سلام
از همه دوستان خصوصاً saman-tci عزیز و tanzad عزیز متشکرم.
Printable View
سلام
از همه دوستان خصوصاً saman-tci عزیز و tanzad عزیز متشکرم.
سلام
دوستان من نقشه ایران رو که فکر کنم 6.5 مگ هست دانلود کردم حالا باید چیکار کنم.
در برنامه MAPS هم به محض ورود پیغام (No internet connection.Please check your network settings) رو میده و روی ماهواره علامت ضربدار هست.
در ضمن وقتی با gps data کار می کنم قسمت دومش (position) کار می کنه.
و در قسمت NAVIGATION عبارت Waiting For Gps میاد و بعد از چند دقیقه یک جهت نما ظاهر میشه ولی تکون نمی خوره همیشه جهت N رو نشون میده.
لطفا کمکم کنید.
خواهش میکنم دوست من ...هر کاری کردیم وظیفه بود ..نقل قول:
خب میبینم که
95 8gb
ذاره یواش یواش
تاثیر شو رو مدل عادیش میزاره
می گن که نسخه ی بتا ش
هم امده بازار
!!
علی جان،منظورت تو ایران بود؟نقل قول:
اگه آره خودت دیدی؟
بی خیال شما درست میگی...نقل قول:
اتفاقا کاملا بلعکس
وقتی یه جنسی بسیار گرونتر از ارزش واقعیش باشه
اون بازار کساد میشه (حالا میخواد تعرفه باشه یا هر مرگ دیگه ای)
این قضیه در مورد تمام گوشی های موبایل در اون زمان صدق میکرد...
و مردم بسیار کمتر نسبت به گذشته خرید میکردند
بزار یک مثال برات بزنم : به نظر تو اگه یک کالا از قیمت 500 تومان به 1500 تومان افزایش پیدا کنه آیا مردم بازم از اون خرید میکنن (البته با در نظر گرفتن اینکه اون کالا یک کالای حیاتی نیست) ؟؟؟؟
اتفاقا این کار باعث شد با ورود کالاهای بی کیفیت (مثل کالای چینی)
کالاهای با کیفیت رو گرون کنه (اگه یکم فکر کنی یادت میاد دقیقا اون زمان چه اتفاقی افتاد)
کی به شما گفته که علت اینکه تعرفه پایین اومد هزینه بسیار بالا ثبت شماره سریال هست ؟؟؟
واقعا شما فریب این حرف رو خوردی؟؟؟؟
شما مطمعن باش 90درصده علت اینکه تعرفه ها اومد پایین کار غیر کارشناسی و از بین رفتن رونق خرید و فروش تلفن همراه بود ( کاری که میخواستن مثه صنعت خودرو براش انجام بدن)
و 10 درصد باقی موندش شاید اون چیزایی هست که شما میگی
شما یه جوری میگی انگار امدن برای n73 تعرفه جداگانه ای زدن که هنگام پایین اومدن تعرفه 73 افت بیشری داشت
نه عزیز من
تا اونجایی که من یادمه همه گوشی ها افت چشمگیری داشتند
والا اینو که همه میدونن شما گوشی ای سراغ داری که این اتفاق براش نیوفتاده باشه ؟
من منظورم این بود که به سرعت n73 این گوشی خز نمیشه...
شما مثه اینکه منظور منو نفهمیدی...
شما میدونی چرا n80 خز نشد ؟ چون از جدید ترین تکنولوژی در زمانه خودش بهره میبرد
مثلا در مورد دوربینش آیا شما اون زمان گوشی ای داشتی که 2/3 مگا پیکسل دوربین داشته باشه ؟
راستی کی میگه n80 سر زبون ها نبود ؟
اشتباه نکن
حالا شما n95 دوست داری میری سرچ میکنی و هر اطلاعاتی از این گوشی داری
یا میبینی تو فوروم پی سی چندین و چن نفر دارن در مورد این گوشی حرف میزنن واین گوشی رو دارن
مثلا 3 ساله پیش هیچ کس نمیدونست 2/3 مگاپیکسل چی هست حالا ماشالا همتون از منم ماهرترین
قبول کن اطلاع رسانی در مورد n95 خیلی بیشتر از 3 ساله پیش نسبت به گوشی n80 بود...
برایه همینه که بقوله خودت سر زبونهاست
ولی به نظر من نسبت به n80 بیشتر سر زبون هاست...
مطمعن باش n95 به خاطر دوربینشم شده به این راحتی ها (نسبت به 73) خز نخواهد شد
موفق باشی
خدایی دیگه اصلا حوصله بحث کردن تو فروم رو ندارم. نمیدونم چرا زده شدم !!!
نقل قول:
ببخشید من اسم شما رو بلد نیستم
که با پسوند جان خطاب کنم:41:
اره ایران
ولی من این مطلبو از کلوپ n95 8gb
خوندم
یه سری بزنین اونجا
نقل قول:
عمو محمد پیر شدی یا عاشق ؟ :31:
من بعنوان بی ربط ترین کسی که تو این تاپیک
پست میده به زودی بن میشم !!!
اردتمند شماییم...!:46:نقل قول:
در مورد جهت نما من تست کردم...نقل قول:
تکون خورد...
نمیدونم شاید مشکل شما چیز دیگه ای باشه...
قیمت روز گوشی چند است وامکان دارد تا یک ماه دیگر 100تومان بیاید پایین
نقل قول:
برای ارزون شدن که میشه
ولی نه اینقدر
مگه این که قیمت n95 8gb
که فکر نمیکنم تا یه ماه دیگه بیاد
خیلی رقا بتی باشه
Wow...!نقل قول:
100 تومن...!!!
نه جانم...!
درسته که قیمت ها روز به روز پایین تر میاد ولی خوب اونم یه حد و عرفی داره...!!!
قابلیت فوکوس اتوماتیک و ماکرو و لنز Carl Zeiss و نوع Tessar به طور دقیق یعنی؟
1.قابلیت اتو فوکوس(auto focus) یعنی اینکه وقتی شما میخوای عکس بگیری ولنز دوربینو به سمت جسم یا منظره ی مورد نظر میگیری دوربین خودش حدس میزنه که شما میخوای از چه چیزی عکس بگیری و رو همون زوم میکنه! مثلا اگه یک مداد جلوی لنز بگیری دوربین رو مداد زوم میکنه و یه عکس تمیز از مداد واست میگیره و منظره ی پشت مداد تا حدودی تار میفته که کاملا طبیعی هست ولی اگه مداد رو از جلوی دوربین برداری دوربین رو منظره ی پشتی زوم میکنه و یه عکس تمیز از منظره واست میگیره:31:نقل قول:
2. ماکرو:اگه شما بخوای از یه چیزی از فاصله ی نزدیک عکس بگیری با فعال کردن ماکرو به دوربین کمک میکنی که عکسی با جزئیات بهتر بگیره و در فوکوس کردن هم به دوربین کمک میکنه.
3. لنز carl zeiss هم یه نوع لنز هست که یه شرکت آلمانی به همین اسم میسازه که کیفیتشم خیلی خوبه ولی "بعضی از کارشناسان" یا بهتره بگیم "منابع آگاه" میگن cybershot sony از carl zeiss بهتره(البته در گرفتن عکس نه فیلم) فکر نکنم لازم باشه بگم که carl zeiss با نوکیا و cybershot sony همونطور که از اسمش معلومه با سونی اریکسون همکاری میکنن. البته اینم بگم که کیفت هردوشون عالیه و این سلیقه ی منو شماست که بین این دو یکی رو انتخاب میکنه.
اینم اضافه کنم که گفته میشه لنز cybershot sony که در k850 هم به کار رفته معمولا درست وسط صفحه رو برای زوم کردن انتخاب میکنه درحالیکه لنز carl zeiss که در n95 به کار رفته معمولا وسط صفحه کمی متمایل به بالا رو واسه زوم کردن انتخاب میکنه!
این tessar هم که میگن میشه گفت یه نوعه آپدیت شده از carl zeiss هست که توضیحش یکم تخصصیه که از حوصله ی این جمع خارجه و اطلاعات منم تا اونجا قد نمیده! ولی فکر کنم تغییراتی در فاصله ی کانونی و اندازه ی دریچه ی لنز و ... داره.
بله مطمئنا میاد پایین اما نه 100 تومن در یک ماه .....نقل قول:
چه انتظارهایی دارید مگه همین گوشی قیمتش از بالای یک میلیون یه شبه چند صد تومن نکشید پایین؟خدارو چه دیدی،یه هو دید دوباره کشید بالانقل قول:
البته دیگه اینطوری پایین نمیکشه اما خب بازار ایران خیلی حساب کتاب نداره
سلام دوستان، من تازه یه N95 گرفتم و تو ذخیره کردن فایل تو گوشی در قسمت گالری مشکل دارم. لطفا کمکم کنید و بگید چطور می شه فایلی رو به گوشی منتقل کرد که از طریق گالری قابل دسترسی باشه؟ :41:
ممنونم :31:
تایید میشه.نقل قول:
فقط اصلاح کنم که cybershot لنز نیست. سایبرشات فقط یه فناوری مخصوص سونیه...
آقا اگه منظورت اینه که بعد از کپی در مموری فایل های موزیک رو تو گالری نمی بینی باید هربار بعد از کپی باید از option موزیک پلیر گزینه refresh music library رو انتخاب کنی.نقل قول:
ممنون از جوابتون:46:
نقل قول:
چه نوع فناوریه ؟؟
من پريروز يه گوشي ان 95 خريدم . 585 هزار تومان هم بهش پول دادم . 1 ساعت باهاش ور رفتم خودبخود خاموش شد و دباره روشن شد شارژش هم فول بود بعد يه نواري پايين گوشي اومد كه ميخواست يه برنامه رو نصب كنه حدود يه دقيقه طول كشيد بعد ارور داد كه اين برنامه رو نميتونه نصب كنه دوباره خاموش روشنش كردم باز همون آش و همون كاسه حدود 300 مگ از رم 1 گيگابايتيش از اول پر بود و بلندي صداش هم خيلي كم بود باهاش عكس گرفتم عكساش زياد تعرف نداشت و با عكسهاي ان 73 ( گوشي قبليم ) زياد فرقي نداشت ( از لحاظ وضوح ) البته اندازش يكم بزرگتر بود فيلم برداريش از ان 73 كمي بهتر بود ولي بازهم آنطور كه بايد ميبود نيست ولي ال سي دي ان 95 محشر . به هر حال من گوشي را بعد از 10 از ساعت از خريد به تعميرگاه بردم و تعميركار فرمودند كه گوشيتان ويروس دارد و بهتر است به فروشنده اش نشان بدهي من هم با هزار مصيبت از شر ان 95 راحت شدم و برش گردوندم حالا هم ميخوام ان 93 اي بگيرم ببينم اون چطوره فقط اين همه كه از ان 95 تعريف ميكنيد كه شاه گوشيهاست به نظر من خيلي به مقام بديم نهايتش ميشه نماينده مجلس گوشيها و با گوشيهاي كمي مدل پائين تر از خود زياد فاصله نداره كه هيچ در بعضي موارد عقب هم مي ميمونه فقط ال سي دي اون خوبه و جي پي اسش . والسلام .
:13:
خالا مي خواستم از خبرگان گوشي موبايل بپرسم 1- گوشي من مورد داشت تمامي ان 95 ها اين طوريه 2 - اگر گوشي من تقلبي بود چگونه اصل را با بدلش تشخيص بدم 3 - يه ان 95 ديگه بخرم يا ان 93 اي 4 - صداي ان 93 ه چجوريه از لحاظ كيفيت و بلندي
با تشكر
با سلام
در رابطه با سوال یکی از دوستان که درمورد لنز کارل زایس پرسیده بودند ، یکی دو نکته رو هم من اضافه می کنم ( البته با اجازه سروران ) :
در تهیه لنز یا همون عدسی چند نکته مهم وجود داره از جمله جنس خاک بکاررفته در تهیه عدسی بطوری که ازخاک های متعددی نظیر فلینت ، کرون و کوارتز .... استفاده می شه و البته ترکیب اونها . علاوه بر اون مراحل آماده سازی ، نوع و نحوه حرارت دهی و ... خیلی مهم هستند بطوری که عدسی های معمولی دو عیب بزرگ دارند ، یکی عیب کروی یعنی اینکه تصویر وسط لنز واضح و هرچه به کناره ها می رویم از وضوح کاسته می شه ، و دوم عیب رنگی یعنی این که هر چه به کناره های لنز می رویم سایه های رنگی شبیه رنگین کمان دیده می شوند . بر ای مثال قیمت دو میکروسکوپ آزمایشگاهی که هر دو میزان درشتنمایی آنها یکسان باشد اما یکی با لنز معمولی حدود چهارصد هزار تومان و دیگری با لنز مرغوب حدود یک و نیم میلیون تومان به بالاست . در بین شرکت های سازنده لنز شرکت زایس آلمان یکی از معروفترین هاست که عیوب گفته شده رو نداره و البته فرمولاسیون نحوه تهیه لنز های آن بدلیل تجربه بالا و تحقیقات فراوان در این زمینه است بطوری که امروز وجود لنزهای کارل زایس در لوازم آزمایشگاهی یکی از فاکتورهای نشان دهنده مرغوبیت و عملکرد بالای آنهاست .
اما در رابطه با سایبر شات سونی ، این فناوری یک ، تکنولوژی کنترل دیجیتالی با قابلیت آنالیز بسیار دقیق است که امکان عکسبرداری بهتر را با توجه به مجموعه ای از عملکردها قبل و حین باز و بسته شدن شاتر دوربین ایجاد می کند از جمله تنظیم دقیق باز و بسته شدن شاتر با توجه به نوع سوژه .لازم به ذکر که سونی در بعضی از محصولات خودش تکنولوژی سایبر شات رو با لنز کارل زایس ارائه می کنه که البته قیمت بالاتری هم دارن .
نقل قول:
چه نوع فناوریه ؟؟
...................نقل قول:
اما در رابطه با سایبر شات سونی ، این فناوری یک ، تکنولوژی کنترل دیجیتالی با قابلیت آنالیز بسیار دقیق است که امکان عکسبرداری بهتر را با توجه به مجموعه ای از عملکردها قبل و حین باز و بسته شدن شاتر دوربین ایجاد می کند از جمله تنظیم دقیق باز و بسته شدن شاتر با توجه به نوع سوژه .لازم به ذکر که سونی در بعضی از محصولات خودش تکنولوژی سایبر شات رو با لنز کارل زایس ارائه می کنه که البته قیمت بالاتری هم دارن .
در رابطه با گوشی شما شاید آک نبوده و قبلاً از اون استفاده شده بوده . خیالتون هم راحت صدای ان 93 و ان 93 آی مونو می باشد نه استریو و اگرچه با کیفیت است اما به پای صدای ان 95 یا ان 73 نمی رسه .بعلاوه حمل ان 93 یا ان 93 آی بدلیل اندازه بزرگ و وزن زیاد یک کمی مشکله قبلا از خرید خوب بررسی کن و از یک جای مطمئن خرید کن .نقل قول:
ببینید...نقل قول:
در مورد اون مشکلاتی شما ذکر کردین به نظر من هم احتمالا گوشیتون ویروس داشته...
البته اینو هم بگم که خاموش شدن خود به خود گوشی برای من هم پیش اومده و میاد در صورتی که گوشی من هیچ ویروسی نداره...
در مورد شناختن گوشی اصل از تقلبی هم قبلا تو تاپیک بحث شده فقط فکر نمی کنم که N95 فعلا تقلبیش موجود باشه...
برای N93 هم باید بگم که باهاش کار نکردم...
برای راهنمایی میتونی به تاپیک خودشم یه سری بزنی...
اما خوب هر چی میخری از یه جای مطمئن بگیر...!
نقل قول:
ممنونم خیلی جالب ومفید بود
خواهش می کنم دوست عزیز اینجا من و سایر دوستان هر کمکی که از دستشان بر آید مضایقه نمی کنمیم.نقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز اینجا من و سایر دوستان هر کمکی که از دستشان بر آید مضایقه نمی کنیم.نقل قول:
دوستان، می شه لطفا لینک یه آنتی ویروس خوب اکتیو یا آنتی ویروس و اکتیویشن کد رو برای ان95 معرفی کنید؟ متشکرم
اینم برای اونایی که سر در نمی یارن (شوخی کردم آمانوف خان! جدی نگیری ها!): در نوع Tesser ابیراهی رنگی با استفاده از طرخ هذلولی پایین اومده. اگه سوال داشتین می تونین تو بخش نجوم مطرح کنین.نقل قول:
سلامنقل قول:
. 1 ساعت باهاش ور رفتم خودبخود خاموش شد و دباره روشن شد شارژش هم فول بود بعد يه نواري پايين گوشي اومد كه ميخواست يه برنامه رو نصب كنه حدود يه دقيقه طول كشيد بعد ارور داد كه اين برنامه رو نميتونه نصب كنه دوباره خاموش روشنش كردم باز همون آش و همون كاسه حدود 300 مگ از رم 1 گيگابايتيش از اول پر بود و بلندي صداش هم خيلي كم بود
شما این اتفاقایی که میگی برایه من که به شخصه اتفاق نیوفتاده .
در مورد 300 مگ هم باید بگم ماله من موقعی که خریدم چیزی نزدیک به زیره 1 مگ برام اشغال شده بود
و هیچ وقتم نواره installing برام نیومده
ولی خوب تابلوی که بهت انداختن و یحتمل این گوشی دسته دومه
اما یادمه دو سه روزه پیش یکی از دوستام 95 خرید وقتی میخاست مموریشو بزاره تا هف هشت دقیقه نوار installing زد...
بعدش با هم کله بلندی صدا گذاشتیم که گوشیه من بیشتر بود ولی ورژنایه گوشیمون که یکی بود
پ.ن: در ضمن دوستایی که میگن قیمت این گوشی همینجور پایین میاد کاملا در اشتباهن
پ.ن:چون شرکت نوکیا قیمت رو به صورت مقطعی پایین آورده تا هر چه سریعتر مدل N95 معمولی فروش بره
نقل قول:
من فکر نمیکنم کاهش قیمت از طرف شرکت باشه به چند دلیل
1. رسیدن ماه رمضون و ما ه مهر (ماه کسادی بازار)
2. معلوم نبودن تاریخ معرفی n95 8gb
3. عرضه ی بیش از تقاضا بعلت قاچاق زیاد این گوشی
بعد از ازادی ریجستر
4.ترکیدن حباب بازار(حباب قیمتی که واسطه ها بوجود اوردن!)
5. عر ضه ی p1
علی جان راست میگه. الان تو تبریز (چون به مرز نزدیک تره) 560 هست...ولی بی گارانتی!نقل قول:
به نظر من P1 تو رده N95 نیست. دوربین معمولی...صفحه نمایش لمسی و نداشتن Gps.
اینم اطلاعات این P1 خان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته من شرکت نوکیا وهمه شرکتهایی که بازاری برایه خودشون تو ایران دستو پا کردن زرنگتر از منو شمایننقل قول:
نوشته شده توسط ali racer
من فکر نمیکنم کاهش قیمت از طرف شرکت باشه به چند دلیل
1. رسیدن ماه رمضون و ما ه مهر (ماه کسادی بازار)
2. معلوم نبودن تاریخ معرفی n95 8gb
3. عرضه ی بیش از تقاضا بعلت قاچاق زیاد این گوشی
بعد از ازادی ریجستر
4.ترکیدن حباب بازار(حباب قیمتی که واسطه ها بوجود اوردن!)
5. عر ضه ی p1
شما فکر کردین شرکت نوکیا فقط کارش اینه که به ایران گوشی بفرسته و به بقیه مسایل داخل کشور کاری نداشته باشه ؟
نه عزیز
شما حتما نمیدونی که یکی از بازارهای بسیار بزرگ برایه نوکیا کشور ما هست
مطمعنا نوکیا و هر شرکت دیگه ای مدیر فروشی برایه خودشون دارن و اون مدیره فروش مسایل و اتفاقاته کشورمونو بهتر از منو شما دنبال میکنه...
شما میگی یکی از علت هایی که قیمت این گوشی اومد پایین نا معلوم بودن تاریخ معرفی n95 8gb
پاک در اشتباهی (البته من منظور تو رو از معرفی نفهمیدم چون 2 ماهه که معرفی شده!!!)ولی اگه منظورت اینه که به بازار عرضه نشده :
شک نکن چون شرکت نوکیا میدونه که اگه این گوشیرو به بازارا عرضه کنه دیگه n95 معمولیش اونطور که باید فروش نمیره (این مسایل پیش و پا افتاده که نیاز به دونستن اقتصاد خرد وکلان نداره نمیدونم چرا شما متوجه نمیشین)
از اون حرفا بود...نقل قول:
. عر ضه ی p1
P1 و n95 اصلا تو کلاس همدیگه ان که شما میگی عرضه ی p1 باعث ارزونتر شدن n95 هست ؟
حالا اگه k850 میگفتی میتونستم باحات کنار بیام
البته که یکی از علت های پایین اومدن قیمت اتفاقات کشور خودمون هست ولی قیمتارو نوکیا پایین بالا میاره شک نکن
البتاه اون چیزی که به کشور خودمون مربوط میشه به قول خودت یکیش واسطهان یکیش هم تعرفه هاست