این دو روزه adsl ام مشکل پیدا کرده بود اتفاقا چند تا عکس میخواستم بذارم ولی ...نقل قول:
همین 1-2 ساعت پیش وصل شد. اگر دوباره مشکلی پیش نیاد تا عصر حتما عسکها رو میذارم.
shady_er جان کارت عالیه ... خیلی ممنون. فقط سعی کن عکسها رو کنار هم بذاری.
Printable View
این دو روزه adsl ام مشکل پیدا کرده بود اتفاقا چند تا عکس میخواستم بذارم ولی ...نقل قول:
همین 1-2 ساعت پیش وصل شد. اگر دوباره مشکلی پیش نیاد تا عصر حتما عسکها رو میذارم.
shady_er جان کارت عالیه ... خیلی ممنون. فقط سعی کن عکسها رو کنار هم بذاری.
نقل قول:مثل هميشه عالي كارت واقعا درسته :46:نقل قول:
از بقيه دوستان (sepideh_248 . shady_er . ژولیوس...) تشكر بسيار زياد اميدوار شاد و موفق باشيد:46:
[QUOTE=lover_pc_games;1427675
shady_er جان کارت عالیه ... خیلی ممنون. فقط سعی کن عکسها رو کنار هم بذاری.[/QUOTE]
ممنون:20:نظر لطفتونه.حتما!
سلام دوستان.
راستش ایندفعه فقط اونایی رو میزارم که به نظرم خوب اومدن. امیدوارم خوشتون بیاد.
خواستم بزارمشون جای اونایی که قبلا گذاشتم ولی گفتم که دیگه کسی برنمیگرده 4-5 صفحه قبل رو دوباره ببینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 500امین پستمه که تو این سایت میدم. و پرفشنال میگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا تم که منوی اونها فایل فلش هست تو این تاپیک گذاشتم حتما ببینید ودانلود کنید.
تاپیک::31::20::46::5::27::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1431429#post1431429
واقعا که بازگشت شکوهمندانه ای بود:6:نقل قول:
همونی که من میخواستم:26:
به جون خودم تاپیکیو اینجوریا نخواستم!!!!:33:
اگه قصد خرید دارید در قسمت ""راهنمایی خرید گوشی برای تمام دوستان"" بیان کنید
دست همه دوستان درد نكنه :40:
عالی بود مرسی
کارت حرف نداشت ! خیلی عکسهای جالبی بودن ! :27:نقل قول:
همیشه عکسهایی که به نظر خودت عالی هستن رو بذار !
وظیفه بود.نقل قول:
با کمال میل پذیرای انتقادات هستم.
اینا رو هم برا موتو گذاشتم ولی بدلیل زیبایی و کیفیت اینجا هم میزارم.
سپيده خانم تم هايي كه ميزاري حرف نداره اگه ميشه لطف كن و يه چندتايي براي كا 510 بزار
خسته نباشي
عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی
سپيده خانم دستت درد نكنه تقريبا همشون رو دانلود كردم و هيچ كدوم رو نداشتم :20:
نه دستت دردنكه دنبال تم براي كا510 نرو چون بجز من فكر نميكنم مشتري زيادي داشته باشه :41:
بازم ممنون خسته نباشين:11: