متشکرم در این تاپیک در این مورد برای اینکه اینجا منحرف نشه از موضوع اصلی اگر ممکنه برام توضیحاتی بدید ممنون میشم :40:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2668871#post2668871
Printable View
متشکرم در این تاپیک در این مورد برای اینکه اینجا منحرف نشه از موضوع اصلی اگر ممکنه برام توضیحاتی بدید ممنون میشم :40:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2668871#post2668871
کسی نگفت E7200 از E8400 بهتره.نقل قول:
من گفتم:
درسته که E8400 از E7200 بهتره. ولی از نظر نسبت قیمت به کارایی E7200 انتخاب بهتری هست.
اگر می خواهی بدون توجه به قیمت، صرفا بهترین رو انتخاب کنی، چرا Core 2 Extreme QX9775 رو انتخاب نمی کنی؟ مشخصاتش هم اینه:
Clock 3.2 GHz / FSB 1600 / Cache 12 MB
توی تست 3DMark06 هم بیش از دو برابر E8400 امتیاز آورده!
انتخاب بالاترین کارایی، کار راحتیه. حتی از روی قیمت ها هم تقریبا می شه تشخیص داد کدوم بهتره.
ولی به دلیل سیاست های مالی شرکت های تولید کننده قطعه، بعضی قطعات نسبت کارایی به قیمت مناسب تری نسبت به قطعات دیگر دارند.
E8400 اونقدر که قیمتش بالاتر از E7200 هست، کاراییش اونقدر بهتر نیست. (کاراییش بهتر هست، ولی نه به اندازه اختلاف قیمتش)
یعنی مثلا قیمتش 60% گرون تره، ولی کاراییش 60% بیشتر نیست. بلکه فقط 30% بیشتره. (اعداد 30 و 60 مثال هستند البته دقیق نیستند ولی زیاد هم مثال های پرتی نیستند.)
برای توضیحات بیشتر اینجا رو ببین:
اگر کسی محدودیت مالی داشته باشه و بخواد بودجه محدود خودش رو بین قطعات تقسیم کنه، اون موقع باید در انتخاب پردازنده/کارت گرافیکی تعادل ایجاد کنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2441354&postcount=1025
مثال: شما اگر بودجه محدودی داشته باشی:
می تونی E8400 بخری با کارت گرافیکی 6600LE
می تونی E7200 بخری و از محل صرفه جویی انجام شده یه کارت گرافیکی 8600GT یا بهتر بگیری.
حالا خودت بگو کدوم ترکیب فوق نتیجه بهتری داره؟ مطمئنا ترکیب دوم.
من یه+ amd athlon dual 4200 گرفتم ...فروشنده گفت این 2.2gh هست ..تو سایتا هم اینو نوشته ...ولی وقتی مشخصاتشو تو کامپیوتر نگاه می کنم نوشته 1Ghz ...تستشم کردم نوشته باز 1 ..... می خواستم بدونم ایا خرابه ؟
اقايان و استادان محترم من يه بودجه تقريبا 120-180 هزار توماني دارم و ميخوام يك سي پي يو بگيرم
كه بهترين كارايي رو نسبت به پولم داشته باشه در ضمن كارم هم بيشتر گيم واينجور حرفاست
من خودم AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+/6400
اين دو تا رو انتخاب كردم ميخواستم نظر دو نفر واردتر رو هم بپرسم
لطفا هركي ميتونه منو تو اين بحث ياري كنه
تشكر
AMD رو بهتره بی خیال بشی!نقل قول:
اقايان و استادان محترم من يه بودجه تقريبا 120-180 هزار توماني دارم و ميخوام يك سي پي يو بگيرم
كه بهترين كارايي رو نسبت به پولم داشته باشه در ضمن كارم هم بيشتر گيم واينجور حرفاست
من خودم AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+/6400
اين دو تا رو انتخاب كردم ميخواستم نظر دو نفر واردتر رو هم بپرسم
لطفا هركي ميتونه منو تو اين بحث ياري كنه
تشكر
Intell Core Quad6600 = 230
Intell E8200 = 170
Intell Core2 Due 6850 = 180
Intell E8400 = 185
قیمت اولی ممکنه پایین بیاد 20 تا 30 تومن ارزونتر بشه در ضمن 4 هسته ای هست. گزینه های پر رنگ بهترین انتخاب هستند.
اون طور که من از بروبچز همین فوروم شنیدم، پردازنده های اینتل نسبت کارایی به قیمت بهتری در مقابل ای ام دی دارن.نقل قول:
از بین اینتل ها، E8400 بهترین کیفیت رو در بازی ها بهت می ده(حتی بهتر از Q6600)، و E7200 بهترین انتخاب از نظر نسبت قیمت/کارایی در این رنج قیمت هست.
برتری E8400 بر Q6600 تقریبا فقط توی بازی ها هست. و در بقیه موارد پردازنده چهار هسته ای بهتره.
در این آدرس مقایسه ای بین E7200 اینتل و Phenom X3 8750 ای ام دی انجام شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه. پردازنده ای ام دی 3 هسته ای هست (با فرکانس 2.5) و پردازنده اینتل 2 هسته ای (با فرکانس 2.5) ولی تقریبا توی تمام تست های انجام شده اینتل پیروز شده. هم توی نرم افزار ها هم توی بازی ها.
قیمت پردازنده سه هسته ای AMD رو توی ایران نمی دونم ولی توی سایت های خارجی حدود 150 تا 170 دلار قیمت زده. قیمت E7200 هم که 130 دلاره.
نتبیجه یک نمونه از تست ها:
سوال: من نمی فهمم چرا اصلا بعضی ها به AMD به عنوان یک گزینه برای خرید پردازنده فکر می کنند؟!
بابا دمتون گرم
با چه سرعتي جواب ميديد
رفتم كه E8400 رو بخرم
راستي يه سوال ديگه اگه اين E8400
رو تااخرين حدش Overclock كنم چقدر
قدرتش بيشتر مي شه؟
بازم ممنون
سلام، اگه مادر برت مناسب باشه و بتونی تا بالای 4 گیگا هرتز اورکلاک کنی از q6600 هم قوی تر می شه (منظورم اینه که حتی تو نرم افزار هایی که برای کار با پردازنده 4 هسته ای اماده شده اند از 6600 قوی تر می شه ) و کلأ می تونی بگی که قوی ترین پردازنده دو هسته ای خانگی دنیا رو داری . البته برای کار تو چنین فرکانسی احتمالا مجبوری فن پردازنده رو عوض کنی.نقل قول:
xfx-nforce 650i ultra mcp
با اين مادربرد چكارش ميشه كرد
این طور که من شنیدم می شه این مادر برد رو تا 465 مگاهرتز اورکلاک کرد (البته من خودم با این مین کار نکردم) پس می شه نتیجه گرفت که 465*9=4185نقل قول:
پس احتمالأ از جانب مادربرد مشکلی نیست. حالا باید ببینی که رم کامپیوترت میتونه در فرکانس 465*2=930 مگاهرتز کار کنه یا نه. البته باید بگم که اورکلاک تا این حد ممکنه باعث آسیب به سیستمت بشه.
بسيار بعيد ميدونمنقل قول:
این طور که من شنیدم می شه این مادر برد رو تا 465 مگاهرتز اورکلاک کرد
منبعش رو ميتوني ذكر كني
سلام. یه بار تو هفته نامه ی عصر ارتباط در بخش پیشنهاد سیستمش دیدیم . نوشته بود که این مادربرد می تونه مثل p965 اورکلاک کنه حتی برای یک سیستم مخصوص اورکلاک این مادربرد رو پیشنهاد داده بود.البته من هم عرض کردم که خودم این مادبرد رو تست نکرم و فقط در موردش چیزایی شنیدم.نقل قول:
ميتوني با حدود 150 تومن يه فنوم 3 هسته اي بگيرينقل قول:
قيمتايي كه زدي درست نيست مثلا اين Q6600 الان رو 210 ميچرخه شايدم يكم پائينترنقل قول:
با توجه به اینکه شما تقریبا تنها طرفدار AMD در اینجا هستی، این پست من رو بخون:نقل قول:
حالا چرا پردازنده سه هسته ای رو پیشنهاد می کنی؟
درسته که تکنولوژی ساخت اینتل با AMD فرق داره. درسته که نمی شه تنها بر مبنای بیشتر بودن FSB/HT(?!) ای ام دی یا بیشتر بودن کش سطح 2 اینتل نتیجه گرفت که کدوم پردازنده بهتره ولی نتایج تست ها نشون می ده که در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.
تکنولوژیش هر چی می خواد باشه... تعداد هسته هاش هر چند تا که باشه... اصلا 3هم نه... این پردازنده ی ای ام دی فرض کن 300 هسته ایه! کش سطح سه اون هم 1 میلیون مگابایته! از 150 تا تکنولوژی انحصاری هم استفاده می کنه که برای اینتل غیر قابل دسترسی هست!
ولی اینها مهم نیست!
مهم اینه که توی تست E7200 بهتر جواب داده. قیمتش هم پایین تره.
تا حالا كدوم يكي از اين تست هارو خودت انجام دادي يا با كدوم يكي از اين پردازنده ها به طور طولاني مدت كاراي مختلفي انجام دادينقل قول:
نه تنها شما همه ميگن اينتل بهتره اونم به خاطر يه سري تست انجام شده تا حالا واقع بينانه تر به قضيه نگاه كني
اون تستي هم كه گذاشتي تا حالا ذكر ساير قطعات كه تو تست بودن رو تو خودت ديدي
فقط تست انجام ميشه بدون اينكه ساير قطعات مشخص باشه اونم براي من كه تست رو ميبينم
خوبه كه اين اينتلي كه شما ميگي بعد از گندي كه تو پنتيوم 4 زد اومد سياستش رو عوض كرد و دوباره از برخي از تكنولوژي هاي AMD بيچاره استفاده كرد
تكنولوژي هايي كه تا ديروز بد بودن ولي يه دفعه خوب شدن اونم زماني كه اينتل خودش استفاده كرد
تا حالا مادربوردي بوده كه تمام قسمت هاش يكي باشه بجز محل قرار گرفتن پردازنده كه با اون تست انجام شده باشه ؟
لطفا آقايون مدير يه فكري به حال اين فروم بكنين يه جايي راه اندازي شه رو اين قضيه علمي بحث بشه
سلام
دوستان عزيز به پيشنهاد ها و صحبت هاي همديگه فعلا كاري نداشته باشيم و بحث هاي فني و مقايسه اي رو خارج از انجمن مشاوره و اطلاع رساني ادامه بديم.
حالا چرا الکی جوش میاری.اینجا یه فروم عمومیه هر کسی امکان ابراز عقیدشو دارهنقل قول:
با توجه به اینکه شما تقریبا تنها طرفدار AMD در اینجا هستی، این پست من رو بخون:
حالا چرا پردازنده سه هسته ای رو پیشنهاد می کنی؟
درسته که تکنولوژی ساخت اینتل با AMD فرق داره. درسته که نمی شه تنها بر مبنای بیشتر بودن FSB/HT(?!) ای ام دی یا بیشتر بودن کش سطح 2 اینتل نتیجه گرفت که کدوم پردازنده بهتره ولی نتایج تست ها نشون می ده که در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.
تکنولوژیش هر چی می خواد باشه... تعداد هسته هاش هر چند تا که باشه... اصلا 3هم نه... این پردازنده ی ای ام دی فرض کن 300 هسته ایه! کش سطح سه اون هم 1 میلیون مگابایته! از 150 تا تکنولوژی انحصاری هم استفاده می کنه که برای اینتل غیر قابل دسترسی هست!
ولی اینها مهم نیست!
مهم اینه که توی تست E7200 بهتر جواب داده. قیمتش هم پایین تره.
این حرف هم میتونه درست باشه چون بعضی از سایتهای تست سخت افزار تبلیغ الکی میکنندنقل قول:
تا حالا كدوم يكي از اين تست هارو خودت انجام دادي يا با كدوم يكي از اين پردازنده ها به طور طولاني مدت كاراي مختلفي انجام دادي
فکر خوبیه .بهتره یه بخش بذارن بهنام کل کل که اینطوری مطالب بخشهای مختلف قاطی پاتی نشهنقل قول:
لطفا آقايون مدير يه فكري به حال اين فروم بكنين يه جايي راه اندازي شه رو اين قضيه علمي بحث بشه
یه چیزی رو هم از من داشته باشید تست یه قطعه ونتایجش کاملا نسبیه یعنی تستی که اونا گرفتن مثلا بایه مادربرد گرون قیمت بوده ودر صورتی که اینE7200 رو رو یه مادربرد ارزون تست کنید نتایج صد در صد فرق میکنه
سلام دوستان
ميخواستم بدونم آيا براي من Intel Core 2 Quad Q6600 مناسب هست يا زياديه و يك دو هستهاي كارم رو راه مياندازه؟ كار من بيشتر برنامهنويسي تحت وب و تحت ويندوزه، كار گرافيكي سنگين مثل Maya و AutoCAD هم انجام نميدم (گاهي اوقات فوتوشاپ و fireworks) ولي روي كامپيوترم هميشه IIS و Apache به علاوه ويژوال استوديو و گاهي اوقات هم Fireworks همزمان در حال اجراست. بازي هم در حد PES! حالا اساساً بين dual و quad گير كردم.
اين يعني Q6600 واسه شما مناسبتر هست.نقل قول:
ولي روي كامپيوترم هميشه IIS و Apache به علاوه ويژوال استوديو و گاهي اوقات هم Fireworks همزمان در حال اجراست
من به پست هایی که شما ارسال می کنی، خیلی دقت کردم، توی اکثر این پست ها، شما فقط نظرات طرف مقابل رو رد می کنی، ولی خودت هیچ چیزی ارائه نمی کنی. با اینکه مشخصه اطلاعات خوبی داری ولی انگار دلت نمی خواد دیگران از این اطلاعات بهره مند بشن! (الیته شاید هم برداشت من غلط بوده.)نقل قول:
مثلا شما الان درست بودن این تست رو رد کردی ولی کاری که من انتظار دارم انجام بدی اینه:
یه سایت طرفدار AMD معرفی کن، که این فنوم رو تست کرده باشه، و شما هم تستش رو قبول داشته باشی. و نتیجه تستش بر خلاف تست من باشه. من احتمال وجود تبلیغات در خلال Review ها رو می دونم ولی نمی شه که همه دنیا بر علیه AMD بسیج شده باشن و حتی یک تست/مرور به سود AMD هم اعلام نشده باشه...
اگر تستی که من پیدا کردم معتبر نیست... شما یه تست معتبر معرفی کن.
در مورد اینکه اینتل از تکنولوژی ای ام دی استفاده می کنه و... باید یگم:
من هدفم این نیست که بگم اینتل خوبه یا بد. موضوع مقایسه عملکرد دو شرکت نیست، مقایسه 2 پردازنده به خصوص هست، در شرایط خاص. نمی شه گفت یکی از این دو شرکت مطلقا برتره. شاید در یک مقایسه دیگه بین دو پردازنده دیگه ای ام دی پیروز بشه.
من می گم با وجود تمام تکنولوژی های دزدی اینتل و علیرغم اینکه اینتل سابقه خیلی بدی داره و تا حالا 1 میلیون نفر رو با پنتیوم 4 هاش بدبخت کرده و اصلا رئیسش هم خیلی آدم بی تربیتیه!... ولی توی تست ها E7200 از فنوم سه هسته ای بهتر عمل کرده.
صحبت های شما این شبهه رو ایجاد می کنه که شما نسبت به شرکت AMD علاقه یا تعصب داری. (البته شاید برداشت من غلطه) وگرنه چرا وقتی داریم پردازنده های 2 هسته ای و 3 هسته ای رو مقایسه کنیم میگی پردازنده های تک هسته ای اینتل بد هستند؟ چه ربطی داره؟
شما پرسیدی کدوم یکی از این تست ها رو تا حالا خودم انجام دادم؟ جواب: هیچ کدام.
حالا سوال من اینه: شما چند تا تست انجام دادی؟ لطفا نتایج تست های خودت رو اینجا بذار. اگر دلیلی داری مبنی بر برتری فنوم سه هسته ای بر E7200، خوب به ما هم بگو!
من هیچ کدوم از این دو پردازنده رو در طولانی مدت تست نکردم، ولی شما که فنوم 3 هسته ای رو پیشنهاد می دی آیا در طولانی مدت کارکردش رو با E7200 مقایسه کردی؟ اگر بله: نتیجه اش رو برای ما هم بنویس.
پاورقی: یکی از جملاتم رو توی پست قبلی بد بیان کردم که شاید باعث بدفهمی بشه. نوشتم:
در عمل اینتل برتری قاطعی بر AMD داره.
منظورم این بود که توی این مورد خاص (مقایسه E7200 و سه هسته ای فنوم) برتری قاطع با اینتل بوده ولی در مورد مقایسه پردازنده های دیگه ممکنه حتی نتیجه برعکس باشه.
خطاب به مدیر:
تاپیک مشاوره به 2 صورت می تونه اداره بشه:
1- شما چند نفر رو که از نظر علمی/تجربی/... مورد قبول خودتون هستند رو به عنوان مشاور معرفی کنید، که این چند نفر به سوالات دیگران پاسخ بدهند. (این روش اصولی هست)
2- اعضا خودشون به همدیگه مشاوره بدن. (این روش اصولی نیست. و اگر استفاده بشه باید اقدامات دیگری در کنارش لحاظ بشه وگرنه ممکنه کاربران مشاوره شونده رو به گمراهی بکشونه!)
وقتی همه بدون توجه به علم و تجربه شون بتونن اظهار نظر کنند، ممکنه یه آدم بدون اطلاعات کافی (مثل من) بیاد و به کاربران مشاوره غلط بده! (آقا شهاب می گن من این کار رو کردم...)
تنها راه حل اینه که کاربران قدیمی تر یا علاقه مند اطلاعاتشون رو با همدیگه Share کنند... با هم بحث و تبادل نظر کنند و اول خودشون به نتیجه برسند که کدام پردازنده بهتره... تا بعد بتونن به افراد دیگه مشاوره بدن.
خلاصه: صرف نظر کردن از این بحث به ضرر مشاوره شوندگانه.
اگر آقا شهاب منو قانع نکنه که E7200 بده، خوب من این پردازنده رو به 100 نفر پیشنهاد می کنم و 100 نفر رو بدبخت می کنم! (چون فکر می کنم کارم درسته... انجامش می دم!) برعکسش هم هست. شاید در آخر این بحث آقا شهاب به این نتیجه برسه که فنوم سه هسته ای ضعیف تر از E7200 هست و دیگه این پردازنده رو به کسی پیشنهاد نکنه.
پس من توصیه می کنم حتی خود شما (آقا/خانم مدیر) و هر کس دیگری که اطلاعات کافی داره وارد بحث بشه تا زودتر این بحث به نتیجه برسه و افراد کمتری از اشتباهات ما متضرر بشن.
البته این کار می تونه در تاپیک دیگری انجام بشه، ولی به تعویق افتادنش اصلا به صلاح نیست.
میدونم جای این بحث اینجا نیس اما من نتم زغالیه نمیتونم 2 ساعت هی جدا جدا اینا رو بزارم تو انجمنا و هی چک کنم تو رو خدا کمک..
با سلام خدمت همه دوستان.میخواستم منو در خرید کامپیوتر راهنمایی کنید.اول از همه اینو بگم که سیستمم رو بیشتر واسه بازی و کارای گرافیکی میخوام و اصلا دوست ندارم حالا حالاها کم بیاره .اما بودجه من فکر نکنم بیشتر از 1300000 بشه.این سیستمی رو که مینویسم خیلی وقت پیش می خواستم بخرم اما خوب مایش زیاد بود و نشد ...
اما شنیدم جدیدا قیمت ها خیلی پایین اومده.لطف کنید قیمت قطعات زیرو به من بگید و اگه فکر میکنید قطعه ای بهتر ( با قیمت مناسب ) هست معرفی کنید
CPU : Core 2 duo E6750
GigaByte GA-P35-DQ6 یا یه مدل خوب از Abit
RAM : Corsair Xms2DHX (4-4-4-12)
VGA : 8800 GTS (سری 9 اصلا !!)
Power : Green GP580B(580 Watt)
Monitor : 206 BW
HDD : 320 GB SATA2
با تشکر ...
cpu : q6600 بگیر الان البته دوباره گرون شده ولی قیمتش به 210 تومن هم رسید.نقل قول:
ماردبرد های p35 رو دیگه بیخیال
دوستان یکی لطف کنه قیمت تقریبی سیستم رو بگه خواهشا
سلام دوست عزيز،نقل قول:
كاملا قبول دارم كه بخش مشاوره در حال حاضر "مشكل" داره. خودم هم موافق اداره بخش به اين صورت نيستم.
پيشنهاد اول شما در كل فكر بدي نيست، ولي من و همكارها كه به اصطلاح مدير يا ناظر اين انجمن هستيم آيا روي همه مباحث تسلط كافي داريم كه چند نفر رو به عنوان مشاور معرفي كنيم، يعني چند نفر رو از نظر علمي تاييد كنيم وقتي خودمون تاييد شده نيستيم؟
جدا از اين مسئله، معرفي يك نفر به عنوان مشاوره يعني قبول كردن مسئوليت پيشنهاد هاي اون شخص. كه اين هم مسلما كار درستي نيست.
پيشنهاد دوم شما در كل چيزيه كه بايد صورت بگيره، و بزودي بستر حرفه اي اين كار رو فراهم مي كنيم. فعلا ميشه در يك تاپيك در بخش پردازنده بحث رو شروع كرد! :46:
ميخواستم ببينم اگر شما جاي من بوديد از بين اين 3 گزينه كدام رو انتخاب ميكرديد
1-cpu:e8400
mb:asus p5q
يك كارت200هزار تومانيvga:
2-cpu:e8400
mb:XFX nForce 650i Ultra MCP
يك كارت250هزار تومانيvga:
3-cpu:e7200
4-cpu:e7200
يك كارت300هزار توماني:vga
سيستم رو هم براي بازي ميخوام . يه اور متوسط هم ميخوام بكنم
ASUS P5Kنقل قول:
ميخواستم ببينم اگر شما جاي من بوديد از بين اين 3 گزينه كدام رو انتخاب ميكرديد
1-cpu:e8400
يك كارت200هزار تومانيvga:
2-cpu:e8400
3-cpu:e7200
4-cpu:e7200
يك كارت300هزار توماني:vga
سيستم رو هم براي بازي ميخوام . يه اور متوسط هم ميخوام بكنم
ATI Radeon 4850
Intell E8400
پیشنهاد بنده بود.
سری جدید پردازنده های اینتل سری E8xxx هست که در واقع جایگزین سری E6xxx شده. مثلا E8200 جایگزین E6750 و E8400 جایگزین E6850 شده. این پردازنده های جدید هم 45 نانومتری هستند و هم 6 مگابایت کش سطح 2 دارن. (توی سری قدیم 4 مگابایت بود.) در ضمن اختلاف قیمت کمی هم با سری قدیمیه دارن.نقل قول:
در کل فکر می کنم فقط پردازنده ای که انتخاب کرده بودی الان دیگه قدیمی شده و بقیه قطعاتت هنوز هم انتخاب های به روزی هستند.
برای پردازنده یکی از دو گزینه Q6600 یا E8400 می تونه مناسب باشه. مقایسه های زیادی در همین فوروم بین این دو مدل انجام شده که فکر کنم اگه 20-30 صفحه آخر همین تاپیک رو ببینی همه شون رو پیدا می کنی.
سلام میدونم اینجا جاش نیست و اصلا ربطی نداره و شاید هم اصلا خلاف قوانین ولی خواهش می کنم جواب بدین خیلی خیلی فوری می خواستم بگم لطفا یه سیستم پیشنهاد بدین در حدود 600 تومن با Lcd و یکی دیگه هم با Crt که قطعات کاملا با هم مچ باشن که استفادش هم فقط و فقط گیم خواهد بود.ممنون میشم اگه این یه دفه رو لطف کنین و جواب بدین.
با سلام.
ديروز از بازار رضا تهران پردازنده اي BOX با اين مضمون خربدم:
celeron processor 430 , LGA775 Pkg
1.80 Ghz 512 L2 Cashe-800 MHz FSB
Made in Costa Rika
قيمت BOX آن چند است ؟ لطفا" فوري جواب بديد //// (بروبچ چيزايي گفتن منو انداختن تو شك) :41:
اين خيلي وقته از رده خارج شده. چند بهت انداختند؟نقل قول:
با 47 تومن ميتونستي يه Intel Celeron E1200 1.6GHz بخري(البته بايد ببيني مادبردت ساپورت ميكنه يا نه)
قیمت دقیق ندارم ولی فک کنم 40 تومنهنقل قول:
1) اين cpu رو براي خودم نميخواستم ! كسي كه برايش گرفتم ميخواست حداقل پول را بپردازد !
براي يكي كه motherboard اش ASUS p5B-MX بود (خودم براش اين مادربورد گرفته بودم 27.000 تومان) ! خريدم .
موقع خريد پردازنده به فروشنده گفته بودم ارزانترين cpu LGA چي داريد! اونم اينو پيشنهاد كرد !
ابنطور كه آقاي ACTOR عزيز لطف كردند ، و جواب دادند ، گران نخريدم چون من اين پردازنده BOX رو 39.500 تومان خريدم !
2) اين اعداد كه روي جعبه ها نوشته مثل 430 در cpu فوق چيه ؟
جريان اين E ها در نام گذاري پردازنده ها چيه ؟
3) يه پردازنده 3.6 GHZ - با 1 مگ كش - iNTEL LGA دسته دوم چند مي ارزه ؟ اين بهتره يا E2180 ؟
E2180 خيلي بهتره
سلام.
من 10 - 15 صفحه قبلو خوندم.متوجه شدم واسه بازی E8400 رو پیشنهاد میکنید.
اگه ممکنه یه پردازنده ارزون تر که پرفورمنسش زیاد کمتر نباشه ، واسه گیمم مناسب باشه و بتونم باهش از تمام توان کارت گرافیکم استفاده کنم معرفی کنین.
هرچی پردازندم مناسب تر در بیاد می تونم پول بیشتری رو گرافیک بزارم.
به نظر من یه خورده صبر کنید بودجتون زیاد بشه و اگر میخواید یه سی پی یو ی مناسب بگیرید با 10 تومن کمتر میتونید E8200بخرید. من هیچ سی پی یوی دیگری را نمی پسندم و تازه میخواستم q6600 بهتون معرفی کنم!نقل قول:
بهترن کار اینه که E2180 بخری 65 تومن با یه مادبرد خوب میتونی از 2000 تا 2800 اورکلاکش کنی اون موقع پردازندت واسه 4850 هم کم نمیارهنقل قول:
اگر هم نمیخوای اورکلاک کنی E7200 با فرکانس 2533 خوبه قیمتش حدود 125 تومنه.
ولی مادبردت رو هم باید عوض کنی ها چون مادبدرت هیچکدوم از پردازنده های سری کور رو ساپورت نمیکنه. پس فکر نکنم پولت به 4850 برسه ولی اشکال نداره Xpertvision 9600 gso 384m اونم مدل سونیکش که با GT برابری میکنه الان شده 130 تومن واقعا مفته.
آقا بودجش جور شد ! کاری که 6 ماه بعد مجبورم بکنم خوب همین الان می کنم.(نمی خوام آفتابه خرج لحیم شه)
یه ارتقا تا حداکثر 600 تومن.
خوب حالا E8400 و Q6600 رو از چه نظرایی میشه مقایسه کرد ؟