-
سوال
بچه ها لطفا كمك كنيد .
اولا توي gprs ايرانسل اصلا عكسا رو نشون نميده و جاشون رو خالي ميذاره . ثانيا من هنوز نفهميدم آدرس ها رو چه
جوري تايپ كنم يه سري از سايتا رو بايد wap بزني يه سري رو بايد www بزني . مثلا براي ورود به p30world چه جوري
بايد آدرس رو تايپ كرد؟ اگه ميشه توضيح بدين
ديگه اين كه آيا شبكه ايرانسل فقط سايتهاي با پسوند com. رو نشون ميده ؟ چون من هر چي سايتاي غير از com. را
امتحان ميكنم هيچ كدوم رو باز نمي كنه.
گوشي من 6600 هستش .
اگه جواب بدين ممنون ميشم.
bye
-
N70
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
من با w810 هم از طريق گوشي هم از کامپيوتر به اينترنت وصل شدم ولي اون گوشيم که N70 باخود کوشي وصل ميشه ولي با کامپيوتر وکابل وصل نميشه هر کي n70 داره توضيح بده برام چه طوريه
:exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati
-
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
-
من یه مشکلی دارم. گوشی من اصلا G رو نمایش نمی ده و جاش E (مخفف EDGE ) نمایش می ده.
دیروز G رو نمایش می داد و به اینترنت هم وصل شدم. من نمی دونم امروز چرا نمی تونم وصل شم.
گوشی من w300 هست و edge و gprs هم ساپورت می کنه.
-
براب منم E شد چرا؟؟؟
ولی تو اینترنت میره
تورو خدا یکی بگه به وسیله بلوتوث چه شکلی با کامپیوتر میشه رفت تو نت؟؟؟
-
مال من با browser خود گوشی می ره ولی با opera mini نمی ره. چرا؟؟؟
-
opera برای خیلیا نمیره
نمیدونم مشکلش چیه؟
ولی اگه میرفت خو ب بود
-
وصل کردنه گوشی به کامپیوتر :
کسایی که تنظیماته گوشیشونو انجام دادن و به اینترنت وصل کردن (تو یه تاپیک توضیح داده بود) باید pc-suite مربوط به گوشیشونو نصب کنن با این کار driver های گوشی نصب میشه و وقتی گوشیو با کابل usb وصل میکنی به کامپیوتر مودم گوشی شناخته میشه و خو ویندوز شروع میکنه به نصب مودم گوشی بعد یه پیغام میده میگه: your device installed and ready to be used حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
اکثر گوشیها صفحات بزرگ رو باز نمیکنن برای این کار باید سایت google رو بالا بیارید بعد آدرس مورد نظر رو توش وارد کنید و اونو جستجو کنید وقتی پیداش کرد لینکشو کلیک کنید با این کار صفحات بزرگ به چند صفحه کوچک برای موبایل تقسیم میشوند که با کلید 3 به صفحه بعد و با کلید 1 به صفحه قبل میروید ...مثلا اینجا رو میخواهید بیارید ...تو گوگل میزنی forum.p30world بعد که پیداش کرد اونو انتخاب میکنی واگه بخواهین اونو به صفحه عادی برگردونید زیر پنجره گوگل نوشته html اونو انتخاب کنید...در ضمن سرعت gprs در زمانهای مختلف فرق میکنه مثلا روز که بری گاهی 3 تا 4 کیلوبایت یا کمتر حتی 0.5 کیلو بایت دانلود میده ولی شب بری 1 به بعد تا 10 . 11 کیلوبایت دانلود میده ... اگه سرعتش کم باشه عکسها رو نمیاره یا دیر میاره...........
........موفق و پیروز باشید......
-
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
-
سلام
توضیحات ^^ Hamid ^^ جان خیلی کامل بود از ایشان بسیار متشکرم.
من حالا دو طرفه وصلم یعنی از هر دو مودم!