بهترین برند موجود برای هارد چیه؟!
و با 70 - 80 تومان چی میشه خرید؟
Printable View
بهترین برند موجود برای هارد چیه؟!
و با 70 - 80 تومان چی میشه خرید؟
وسترن دیجیتال 500 گیگ بگیرید تقرییا 80 تومان ، تایلندی ، با گارانتی سازگارنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي قيمت اين مدل ocz رو داره ؟
1150MHz DDR2
CL 5-5-5-18
Available in 4GB (2x2048) Dual Channel Kits
Unbuffered
OCZ Lifetime Warranty
2.1 Volts
240 Pin DIMM
2 x 1/8" ID (inner diameter) barbs
هنوز وارد نشده اگرم بیاد حداقل 2 برابر قیمت اصلیش فروخته میشه
چون خودم یه بار مجبور شدم به همین قیمت بخرم از این مارک اینو میگم
[QUOTE=kamran2000;2742663] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي قيمت اين مدل ocz رو داره ؟
1150MHz DDR2
CL 5-5-5-18
Available in 4GB (2x2048) Dual Channel Kits
Unbuffered
OCZ Lifetime Warranty
2.1 Volts
240 Pin DIMM
2 x 1/8" ID (inner diameter) barbs[/QUOT
با فرکانس 1150 وادر شده ولی فکر نکنم FLEX II باشه...قیمتش گرونه و نمیارزه.بهتره از حافظه های 1066 یا 800 با قابلیت اوورکلاک بالا استفاده کنید.
میخواستم بدونم می تونم یه هارد ساتای دیگه (مثلا 320) بهش اضافه کنم ؟سلاممن یه P5K دارمالان یه هارد 160 سامسونگ ساتا دارم
اونی که وارد شده فلکس 1 هست نه 2 !!!نقل قول:
با فرکانس 1150 وادر شده ولی فکر نکنم FLEX II باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مادربیرد شما اتصال ساتای خالی داشته باشه حتما میشه:46:نقل قول:
با سلام.
من چند تا رم 1 گیگ برند kingstone با گارانتی متفرقه از بازار رضا گرفتم .
حال برخی ار اونا در حین کار با ویندوز ، صفحه آبی مرگ ویندوز ، می آید . و همچنبن وقتی اونا رو با نرم افزار تست رم مایکروسافت بنام memory Diagnosis.exe که در ویستا هم موجود است تست کردم بمن تست Stride6 :failed نشان میدهد
این error چیست ؟ و آیا همه رم های گارانتی متفرقه دارای این مشکلات هستند ؟ گارانتی های با برچسب :
SMC , IRG چی هستند ؟ وجود خارجی دارند ؟
کجای کاری؟نقل قول:
تازه گارانتی های اصلی و پدر مادر دار ایم مارک جنس اصلیشو نمیارن چه برسه به متفرقه ها.بهترین گارانتی این رم هم سریر است.
فقط موقع خرید دقت کن که چیپش هانیکس یا الپیدا و یا نانیا باشه نه چیز دیگه ای.
نظرتون راجع به رمهای U-max که ساخت تایوان هستند چیه؟
در ضمن هارد اکسترنال 80 گیگ قیمتش چنده ؟البته اگه 80 گیگش هست..
سلام
اگه میشه یه هارد خوب کعرفی کنید
و یک رم خیلی خوببب معرفی کنید
که قیمتش هم بگید ؟
در حد کينگستون هستند.نقل قول:
dual chanel گاهي ايراد ميگيره.
فعلا بد نيستند. ولي خوب هم نيستند. براي سيستم هاي ارزون خوبند.
80 بين 65 - 70 تومن باشه.
سلام رم ژل دی دی ار2 1گیگ چقدر هستش باس 800؟
سلام.
من میخوام P5q , 4870 , Q6600 بگیرم.
رم با مارک خوب 2 گیگ تا 70 تومان چیزی داریم که جواب سیستم رو بده؟!
با گارانتی تک دیتا 33.500نقل قول:
سلام من رم میخوام 2 گیگ یا 2 تا 1گیگ .برای بازی میخوام.چه مارکهای خوبه و قیمتشون چنده.
دی دی آر چند؟!نقل قول:
باس چند؟
مارک های OCZ , GEIL خوبه.
دی دی ار 2نقل قول:
باس چیه؟
قیمت نداری؟
ممنونم
مارک GEILنقل قول:
DDR 2 800 1Gig قیمت 33.500
DDR 800 2 Gig قیمت 60 تا 70 هزار.
DDR 2 1066 2 Gig قیمت 140.
همون بالایی یه مدل دیگه قیمت : 210
DDR 3 1006 2 Gig قیمت 210
DDR 3 1333 2 Gig قیمت 225
DDR 2 800 8 Gig قیمت : 330
دوست عزیز همین رم GEIL که گفتین مثلا DDR2 800 سه تا مدل داره با هیتسینک ها یا تایمینگ های مختلف.نقل قول:
بله درسته .نقل قول:
خوب چی؟!
مدل : GX22GB6400UDC قیمت : 70
مدل : GB22GB8500 C5DC قیمت : 140
هر دو دی دی آر 2 با باس 800
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای یه سیستمی که بیشتر کارای سه بعدی با برنامه هایی مثل کتیا میکنه و هر از چند گاهی هم برای بازی استفاده میشه چه نوع رمی خوبه با بودجه حدود 60 برای رم
آیا Kingstone هنوزم خوبه؟ اگه دو تا 1GB بگیرم از همین مارک خوبه؟
با چه باسی بگیرم؟
ممنون
2 گیگ باس 800 (OCZ - Crutial - G.Skill - Corsair)نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای یه سیستمی که بیشتر کارای سه بعدی با برنامه هایی مثل کتیا میکنه و هر از چند گاهی هم برای بازی استفاده میشه چه نوع رمی خوبه با بودجه حدود 60 برای رم
آیا Kingstone هنوزم خوبه؟ اگه دو تا 1GB بگیرم از همین مارک خوبه؟
با چه باسی بگیرم؟
ممنون
اطراف 60 تا 70 تومن.
عزیز واقعا ممنونم.
سلامنقل قول:
ممنون
آقا یعنی پس Kingstone تعطیل شد؟ به درد نمی خوره؟؟؟
سلام بچه ها:يك كامپيوتر دارم p3 مادربور سولتك گرافيك128 رم 128 ولي در هنگام بازي قفل مي كنه .به نظر شما اگه رم رو عوض كنم مشكل حل ميشه؟لطفا مدل رم و قيمتشو بنويسيد. با تشكر.
بچه ها نظرتون در مورد رم Patriot با باس 800 چیه؟ برای سیستم گیم.یه دونه 2 گیگ دوال میخوام بگیرم.
کسی نمیدونه؟!نقل قول:
رم خوبیهنقل قول:
تو اورم خوب جواب میده
ولی حتما CL4 بگیر
سلام... من یه مین دارم فقط DDR3 رو ساپورت میکنه. پس باید فقط DDR 3 بخرم. میدونید که قیمت رمهاشم گرونه. به نظر شما آیا یک رم 4 گیگ DDR2 پاتریوت با باس 800 به قیمت 120 تومن ، توی بازی ،قدرتش کمتره از رم 2 گیگ ddr3 پاتریوت با باس 1066 به قیمت 180 تومن ؟ منظورم اینه که اگه یه بازی با رم 4 گیگ بالا بیاد ، با رم 2 گیگ DDR3 مشکلی خواهد داشت؟؟
اگه جمله بندیم مشکل داره بهم بگید.
اگه فقط DDR3 ساپورت ميكنه چرا با DDR2 مقايسش ميكنينقل قول:
در كل حجم بالاي رم خيلي بهتره اونم تو بازي كمتر به سيستم فشار مياد و اطلاعات بيشتري ميتونه براي دسترسي سريعتر تو رم قرار بگيره
چرا مین DDR3 خریدی ما اینجا این همه گلومون رو پاره کردیم گفتیم بابا DDR3 فعلا تو رنج قیمت پایین ارزش خرید نداره حالا بیا اصلا رمه DDR3 1066 بدرد نمیخوره دوست عزیز هیچ حتی از نظر من 1333mhz هم خیلی ارزش خرید نداره از اون بعد تازه ارزش پیدا میکنه یه رمم DDR2 1066 اگر بهتر از رمه DDR3 1066 عمل نکنه بدتر هم عمل نمیکنه . 4 گیگ رم DDR800 البته اگر با تاخیر پایین باشه چه بهتر , کلا بهتر از 2 تا رم 1066 هست .نقل قول:
خوب یکی هم جواب منو تو این پست بده.
اگر نیست پیشنهاد خودتون رو بگید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2760786&postcount=1590
شما میتونین Corsair بگیرین که قیمتش همین حدوداس ولی حتما CL4 باشه اگرم گیرتون نیومد Patriot هم رم خوبیه اینم همینطور CL4 حتما باشهنقل قول:
دوست عزیز. من نمی تونم یه سیستم بخرم که دو سال دیگه ور بیفته. مادربرد انتخابی من( P5E3 PremiumWIFI) هست که با چیپ x48 کار میکنه. اینجا جاش نیست ولی اگه من P5Q.E یا امثال اونو بخرم دو سال دیگه نمیتونم رم DDR3 روش بذارم.چون بالاخره این DDR 2هم مثل DDR کنار میره و DDR3 میاد جاش. راستی یه سوال داشتم: قیمت رمهای DDR3 کی پایین میاد؟نقل قول:
خوب در مورد کامپیوتر این در مورد همه قطعات صدق میکنه همه قطعات دو سال خیلی زمان زیادیه برای قطعات کامپیوتر . رم DDR3 هم یه مدل Gskill 1333Mhz هم که قیمت مناسبی داشت یادمه .نقل قول:
کد:http://www.--------------/news.php?readmore=21
این خوبه؟!نقل قول:
Corsair : DDR 2 1066 - 2 Gig
پهنای باند : 8/5
ماژول : 2
زمان تاخیر : CL 5-5-5-15
ولتاژ کاری : 1/5
قیمت : 90 یا 95
تا 100 تومان از این بهتر هم هست؟!
یا همین خوب و کافیه.
سلام
دوستان میخواستم Ram 512 بگیرم، بهترین مارک و قیمتش چند است؟ و شما چه مارکی را توصیه میکنید؟
بای بای