نقل قول:
بابا ملت اینقدر خودتون رو به خاطر فالکون به دردسر نندازيد. من دارم ميگم کافيه ديگه. عزيزان فالکون هم اسمش زيادی خوب در رفته و همه حساسيت زيادی روش دارن. این زفير بدبخت هم تاحالا هيچ مشکلی نداشته ، ميفهميد؟ تاحالا کسی رو نديدم که بگه زفير من خراب شده ، متوجه ميشيد؟ آخه چرا اینقدر دنبال فالکون ميگرديد؟ بسه ديگه بيخيال.!
چرا اینقدر ریز می نویسی چشمام اذیت شد... اینو یادت باشه.. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. اگه زفر مشکل نداشت مایکروسافت مرض نداشت بره فالکن تولید کنه..
نقل قول:
ببين عزيز اصلا به رجيون توجهی نکن. اولا که از هيلو و آرکيد رجيون jنيامده. بعدشم بيشتر بازی ها نسخه فری رجيون دارن که رو همه ی کنسول ها اجرا ميشه. درسته بازی های jکمی بيشتره اما نميارزه به اینکه بری خودتو تو دردسر بندازی تا بتونی jبخری. وضع اون دوتا ی ديگه هم کم کم داره بهتر ميشه.!
آخش پس بازی های ریجن فری هم موجوده.. فکر نکنم سفارشی مشکلی وجود داشته باشه. فکر کنم بتونم هر بازی رو که بخوام از بازی سنتر تهیه کنم.
نقل قول:
اینو ديگه خداييش نشنيده بودم. شايد شايعه باشه. با عقل جور در نمياد. آخه اونا که آدمای اینجارو نيمه وحشی ميدونن چرا بايد از خشونتش کم کنن؟ که يکوقت ضربه روحی به بچه هامون نزنه؟! خنده داره. قضيه بووو ميده.!
نمی دونم والا... یکی دیگه اومد گفتش که من بیشتر بازی هاشو امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشتن..
آخه قرار نیست که واسه ماها خشونتشو کم کنن... این ریجن رو که برا ماها نساختن. اصلا اونا چیزی رو برای ایرانی جماعت تولید نمی کنن..
خیلی خوب شد..
نقل قول:
آره ميشه به راحتی. ببرش پيش فروشگاه نکست جن. کاره سه سوته.!
سه سوته ؟ پس نرم افزاریه ؟ چقدر می گیرن حالا ؟
یه سوال دیگه اگه حوصله داشتی جواب بده:
بازی هایی که هم برا 360 و هم برا کامپیوتر تولید میشن از لحاظ کیفیت با هم فرق دارن ؟ آیا بازی هایی که برا کامپیوتر میدن و از 360 کانورت میشن از لحاظ گرافیک با هم متفاوتن ؟ مطمئنا باید بینشون فرقی وجود داشته باشه..
یادمه وقتی RE4 رو تو کامپیوتر دیدم نزدیک بود سکته کنم.. پلی 2 کجا و پی سی کجا.. واقعا تو پی سی افتضاح بود.. (البته ربطی به قدرت نداره.. دلیلش این بود که بد کانورتش کرده بودن) (دوباره فکر نکنید دارم پی سی رو با کنسول مقایسه می کنم)