-
رسمی : ناتان آکه مدافع چلسی که به صورت قرضی در بورنموث توپ می زد به چلسی بازگشت .
ناتان آکه به چلسی بازگشت.
پ . ن : ناتان اکه هم به صورت رسمی به تیم برگشت و فقط امیدوارم بهش زیاد بازی برسه و ازش بهترین استفاده رو بکنیم . بازیکن به شدت اینده داریه ! و راحت میتونه جای کیهیل رو بگیره و کنار دست لوییز سمت چپ بازی کنه . احتمال زیاد زوما هم جای ازپیلی رو میگیره و خط دفاعمون رو ناتان آکه --------------- لوییز ------------------- زوما تشکیل میده و ازپیلی هم یا جای الونسو رو میگیره یا موزسس و الونسو میره رو نیمکت و موزسس یه خط جلوتر !
اینطوری با برگشت زوما و بودن لوییز مشکل سر زنی مون هم تا حدودی حل میشه و با بودن اکه مشکل سرعت در دفاع و بازی سازی در دفاع تا حدودی حل میشه !
پ . ن 2 :حیف 20 میلیون که بدیم پای یورنته 32 ساله ! تف تو ذاتت امانلو ! 15 تا بزار روش چیچاریتو رو بگیر !
پ . ن 3 :سال دیگه کرستین سن هم بر میگرده و وضعیت دفاعمون بهتر هم میشه !
پ . ن4 : طبق اخرین شنیده ها پاتریک بمفورد هم داره بر میگرده به تیم و نیم فصل دوم تو تیم خودمونه ! بازیکن خوبیه اگر بهش میدون بدند
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزِ خوب بازیکنان نیمکت نشین، برای صعود کافی بود.
طرفداری- دور سوم جام حذفی انگلیس، برای چلسی مشکل خاصی به وجود نیاورد تا شاگردان آنتونیو کونته با پیروزی پرگل، به مرحله بعد صعود کنند.
در دقیقه ۱۷ بازی، پس از چند حمله پیاپی، شوت محکم چالوبا را مک گی به سختی گرفت اما در ریباند، پدرو با سر توپ و ضربه ای عالی، دروازه مهمان را باز کرد. در دقیقه ۳۱، پدرو، موقعیتی مشابه بدست آورد اما این بار ضربه اش به تیرک دروازه برخورد کرد.
پس از از دست رفتن موقعیت های مهم، در دقیقه ۴۲، لوفتوس چک با کنترل عالی سانتر ارسالی، توپ را برای باتشوایی کاشت تا این بازیکن هم احتمالا آخرین گل فصلش را برای چلسی به ثمر برساند. در دقیقه ۵۲ و باز هم بعد از چند فرصت طلایی، این بار پاس پدرو را ویلیان با شوتی به گل سوم تبدیل کرد.
در دقیقه ۶۶، کاپیتان جان تری به خاطر خطا بر روی بازیکنی که در حال فرار تک به تک می شد، از زمین بازی اخراج شد. پیتربرو در اولین موقعیت مهمش، با توپی که به چند قدمی دروازه بگوویچ رسید. گل اولش را زد. چلسی خیلی سریع واکنش نشان داد و پدرو با شوتی زیبا در دقیقه ۷۴، توپ را به تور دروازه مک گی رساند تا بازی با همین نتیجه به پایان برسد.
ترکیب دو تیم:
آمار بازی:
-
بتشوایی امروز خیلی خوب بازی کرد. خرید یورنته و رفتن بتشوایی خریت محضه. انقدر بدبخت شدیم که از تیم ته جدولی میخایم مهاجم بگیریم :n34:
-
آنتونیو کونته قصد دارد با جذب مدافع دانمارکی فنرباحچه، تیمش را تقویت کند.
طرفداری - سمون کیائر، مدافع ملی پوش 27 ساله دانمارکی نظر آنتونیو کونته سرمربی ایتالیایی چلسی را به خود جلب کرده است. به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، سیمون کیائر که 60 بازی ملی برای تیم ملی دانمارک در کارنامه دارد، می تواند خرید ژانویه چلسی برای تقویت خط دفاع این تیم باشد.
به گزارش گاتزتا، فنرباحچه میل چندانی به فروش مدافعش ندارد اما پیشنهاد 18 میلیون یورویی چلسی می تواند آن ها را متقاعد کند. کیائر سابقه بازی در وولفسبورگ، پالرمو، رم و لیل را در کارنامه دارد.
پ. ن : بابا اینا کیه میرن دنبالش ! امثال لیندلوف - مانولاس و ون دیک و ... ول کردن رفتن از لیگ ترکیه بازیکن بگیرن ! این اگه خوب بود تو لیگ ترکیه چیکار میکرد !
پ . ن 2 : امیدوارم کونته راه مورینیو رو نره تو نقل و انتقالات و با چشم باز ادامه راه و نیاز ها رو ببینه ! تیم به بازیکن های تاثیر گذار نیاز داره نه امثال کیائر :n35:
-
شایعه برای نقل و انتقالات زیاده
آکه برگشتش خوبه و حداقل گزینه دفاع بیشتر شد و احتمالا آزپلی بعضی بازی ها میره گوشه و مثلا آکه یا زوما وسط بازی می کنن
فک کنم دیگه فعلا توی نیم فصل دفاع وسط نمی خوایم و بهتره پستای دیگه بازیکن بگیریم چون برا دفاع وسط تابستون هم کریستنسن برمی گرده و تازه شاید یه بازیکن تاپ هم بتونیم اون موقع بگیریم
الان فک کنم جای آلونسو یکی رو باید حتما بگیریم که بهترین گزینه همین رودریگوئز وولفسبورگه
این انتقال یورنته از سوانسی هم انگار داره قطعی میشه و ظاهرا باتشوای هم قرضی به سوانسی میره
فک کنم اونقدر باتشوای کم بازی کرده که دیگه خودش دوس داره قرضی جای دیگه بره تا بیشتر بازی کنه
یورنته شاگرد سابق کنته توی یوونتوس هم بوده که البته از اون 3 سال گذشته و اون بازیکن سابق نیست که آمار گلزنی خیلی خوبی داشت ولی آمار همین فصلش هم برا تیم معمولی مثل سوانسی بد نبوده
در کل اگه قراره باتشوای قرضی تیم دیگه بره حالا از هیچی بهتره و کاستا که همه بازی ها بازی می کنه و اگه نبود حتی مثل اون بازی که محروم بود هازارد و ویلیان و پدرو می تونن سه مهاجم باشن و خیلی فرق نمی کنه یورنته باشه یا باتشوای
بعد تازه ما چند تا مهاجم خوب قرضی به تیمای دیگه دادیم که مهمترینش ترائوره که اونم بازیکن آینده داریه
شاید اینا قرضی بازی کنن برا خودشون بهتر هم باشه و بیشتر پیشرفت کنن
ولی در کل الان توی نیم فصل پستایی که مهمن یکی وینگ چپ یا راست و یکی هم هافبک وسط یا هافبک دفاعیه
همین طور اگه یه مهاجم یا هافبک هجومی سمت راست هم بگیریم بد نیست ولی خیلی اولویت نداره چون موزس هم می تونه اون پست بازی کنه و ویلیان و پدرو هم خوبن
-
خب فصلمون میشه گفت به احتمال زیاد به فنا رفت چون کاستای آشغال دوباره رم کرده و هوش و حواسش پرت پیشنهاد چینی های آشغال شده. چین به کل دنیا گند زده بود و فقط فوتبال مونده بود، که اونم اومدن گندشونو زدن. عوضی بی غیرت رو باید 120 میلیون پوند بفروشن و سریعا با این پول میشه لوکاکو یا بلوتی رو از تورینو که خیلی راحت میشه گرفتش.
-
این کاستا انگار نمی تونه حاشیه نداشته باشه!
یه فصل هم کمتر حاشیه داشت یه دفعه توی این موقعیت حساس که تیم برا قهرمانی می جنگه داره به تیم ضربه می زنه
انگار با کنته و کادر فنی مشکل پیدا کرده و بازی با لستر هم از لیست خط خورده
بدون کاستا به مشکل بدی می خوریم ولی فک می کنم مقصر اصلی خود کاستا ست و سابقه خیلی خرابی داره
انگار پایت از وستهام داره میره و جزو گزینه های ما هم هست
اگه اونو بگیریم مطمئنا بازیکن موثریه و حداقل این فصل به کار تیم میاد
ولی جای کاستا الان نمیشه کسی رو گرفت و یه جوری باید قضیه حل بشه
حداقل تا آخر فصل با هم کنار بیان بعد آخر فصل دوس داشت با قیمت تخیلی بره چین!
-
مشکل موندن کاستا اینه که اگه واقعا بخواد بره چین ولی به زور نگهش دارن، قطعا تو ادامه فصل کاملا بی انگیزه بازی میکنه و بودنش مضر تر از نبودنشه، همونطور که نیم فصل اول فصل قبل هم خیلی بی خیال بازی میکرد. کلا این تو بی خیالی و بی غیرتی استاده، همونطور که بعد دو بازی ملی برای برزیل، برای اینکه راحتتر باشه رفت تیم ملی اسپانیا. مگه اینکه خودش پشیمون بشه و جلوی کونته به گه خوردن بیفته. خوشم میاد کونته کسی نیست که به این الدنگ باج بده. قطعا میشه تو همین ژانویه، بلوتی رو از تورینو با شصت هفتاد میلیون پوند خرید، بهتر از بودن یه بازیکن بی خیال تو ترکیب تیمه.
-
متاسفانه باز کاستا هوا برش داشت ! با اینکه مهاجم خوبیه و به شدت گلزن و فرصت طلب ولی با فروشش از اول 1000 درصد موافق بودم و هستم . حالا که دلش با تیم نیست و داری بازی در میاره . بهتره با 100 میلیون پوند بفروشیمش به چینی ها و به جاش بریم اوبامیانگ رو بگیریم که از کاستا خیلی خیلی بهتره ! یا بدیمش به اتلتیکو و کاراسکو رو بگیریم و برای مهاجم بلوتی رو بگیریم .
در هر صورت کلی اپشن داریم با فروش کاستا و غمی بابت رفتنش نیست !
خسه - کاوانی - بلوتی - اوبامیانگ - چیچاریتو - لوکاکو - هری کین - جیمی واردی - لواندوفسکی و .... همشون میتونند با یه قیمت خوب به تیم وارد بشن !
حتی با رفتن هازارد و کورتوا هم مشکلی ندارم بشخصه ! به جای هازارد کریستن اریکسن رو ترجیح میدم البته اگر هازارد دلش با تیم نباشه و اوبلاک رو هم به جای کورتوا !
-
کنفرانس مطبوعاتی کنته قبل از بازی با لسترسیتی " این جایزه افتخار بزرگی برای من است و باعث خوشحالی من، بازیکن ها و مربیان است. این جایزه برای من نیست بلکه برای همه ماست. من میخوام این جایزه رو با بازیکنان و مربی ها تقسیم کنم این نشون دهنده ی اینه که ما به خوبی کار کردیم این جایزه باعث میشه من بیشتر کار کنم تا باعث بهتر شدن خودم و بازیکنان بشم."
کنته در مورد آکه " من برای اون به دلیل اینکه با ماست خیلی خوشحالم. در این یک سال و نیم او بسیار پیشرفته کرده است این نشون دهنده ی اینه که خیلی مهمه که بازیکن هایی که در آکادمی بزرگ شدن قرضی به تیم دیگه ای برن و بیشتر بازی کنن و بعد از اون اونها آمادن که برگردن و با ما بازی کنن. آکه مثال خوبی از این موضوع است او بازیکن خیلی خوبیه، خیلی جوونه ولی شخصیت بالایی داره او میتونه دفاع وسط بازی کنه یا هافبک و یا در دفاع چپ او حتی میتونه وینگ بک بازی کنه. این خیلی مهمه که با ما کار کنه او فقط چند روزیه که ما تمرین میکنه برای اون مهمه که یکم بهش زمان بدیم تا با ایده های فوتبالی ما وفق پیدا بکنه و بعد آماده میشه. در چند روز گذشته من سعی کردم در دفاع وسط از اون استفاده کنم. برای من مهمه که مقداری زمان با اون بگذرونم تا او رو بهتر بشناسم و سعی کنم بهترین پست رو برای اون پیدا کنم. او در پست های مختلفی میتونه بازی بکنه و برای ما خیلی مهمه که بتونه این کار رو انجام بده این باعث میشه ما در نقل و انتقالات ژانویه آروم تر باشیم. دیدگاه اولیه ما نسبت به او بسیار مثبت است او شخصیت خوبی داره و در حال رشده، این برای او موهبتی نیست من دوست ندارم به کسی لطفی بکنم او لیاقت برگشتن به چلسی رو داشت."
کنته در مورد رانیری و بازی با لستر " کلودیو واقعاً مربی و مرد خوبیه من افتخار میکنم که او رو میشناسم و بعضی وقت ها به او زنگ میزنم و باهاش صحبت میکنم او فصل قبل کار فوق العاده ای انجام داد. من او رو وقتی در ایتالیا مربیگری میکرد میشناسم و همچنین وقتی در چلسی بود و همچنین والنسیا. او مربی فوق العاده ای هست و شایسته قهرمانی بود او کار فوق العاده ای کرد و من براش خوشحالم. من از رتبه لستر در جدول متعجب نشدم چون لیگ فوق العاده سخته من اونها رو تیمی خوب با بازیکن های فوق العاده و قوی میدونم، بازیکنانی با استعداد و ترکیب خوبی از تکنیک. اونها مربی فوق العاده دارن این موضوع ممکنه در این لیگ اتفاق بیفته (جایگاهشون) شما نباید چلسی فصل قبل رو فراموش بکنین. بازی با لستر برای ما بسیار مهم است چون ما باید دوباره بردن رو شروع کنیم. لستر قهرمان فصل قبله و بازیکنان خوب و با کیفیتی داره اونها من رو تحت تاثیر قرار دادند."
کنته در ادامه برای چندمین بار اعلام کرد که تری چلسی رو ترک نخواهد کرد همچنین در مورد چارلی موسوندا گفت " چارلی آینده خوبی داره او پتانسیل تبدیل شدن به یک بازیکن خوب رو داره به همین دلیل فرصت خوبی برای او و من هست که این پنج ماه رو باهاش کار کنم و سعی کنیم او رو بازیکن بهتری بکنم. اگه او در این ماه از خودش لیاقت بازی کردن رو نشون بده در ترکیب قرار میگیره من از این نوع بازیکن ها خوشم میاد و دوست دارم باهاشون کار کنم من اون رو بازیکنی برای حال و آینده باشگاه میبینم"