منم دقیقا همین روتر رو دارم.نقل قول:
البته چون سوییچ خریدم، کار روتینگ رو دادم به مودم، از اون به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم.
سرعت دانلودش که جالب نبود... مخصوصا چون تک لینک میگرفت. اگر یه چیزی مثل IDM روش میزدن، عالی میشد.
Printable View
منم دقیقا همین روتر رو دارم.نقل قول:
البته چون سوییچ خریدم، کار روتینگ رو دادم به مودم، از اون به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم.
سرعت دانلودش که جالب نبود... مخصوصا چون تک لینک میگرفت. اگر یه چیزی مثل IDM روش میزدن، عالی میشد.
خب راستشو بخواي اون اوايل ميذاشتم روي دانلود بعد كارامو انجام ميدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي از اونجايي كه نه فقط من بلكه همه پرسنل از اين كارا ميكردن (حتي يه نفر روي چندتا كامپيوتر ميذاشت رو دانلود) اينترنت همه رو محدود كردن يعني فقط ميشه وبگردي كرد نه دانلود تازه پورتهاي USB رو هم بستن ديگه نميتونم دانلودهامو بريزم تو فلش مموري ببرم خونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای دانلود بهترین وسیله mini PC و کلاینت های مخصوص دانلود هست که معمولا روشون ویندوز XP نصب میشه تا 250 تومن هم میشه خرید
دانگل های اندروید هم که یه مانیتور یا TV وصل می شن در رده بعدی خوبن چون روشون دانلود منیجر نصب میشه. قیمت شون هم زیر 200 تومن هست
پ چی شد ؟ یهو از عشق و عاشقی پرید رو کامپیوترو اینا ؟ احسان بیا یکم پست بده تاپیک داره علمی میشه:n03:
من برا دانلود از یه روش نامتعارف تری استفاده میکنم!
از اونجایی که دلم نمیومد مدام لپ تاپ و تبلت و روشن بزارم که هی دانلود کنن اومدم یه کار دیگه ای کردم.
ما یه گوشی سامسونگی داشتیم از خانواده galaxy مدل gio و از اونجایی که دیگه ازش استفاده نمیکردم( برا کار با اپلیکیشن های اندروید تبلت داشتم و برا تماس هم یه گوشی ساده داشتم) اومدیم از این به عنوان دانلودر استفاده نمودیم:n09:
خرجش نصب یه نرم افزار ADM روش بود.که به جرات میگم دست کمی از idm کامپیوتر نداره!
دانلود با سرعت بالا و قابلیت pause و resume...دیگه نگرانی هم بابت خراب شدن و ....نداشتم چون استفاده نمیکردم ازش.خلاصه با این روش کلی فیلم و سریال گرفتم .هی رم 16 گوشی و پر و خالی میکردم!
الانم که از نت مجانی رایتل دارم با گوشی دان میکنم هی :n10:
نقل قول:
خوب شما از نت سیم کارت استفاده میکردی ... برای ما که از Adsl استفاده میکنیم باید نت رو از روی لپ تاپ شیر کنیم تو گوشی ... مگه اینکه بریم یه مودم بخریم وگرنه شاید روش خوبی باشه :n09: چون منم یه gio بی استفاده دارم :دی
فقط یه چیزی ما با همین لپ تاپ باید 500 تا سایت رو بگردیم و بدیم دوستان لینک رو لیچ کنن و ... بعد شما چطوری به راحتی با gio دانلود میکردی !! عجب اعصاب و حوصله ایی داشتی ها :n33:
منم از adsl استفاده میکردم ولی خوب مودم wifi داشتم! خو دیگه باید یه مقدار هزینه کنی:n27:نقل قول:
ولی اگهgio بی استفاده داری اکیدا بهت توصیه میکنم بزنی تو کار دانلود خیلی گوشی خر کاریه:n09:
البته این مال زمانی بود که شرکتی که ازش نت میگرفتم سرویس نامحدود میداد...یادش بخیر:n35:
البته الانم خیلی جاها نامحدود میدن ولی من حوصله تخلیه پودت و دوباره سفارش دادن و فعلا ندارم برا همین روآوردیم به نت مجانی رایتل:n09:
در مورد لینک هم من چون 90 درصد دانلودم فیلم و سریال بود اکانت یکی از این سایتای فیلم و گرفته بودم تمام لینکام مستقیم بود...البته گاهی اوقاتم مجبود میشدم لیچ کنم و ریموت کنم رو یه سرور دیگه بعد با گوشی دان میکردم:n05:
آره منم دونبال قسمت 250 به بعد ناراتو شیپودن هسته بیدم البته با کیفیت پایین اما پیدا نکردم دوستان لینکی ندارند؟!نقل قول:
پس ما هم خدای دردیم!:n11:نقل قول:
دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟
به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم:n09:
اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین:n10:
نقل قول:
250 به بعد :n04: انیمه نگاه میکنی :n13: البته شاید طرفدارای خاص خودش رو داشته باشه خوب :n01:
من فقط یه بار قدیم یه انیمه که خیلی ها ازش تعریف میکردن دانلود کردم ... که همونم نگاه نکردم ...
آقا با ما از این شوخی ها نکن قلبمون ضعیفه ها :n39:نقل قول:
دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟
بزن زنگ و :n11:نقل قول:
به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم
من کیفیت 720 سریال ها رو میخوام که همه جا اکثرا کیفیت 480 هستش ...
خوب برای شروع سریال دکستر کیفیت 720 فصل اول تا ششم رو لینکش رو میتونی بدی :دینقل قول:
اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین
البته این 720 که میگم نهایت حجم هر قسمت زیر 400 مگ هستشا ...
توی ایران فیلم اکثر سریال ها 720 و 1080 هستش اکانت ایران فیلم نداری :n10: