بعید نیست که درست هم نشه، امیدوارم که حل بشه. بله باید به سرویس بالاتر مثلا آرت 2 تغییر بدید.نقل قول:
Printable View
بعید نیست که درست هم نشه، امیدوارم که حل بشه. بله باید به سرویس بالاتر مثلا آرت 2 تغییر بدید.نقل قول:
حتما باید تغییر سرویس بدی تا محدودیتت از بین بره...نقل قول:
در ضمن، از من میشنوی اگه مخابراته شهرتون خوبه، برو از مخابرات نامحدود بگیر؛ شاتل نامحدودش به درد نمیخوره...
شاتل برای دانلود شبانه هزینه دریافت میکنه ؟ محدودیت حجم دانلود شبانه چند گیگ هستش ؟ بخوام فقط از سرورهای داخلی دانلود کنم محدودیت داره یا نه ؟
بله. برای سرویسهای کمتر از یک مگابیت ماهی 3500 میگیره.نقل قول:
حجم مشخصی نداره، حدود 20-35 گیگ، بسته به مرکز مخابراتی.
قبلا سرورهای داخلی آزاد بود ولی الان اونا هم محدود میشن.
مخابرات داشتمنقل قول:
مخابرات نامحدوداشو برداشت اومدم شاتل
یکی نیس بهشون بگه این که دیگه دانلود رایگان نیس داریم براش پول میدیم،پس چرا محدود میکنید؟؟!!! :/نقل قول:
البته اگه دفعه اول باشه ازشون سرویس بگیر شاید،شاید،شاید بتونی 30 گیگ دانلود کنی!! بعدش حتی با تمدید سرویس هم محدودیت فقط یک شب برداشته میشه :/
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
خدا بگم چی کارت کنه با این امضات،با گوشی اومده بودم ی ساعت به صفحه خیره شده بودم که این چیه روی صفحه گوشی:n08:
یعنی چییییینقل قول:
یعنی مخابرات دیگه نا محدود نمیده؟؟؟؟
آره واقعا. اصلا همین عبارت «هزینۀ سرویس رایگان شبانه» پارادوکس داره، میتونن ببرن تو کتابای ادبیات دبیرستان تدریسش کنن :n02: (مثال کتاب زمان ما تب سرد و سد روان و از این چیزا بود :n26:)نقل قول:
یه خبری هم چند وقت پیش پخش شده بود که میخوان کلا شبانه رو جمع کنن (یکی از کاربرا مطلبشو گذاشته بود؛ فکر کنم سیاست خودشون بوده. به مرگ میگیرن که به تب راضی بشیم. (بیشرفا) :n23:
-------------------------------------------
امضا هم اگه خیلی رو مخه ندا بدین عوضش میکنم:n06:
از کجا درش آوردی:نقل قول:
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
خلاصه ی حرفشون همونه دیگه:n09:نقل قول:
در هر صورت باید این پول رو بدیم که دانلود رایگان داشته باشیم،اگه ندیم دانلود رایگان یا همون شبانه نخواهیم داشت!
اون قسمت 50 درصد تخفیف رو کسی فهمیده یعنی چی؟ دارن منّت میزارن که مثلا به جای 7 هزار ازتون 3500 میگیریم؟:n27:
ـــــــــــــــــــــــ
alinoona@
نه بابا رو مخ چیه!
در کل جالب بود امضات،از ما که گذشت فهمیدیم که الکیه،بزار بقیه هم یکم تعجب کنن:n02: