=IF(C4>D4 and C4>E4;"a";"s")
مشکلش چیه؟!!
Printable View
=IF(C4>D4 and C4>E4;"a";"s")
مشکلش چیه؟!!
بايد شروط رو توي پرانتز گذاشت و بعد با هم and كردنقل قول:
در ضمن اگه فرمولها رو توي تگ code بذاري مشكلي پيش نمياد
کد:=IF((C4>D4) and (C4>E4);"a";"s")
لطف می کنید مشکل این رو هم بگید:
کد:=IF((N4="a")*OR(O4="a")*OR(P4="a");"b";"c")
همه رو غلط می گیره با این که خیلی جاها شرط درسته!!
ممنون
اون علامت " * " برا چي هست !!!؟نقل قول:
اينجا محلي از اعراب نداره :46:
کد:=IF((N4="a")OR(O4="a")OR(P4="a");"b";"c")
خودش گذاشت من نذاشتم!!نقل قول:
اون علامت " * " برا چي هست !!!؟
یعنی وقتی بدون اون می نویسم و اینتر رو می زنم یه پیغام می یاد که می گه تو فرمول من یه ارور پیدا کرده و حالت درستش همینیه که گذاشتم!!!
برا and هم اومد!! که از وقتی برا اند از این جیگولیا می ذارم درست کار می کنه ولی اینو نمی دونم چرا نمی شه!!
چی کار کنم؟
من تصور ميكردم كه ميشه چند تا شرط رو اينگونه با هم OR يا AND كردنقل قول:
ولي حالا كه مشكل پيدا كرده چاره كار بسيار ساده است
استفاده از توابع OR يا AND
مثال براي OR
کد:=IF(OR((N4="a"),(O4="a"),(P4="a")),"b","c")
سلام چطوري ميتونم وقتي Auto Fill ميكنم جلوي تغيير يه فيلد خاص رو گرفت؟
خيلي فوري هستش اگه جواب بدين ممنون ميشم
سلامنقل قول:
اگه منظورت از تغيير يه فيلد خاص عدم تغيير يه سلول در فرمولها هست بايد از آدرس مطلق استفاده كني
آدرس مطلق چند نوع هست كه معروفترين اون مثلا براي خانه A1 هستکد:$A$1
منظورم اينه كه اگه اون ستون فرمول دار بين خونه هايي باشه كه داريم Auto fill ميكنيم، با اين auto fill پر نشه يعني مقدارش تغيير نكنهنقل قول:
نميشه چنين كاري كردنقل قول:
سلام دوستان عزيز
من سه سلول رو بانامهاي روز ، ماه و سال نامگذاري كردم كه توي اونا اعداد روز و ماه و سال رو نوشتم
حالاتو سلول بعدي اين فرمول رو نوشتم
اعداد رو پشت سر هم مياره حالا چي بايد به فرمول اضافه كنم كه اعشار بين تاريخ رو بذارهکد:A1&B1&C1
درمورد SORT كردن تاريخ بدست اومده هم اگه ميشه راهنمايي كنين يعني چطور تاريخها رو بصورت كوچيك به بزرگ رديف كرد
نقل قول:
والله اگه اون فيلد رو Lock كني و بعدش صفحه رو واسه فيلدهاي قفل شده رو Protection قرار بديم ميشه كاري كرد كه سيستم بفهمه كه اين ستون رو نبايد پر كنه اما تو اين حالت هم باز اگه يه همچين فيلدي جزو Auto fill باشه تنها كاري كه سيستم مي كنه پيغام ميده كه نميتونه اين عمل رو انجام بده، يعني ميگه مجددا فيلدهاتون هاتون رو انتخاب كنيد. در حالي كه من دوس دارم اون اون فيلد رو بدون دستكاري ازش رد بشه:41:
باهمون علامت & ميتوني "/" رو اضاف كنينقل قول:
همين
براي سورت هم بعيد ميدونم بشه كاريش كرد و جواب بده
دوست عزيز من پاسخ دادم نميشهنقل قول:
شما پاسخ دادي ميشه و بعد هم خودت نقض ميكني حرف خودت رو و ميگي اگه قفل كني خود اكسل گير ميده و ميگه نميشه !!!!!!!!
معذرت ميخوام كه بي ادبي كردم قصدم اين نبود:41:
ميدوني چرا اصرار دارم كه ميشه؟
چون تو امتحان ما اومده بود، بعيد مي بينم چيز بي منطقي بوده باشه هر چند كه من راهي براش پيدا نكردم!!!
وگرنه گفته شما متينه جناب:20:
سلام دوستان خسته نباشيد يه سؤال داشتم خواهش ميکنم به اون پاسخ بدين!
من فرماني ميخوام که بشه در يک صفحه 1000 رکوردي با شناسه کارمند که يک يا چند رکورد متفاوت دارد را در يک خانه جمع ببندد!
(منظورم تابع سام نيست)!
اگه منظورتون اینه که 1000 تا کارمند هست و اطلاعات هر کدوم در یک ردیف وجود داره که هر شخصی چند ستون رو شامل می شه در همون ردیف ، فقط کافیه در ستون جمع هر شخص ، ابتدا علامت مساوی گذاشته و ستون اول شخص اول رو انتخاب بعد دکمه ی + را بزنید و همین طور بقیه ی ستون های مربوط به شخص اول را انتخاب کنید و بینشان + بزنید و در آخر علامت = را بزنید ، به این ترتیب اطلاعات هر شخص جمع بسته می شودنقل قول:
سپس جنوب غربی یا جنوب شرقی (بسته به اینکه اکسل شما از راست به چپ باشد یا چپ به راست) ، سلول جمع نفر اول را گرفته و تا آخر ستون برای نفر هزارم بکشید
اگه بخواهین که همین ستون رو جمع کنین هم که در انتهای اون از sum استفاده می کنین
موفق باشید
:11:
نقل قول:نقل قول:
من بعيد مي دونم منظور دوستمون اين باشه
در هر صورت اگه پاسخ به دردتون نخورد سوالتون رو با جزئيات و كاملتر مطرح كنيد
با سلام
از دوستان خبره کسی هست که بدونه چطور می شه داده های یک فایل اکسل رو در فرم دلخواهمون جایگذاری کنیم؟؟
مثلا هر سطر از فایل اکسل در یک فرم به طور اتوماتیک جایگذاری بشه و دیگه احتیاجی به وارد کردن تک تک داده ها در جایگاهشون در فرم نباشه
منظورت رو دقيق و با يك مثال واضح تر توضيح بدهنقل قول:
سلام و ممنون از اینکه به سوالم عنایت کردیننقل قول:
من یه فایل اکسل دارم که داخلش اطلاعات زیادی توی ستونهای مختلف وجود داره مثل آدرس و نام و شماره تلفن و ...
می خوام بدونم چطوری می شه این اطلاعات رو روی یه فرم از پیش طراحی شده چاپ کرد؟
مثلا قبض های موبایل رو اگه توجه کنی طرح زمینه خود قبض از قبل چاپ شده و همگی یک شکل هستن و متن های داخلش رو مثل نام مشترک و شماره و غیره رو بعدا با یه نرم افزار طوری تنظیم می کنن که داخل این فرم از پیش تعیین شده قرار بگیره.
امید وارم تونسته باشم خوب راهنمایی کرده باشم
حالا مشخص شد كه چي ميخواينقل قول:
سوال شما رو براحتي ميشه در ورد با كشيدن جداول و استفاده از قابليت Mail Merge طراحي كرد
همين عنوان Mail Merge رو در تاپيك ورد جستجو كنيد و تمام پستهاي مرتبط رو بخونيد و با ورد كار كنيد
اگه چيزي دستگيرت نشد
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال كن
نمونه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
میشه یه توضیحی بفرمایید .
فرض کنید اسامی تعدادی کارمند را در یک کاربرگ ،به همراه مشخصات فردی آنها ذخیره کرده ایم . حال قصد داریم با استفاده از یک کمبوباکس و ابزار های فرم سازی در اکسل ، فرمی را طراحی کنیم که با انتخاب نام یک کارمند ، مشخصات فردی وی پدیدار گردد و سپس قادر باشید تمام محاسبات را بر روی داده ها انجام دهیم . لبته بدون نیاز به اکسس . من آموزش اینو یه جا دیده بودم اما فایل آموزش از رو سرور پاک شده . اقا خیلی حیثیتیه !
باتشکر:11:
سلامنقل قول:
ببينيد اين فرمول ميتونه كمكتون بكنه كه ديگه نيازي به ابزار طراحي فرم نداشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه ي دوستان گرامي و عزيز
چطور مي شه در اکسل ، يک داده ي متني رو با يک داده ي عدد ، توي يک سلول که قراره متني بشه جمع بست ؟
مثلا سلول اول : 55
در سلول نتيجه مي خواهيم اول عدد 55 نوشته شود ، سپس چند تا فاصله يا چند تا نقطه به عنوان جدا کننده ، سپس عدد 2 نوشته شود
البته ستوني را که عدد 55 در آن قرار دارد را به text تغيير فرمت داده ايم و ستون نتيجه هم متني است. البته اگر عددي باشد چطور ؟
همين طور اگر ستون اول را که شامل عدد 55 است ، به صورت general ، فرمتش را نگه داريم چطور مي شود اين کار را انجام داد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه بجاي علامت + از علامت & استفاده كني
موفق باشيکد:=A1&B1
از اين روش استفاده کردم ، نتيجه ي اون مي شه : 552نقل قول:
در حالي که من مي خواهم بنويسد 2 55 يا 2 ..... 55
خب با همون علامت & فاصله هم اضافه كننقل قول:
کد:=A1 & " " & B1
سلام به همگي
ميخواستم بدونم چطوري ميشه تو اكسل مثل نرم افزار اكسس وقتي يه شماره اي رو ميزني و ميخواي بري خونه بعدي خودش خودكار شماره بعدي رو بزنه (Auto Number) .
با تشكر از شما :11:
سلام دوست عزيزنقل قول:
چنين چيزي امكان پذير نيست
مگر با VBA در اكسل كه ارزش نداره
درود
مثلا من ميخوام نموداري ستوني با اين داده ها بكشم:
30
50
80
وقتي نمودار رسم ميشه حداكثر عددي كه در محور y است عدد 80(يعني بزرگترين داده) هست. اگه من بخوام اين عدد رو تغيير بدم و مثلا صد بكنم چي كار بايد انجام بدم(من اين رو براي درصد مي خوام چون ميخوام اندازه ستون ها از 100 درصد باشه.)
من یادم رفته چه جوری اعداد رو تو اکسل میشه فارسی کرد ؟ :41:
سلامنقل قول:
ميتوني روي همون اعداد كه گفتي در محور Y كليك راست كرده format axis رو بزني و گزينه maximum رو عدد دلخواه تنظيم كني
براي فارسي كردن كافيه فونت فارسي انتخاب كنيدنقل قول:
چطور میشه توی اکسل یک یا چند سلول را ثابت نگه داشت و با بالا و پایین کردن اسکرول جابجا نشود و در صفحه قابل مشاهده باشد
مثلا در a1مینویسیم " نام و نام خانوادکی" و در a2 الی a1000اسامی افراد را مینویسیم میخواهیم با جابجا کردن اسکرول خانه a1 همیشه در صفحه مونیتور مشاهده شود و جابجا نشود
براي اينكار بايد از خاصيت freeze pane استفاده كني كه در 2003 در منوي window هست و در 2007 در سربرگ viewنقل قول:
مثال : اگه ميخواي ستون اول و سطر اول فريز بشه بايد كرسر رو در خانه B2 بذاري و بعد اون گزينه رو انتخاب كني
با سلام
چگونه میتوان در اکسل 2007 منوی یا نوار ابزار دلخواه با ماکروها نسبت داده شده به آنها را ایجاد نمود؟
هر 10 پیکسل در اکسل چند میلیمتره
وقتی چند سل رو مرج میکنیم ابعاد پیکسلی اون رو از کجا بفهمیم در 2003
با تشکر
مثل اینکه کسی نیست جوابم رو بده خودم فهمیدم هر 1000 پیکسل 266 میلیمترهنقل قول:
واسه اونا که میخواهند بدونن
اما جواب سوال چند سل مرج شده وابعاد میلیمتریش رو جز جمع کردن ستون یا سطرها نمی دونم
درضمن از اکسل 97 تا به حال با همون روش که گفتم اعداد رو فارسی کردم که به عنوان جواب اشتباه پست رو پاک کردین با فارسی کردن فونت اعداد در اکسل فارسی نمیشه یا اگر بشه شاید اون فونت رو نخایم:19:
دوست عزيزنقل قول:
اگه موردي رو نميدونيد يا به اشتباه از يه ترفند ديگه بجاي راه حل اصلي استفاده ميكرديد دليل نداره روي اون پافشاري كنيد
روش فارسي كردن فونت همني هست كه من گفتم
در روش شما به عنوان يه ترفند به درد نخور همه اعداد توي ويندوز فارسي ميشه و مسلمه كه اعداد در اكسل هم ميشه
ولي شما اگه فونت فارسي رو انتخاب كني كافيه تا اعداد فارسي بشه
وقتي فونتي فارسي نيست انتظار بي جايي هست كه بخوايم اون اعدادش رو فارسي نشون بده