جان خودت اینقدر شاتل شاتل نکن که مفتشم گرونه !:n34: من قبل از عید ثبت نام کردم . گداگشنه تر و بد بخت تر و طمع کارتر از این شرکت ندیدم . همون اول 15 هزار تومن به زور برای هزینه نصب گرفته . بهش میگم بعداز 8 سال ADSL داشتن بلدم یه مودم رو تنظیم کنم میگه اگه خودتون تنظیم کردید از ماه بعدتون کم میشه .حالا اومدیم من نخواستم ماه بعد تمدید کنم باید دو برابر اون پول رو هزینه تلفن بدم تا 15 هزار رو برگردونن ؟ تو فاکتور خرید زده عوارض شهرداری !! و 2310 تومن از من گرفته ! شاتل مثل مخابرات داره کوچه و خیابون رو حفاری میکنه تا سیم و کافو نصب کنه ؟ دقیقا این عوارض رو واسه چی به شهرداری میده ؟! اصلا گیرم که داره عوارض میده به کاربر چه ربطی داره ؟ درسته این پول هیچی نیست ولی عملا دزدی محسوب میشه چون هیچ قانونی برای گرفتنش نیست و بعداز عوض کردن کلی شرکت میدونم هیچ شرکت دیگه ای هم این پول رو نمیگیره حتی برادران دزدمون در مخابرات !
برای من فاکتور زده هزینه SMS ! برای من هنوز یه پیامک هم نیومده بعد این هزینه چی رو میخواد . یه شرکت از اون سر دنیا برات پیامک میزنه ولی هیچی بابتش نمیگیره بعد این بدبخت ها برای یه پیامک اتمام سرویس میخوان جیبت رو بزنن در صورتی که همین پیامک رو بقیه شرکت ها هم میزنن ولی بدون هزینه . حالا اگه سرویسشون هم چیزی بود باز آدم نمی سوخت . 8مگ خریدم و خطم رو بیشتر از 9 مگ بسته شده ولی تک کانکشن خارجی در بهترین حالت به 500 کیلوبایت میرسه یه ویدیو 1080 بدون لگ تو یوتیوب نمیشه نگاه کرد (با سنگ شکنی که رو vps خودم تو آمستردام ساختم) . تو مرکز ما دیده بان سرویس نمیده ولی تو مرکز دیگه شهر که یکی از دوستام از دیده بان داره پینگ اون و من یکی هست. این بود کیفیتی که این همه سنگش رو به سینه میزننین ؟ اگه چند ماهه یا یک ساله هم تمدید کنی هم که ترافیک کل دوره رو یک جا بهت نمیدن و ماه به ماه میدن و هرچی رو هم مصرف نکردی میسوزونن ! این که هیچ فرقی با فشفشه های یک ساله سابق های وب نداره !
تنها مزیتی که تو شاتل دیدم پشتیبانیش بود که باعث میشه بی خیال مشکلات بشی و به ازدواج فکر کنی !:n08:البته جدا از شوخی با پشتیبانی دیده بان هم که تماس گرفتم(برای تنظیم خط دوستم) به اندازه شاتل خوب بودن و با احترام حرف میزدن .