اگه اون اصلیه بیاد میشه از فریمور اون رو tf-i60 استفاده کرد که انلاک بشه?نقل قول:
Printable View
اگه اون اصلیه بیاد میشه از فریمور اون رو tf-i60 استفاده کرد که انلاک بشه?نقل قول:
این مودم که همینجوری زیاد ارزشی نداره لااقل اگر انلاک بشه باز یه مقدار قابل تحمل تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشهنقل قول:
در پاسخ دوستی که گفته بود این مودم از مودمهای دیگه بهتره!
باید بگم که بنا به تجربه من مودم TD-i40خیلی آنتن دهی و stablity اش از tf-i60 خیلی بهتره
با سلام خدمت دوستان من امروز این مودم رو گرفتم البته ی مودم دی لینک DWR-953 هم دارم که سیم کارت td روش انداختم انتن نداد
حالا میخوام فریمور اصلی خود هووایی رو نصب کنم میشه و راهی هست ؟اگر مودم خوبی نیست ردش کنم بره ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان با تجربه
موچکرم
اینم تست سرعت با IDM و مشخصات دستگاه و سیگنال و ...
axgig.com/images/13765412007481441593.jpg
axgig.com/images/77994116044300347197.jpg
چقدر واسه مودم پول دادی؟نقل قول:
با ۱۰۰ گیگ نت و دو سیم کارتش شد ۴۱۰نقل قول:
نقل قول:
سلام این برنامه تنظیم خاصی داره؟ برای من کار نمیکنه. لطفا یه آموزش مختصر و مفید بدید تا دوستان تازه وارد هم بتونن استفاده کنن.
اتفاقا منم همین مشکل رو دارم و سوال منم بود وقتی برنامه رو باز میکنم هی بسته میشه و میگه تو ستینگ رو تنظیم کن یکی از دوستان وارد ی توضیح کاملی بدن اگر برنامه اندروید هم داره بگن که نصب کنیم با تشکرنقل قول: