خوب بالاخره ما سونی بخریم یا cowon ؟
Printable View
خوب بالاخره ما سونی بخریم یا cowon ؟
lenuxe عزیز دورت بگردم تو فروم ها از این بیشتر اطلاعات گیرت نمی یاد گفتم برو گوش کن
آدرس نمایندگی! cowon رو که دادم برو بگو میخوام یه پلیر بگیرم بعد یکی به من گفته cowon خوبه بعد هر مدلی رو که خواستی امتحان کن ، کارت که تموم شد بگو فکرامو میکنم بعدآ برمیگردم هیچ چی هم نمیگن بعد برو یه sony center که کم هم نیست اونم امتحان کن دیگه خود دانی
در ضمن دو سال پیش منم خواستم یه پلیر بگیرم seymor (جان)(ارادت) گفت iriver t60 خوبه منم بر دیده نهادم و خریدمش
عجب چیزی بود
یادم میاد با یه ipod classic کل انداختم انصافآ کم نیاورد خود صاحبش هم اعتراف کرد حالا منم میگم cowon چون صداش خیییییییلی خفنه
ok? آ قربونش
باشه می خرمش.نقل قول:
فایل نت ؟ ... یعنی واقعا نت موسیقی بود ؟ ... یا نکنه منظورت Lyrics (متن و شعر ترانه ها) بوده ؟ ...نقل قول:
توی عکسی که گرفتی که چیز زیادی معلوم نیست ... فقط معلومه که سونی واقعی نیست ... cd و نرم افزاری همراهش نبوده ؟ ... از خود مغازه داری که ازش خریدی پرسیدی ؟ ... گارانتی هم که شک دارم داشته باشه ...
راستی ما این cowon رو از کجا بخریم با توجه به اینکه بنده در همدان زندگی می کنم.
فکر نکنم تو همدان نمایندگی نداشته باشه مجبوری از تهران بخری یا یکی برات از تهران تهیه کنه
اقا کسی جواب نمیده این پی ام پی های ایریور چه جوری بید باحال هست ؟ همه چیشم فلش هست احتمالا !!! نه ؟
و اینکه یکی بود که اصلا انتن میخوره !!!
اصلا شرکت خوبی هست نه چیز های باحالی داره اخه !!!! سایتی فرومی چیزی نداره؟
ممنون
آره خوبه من که ازش خیلی راضی هستم اما جدیداش یکم style صداش تغییر کرده اما باز خوبه
میتونی بری پایتخت طبقه هم کف امتحانش کنی خوشت میاد تازه قیمتش هم مناسبه :8::8:
خوب ببخشید چه مدلیش رو شما میگی ؟؟؟
شما خودت داری کدوم مدلش رو ؟؟؟
این پی7 رو شما دیدی؟ هست ممنون میشم کمکم کنی!!!
سپاس
دوستان کسی میدونه این چی هست؟
امکانات خوبی هم داره ظاهرا !!!!
- Portable Media Player with 4GB memory
- 4.3″ touch screen display with 1600 million colors
- High resolution 800*480 pixel
- Support TV-OUT video frequency to output
- Music/Video Player, Photo Slide Show, eBook Reader, FM Radio, Voice recorder, all-in-one.
- Support Micro SDHC, T-Flash/Micro SD
- Video Format: RM, RMVB, MP4, AVI, DIVX, 3GP, WMV
- Music Format: MP3/WMA
- Picture Format: JPEG, BMP, GIF
- Record Format: WAV
- Built in MIC for voice recording
- Support Languages: English, French, German, Portuguese, Spanish, Turkish, Czech, Russian, Chinese, Korean, Japanese
- Support Window Vista/XP/2000
- Dimension: 110 x 73 x 11mm (approx.)
- Weight: 168g
مدلش رو کسی میدونه به من بگه !!!