برای خودم به عنوان یه هوادار واقعا متاسفم که عشق زندگیم (پرسپولیس) شده متاع مورد معامله آقایون خر پول که فقط پول رو می فهمند!!!!!نقل قول:
Printable View
برای خودم به عنوان یه هوادار واقعا متاسفم که عشق زندگیم (پرسپولیس) شده متاع مورد معامله آقایون خر پول که فقط پول رو می فهمند!!!!!نقل قول:
پيرواني:مشخص شد بيپولي آقايان سياهبازي بود
مربي سابق پرسپوليس گفت: واقعا درست است هر کسي که در روزنامه مصاحبه ميکند را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب کنيد؟ وقتي مديران دانش نداشته باشند اين اتفاق ميافتد و چيز عجيبي نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشین پیروانی در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: آقایان همیشه به ما میگفتند که پول نداریم به بازیکنان بدهیم و الان میگویند پول کادر فنی را به طور کامل میدهیم. کاملا مشخص است که اینها نقشه و سیاهبازی بوده است.
به گزارش فارس، وی در خصوص حضور درخشان روی نیمکت سرمربیگری پرسپولیس گفت: واقعا درست است هر کسی که در روزنامه مصاحبه میکند را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کنید؟ وقتی مدیران دانش نداشته باشند این اتفاق میافتد و چیز عجیبی نیست.
پیروانی افزود: اینها اگر پول داشتند مسلمان، پولادی و جلال حسینی را نگه میداشتند. کاملا مشخص است که همه این اتفاقات برنامهریزی شده بود. متاسفانه مشکل مملکت ما این است که بعضی از مدیران تصمیمی می گیرند که شرایط اینگونه میشود در حالی که هیچگونه دانش و تخصصی ندارند.
وی در پایان گفت: هیچگاه در باشگاه پرسپولیس سابقه نداشته که دو سرمربی همزمان بر سر تمرین این تیم حاضر شوند اما اکنون میبینیم که این اتفاق هم افتاد.
هفت هفته گند زد توی نتایج،ولی دیدیم که علی دایی ککش هم نگزید،چون در هر شرایطی پول میلیاردیشو میگرفت
باید خودش استعفا میداد ولی هیچوقت این اتفاق نمیفتاد چون طبق قرارداد ترکمانچای اونطوری دیگه پولی بهش نمیرسید...پس به گند زدناش ادامه داد..منتظر موند تا اخراجش کنن که بالاخره هم کردن
علی دایی به خبر 17:30 شبکه خبر گفت: "دفعه قبل توسط رئیس جمهور احمدی نژاد برکنار شدم الان توسط آقای وزیر!"
کلا همه چیز رو انداخت گردن وزارت ورزش و گفت که از اسفند من رو نمی خواستند ... خب برادر من اینایی که تو رو نمی خوان چرا باهاشون قرارداد می بندی؟!!
پ.ن:البته اگه منم قرار داد 2 میلیاردی بهم پیشنهاد میشد حتما با جون دل قبول می کردم:n02:
توی زندگیم بعد از خونواده امنقل قول:
بیشتر از همه پرسپولیس رو دوست داشتم و دارم!
.
منم طبیعتا دوست ندارم مجموعه مورد علاقه ام بشه بازیچه درست یه عده خر پول ولی اینو میدونم که
سگ حسین هدایتی می ارزه به صد تا امثال سیاسی!
هدایتی همیشه و همه جا ثابت کرده که عاشق پرسپولیسه.
.
حتی زمانی هم که وزارت ورزش اعلام کرد: هیچکس حاظر نیست پرسپولیس و استقلال را به این قیمت ها اجاره کنند!
هدایتی اعلام کرد حاضرم بیش از 30 میلیارد این آقایون برای پرسپولیس بپردازم.
آقای دایی با یادآوری اشک های حمید استیلی، مهدی مهدوی کیا و سایرین، اصلا برات ناراحت نیستم و خوشحالم که بالاخره اشک تو رو هم دیدم
حاشیه تمرین پرسپولیس
بغض دایی پس از خداحافظی ترکید/دودستگی بین هواداران
بغض سرمربی سابق پرسپولیس بعد از خداحافظی با بازیکنان در ورزشگاه درفشیفر ترکید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس تحت تأثیر اخراج علی دایی و انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی جدید بود.
*علی دایی پس از حضور در رختکن پرسپولیس و خداحافظی با بازیکنان پرسپولیس با چشمانی اشکبار به زمین بازگشت. چند لیدر نزد دایی رفتند و به او اعلام کردند تو اگر بروی ما را میکُشند که دایی هم در حالی که بغض داشت شروع به گریه کردن کرد.
لیدرهای پرسپولیس هم با سرمربی این تیم اشک ریختند و تعدادی از هواداران هم به قدری متأثر شده بودند که اشک از دیدگانشان جاری شد.
*دایی سپس روی نیمکت حاضر شد و در گوشهای نشست.
*هنگام حضور دایی در رختکن هواداران علی دایی را تشویق کردند.
*بین هواداران دودستگی عجیبی به وجود آمده است. عدهای از هواداران با این شعار که هوادار پولکی نمیخواهیم نسبت به سایر هواداران واکنش نشان میدهند.
*غلامپور بعد از دقایقی ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد و به خبرنگاران گفت لازم نیست من صحبت کنم و با سیاسی صحبت کنید.
*برخی از هواداران با شعار نه درخشان، نه دایی پرسپولیس قهرمان موضع بیطرف خود را اعلام کردند.
*محمد پنجعلی اعلام کرد واقعا تمرکز ندارم و نمیدانم چه چیزی باید در مورد اتفاقات امروز بگویم.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار همشیگیش اینه..فرافکنینقل قول:
با امدن علی دایی به پرسپولیس خیلی چیزا عوض شد
اسطوره های تیم همه یکی کی پر پر شد
از خردبین گرفته تا علی کریمی و کریم باقری
من که خیلی خوشحالم از رفتن دایی
ما که اول خدا بعد پرسپولیس رو دوست داریم بعدش هم خانواده
امیدوارم این عذاب ها هرچه زودتر برای چهل میلیون ایرانی تموم بشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دم اون هوادارایی گرم که جلوی دایی شعار دادن طرفدار پولکی نمیخوایمنقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
نقل قول:نقل قول:حالا میبینیم.با رفتن دایی هیچی درست نمیشه و تازه عذاب ها برای 40 ملیون ایرانی مضاعف میشهنقل قول: