سلام ...نقل قول:
تو هر زیرگروه یه سری رشته هست که با زیرگروه دیگه فرق میکنه مثلا اگه رشته تجربی هستی پزشکی تو زیر گروه یکه و ضریب دروس در زیر گروه ها متفاوته .
Printable View
سلام ...نقل قول:
تو هر زیرگروه یه سری رشته هست که با زیرگروه دیگه فرق میکنه مثلا اگه رشته تجربی هستی پزشکی تو زیر گروه یکه و ضریب دروس در زیر گروه ها متفاوته .
هیچکدوم درست نیستن! عملا هیچ تخمین رتبه ای دیگه به درد نمیخوره چون معدل هم تاثیر مستقیم داره و از وضعیت تراز معدل هم هیچکس خبر نداره-نقل قول:
هر زیر گروه رشته های خاص خودش رو داره و ضریب دروسهم فرق میکنه
مثلا رشته های پزشکی و مرتبط با اون در زیر گروه یک قرار داره و ضریب زیست 4 هست و ضریب ریاضی 2 و شیمی 3
ولی در زیرگروه دو که داروسازی و رشته های مرتبط قرار داره ضریب شیمی 4 و ریاضی 3 میشه
توی رشته های دیگه هم به همین صورتِ، رشته های مرتبط به هم تو یه زیر گروه قرار دارن.
آره تجربیه - مثلا میگه ; کاردانی - کارشناسی - دکتری « متوسط» یعنی چی؟نقل قول:
سنجش تو منطقه 2 شدم 280 . زیرگروه 1 هم 560 کشور . برای معادل 93 ولی گفت 90 منطقه !(این 279 تا که جلومن هیچن آخه ؟!) . فکر کنم میاد عین همین درصد رو میذاره تو کنکور 93 ببینه حدودی شخص چند میشه !
به شدت امیدوارم که بی دقتی نکنم تو خود کنکور . یه مدت بی دقتی رو به صفر رسونده بودم ، ولی یهویی این دم آخری برگشته ، با این که به نظرم استرس ـم خیلی کمه و در حده نرمال ـشه و به نسبت این که چند روز دیگه کنکورمه خیلی آرومم(البته از دیروز احساس میکنم اطلاعات دارن از ذهنم میپرن ! که البته فکر کنم یه تفکر الکی باشه)
+
وضعیت معدل من بدک نیست . اختصاصی ها زیست رو 19 شدم ، بقیه 20 . عمومی ها هم عربی و دینی 20 ، ولی ادبیات 18 و زبان انگلیسی 17.5 !(زبانی که 11 ساله دارم کار میکنم و سه سالم هست که خیلی جدی تر شده کارم باهاش و برا چند جا کار ترجمه در دست دارم) اشتباهی که کردم این بود که سر زبان وزارتیو نخوندم رفتم سر جلسه ، نصف سوالاتو به اطلاعات فراتر از کتاب خودم نوشتم همه رو مصحح غلط گرفته . ولی چون میدونم درصدشو خوب میزنم ترسی ندارم . ترسم از ادبیات ـه ، چون ادبیات من در مقایسه با بقیه عمومی هام پایین تره و اینکه اون نمره ی عالی که میخواستمو ندارم ، میترسم بعدا ضرر برسونه .
ولی به هر حال ، دیره واسه دل نگران شدن سر اینجور چیزا . امیدوارم خود کنکور رو خوب بدم(ادبیات من همیشه یه روند سینوسی داره . یه بار 90 میزنم یه بار 50 ! باشد که این کنکور تو 90 ها باشه !)
+
اتود نبرم ؟! من خیلی با اتود راحت ترم تو نوشتن ، ولی انقدر بد میگن ازش نمیدونم استفاده کنم یا نه . کلا وقتی اتود دستمه یه آرامش خاصی دارم : دی
+
تنها چیزی که استرس میده بهم ، اینه که همین یه کنکوره که مهمه ! یعنی اصلا مهم نیست که این همه آزمون کارم خوب بوده ، همین یکیو به هر دلیلی(بی دقتی ، از دست دادن وقت و غیره) خراب کنم ، تمومه همه چی و تلاش یه سالم به هدر میره .
متاسفانه تصحیح برگه ها خیلی سلیقه ای هست و بازهم متاسفانه خیلی از دبیرایی که دارن تصحیح میکنن اصلا دبیر زبان نیستن مال رشته های دیگه هستن که از روی کلید آموزش پرورش دارن تصحیح میکنن مخصوصا در دروس عمومی این کار بسیار دیده شده. دوست خودم زبان رو گرفته بود 11 ولی اعتراض داد و شد 17 در حالی که فقط یه 0.25 غلط داشت. ظاهرا دست خطش مثل دکترا به صورت چسبیده بوده و مصحح های اول چون دبیر زبان نبودن نتونسته بودن بخوننش !!نقل قول:
اتود چیه دقیقا ؟ اولین باره میشنوم اسمش رو .
همین الان اعلام علاقمندی رو میشه درست کرد سریعتر برو درستش کن بعد کارتتو بگیر.نقل قول:
مداد نوکی : دینقل قول:
+
من یکی از غلطام ، این بود که گفته بود کسی که دارو میسازه و میفروشه چیه اسمش ؟ من لغت حقیقیش رو نوشتم به جای کلمه ی شیمی دان که مد نظر طراح بوده . نمیدونستم که شیمی دان ها شخصا بعد ساخت دارو اقدام به فروش میکنن !
نه مشکلی نداره از نظرمن ولی همراهش معمولی هم برده بشه خوبه واسه محکم کاری، 0.9 باشه بهتره، خود مداد معمولی خطرش از همه بیشتره موقعی که میتراشی گاهی اوقات انقدر تیز میشه که راحت میشه باهاش سر برید:دینقل قول:
در مورد اون احساس هم سراغ همه میاد و آدم رو دچار وسواس میکنه اگه کسی درست و منطقی خونده باشه و گرفتار تبلیغات موسسه ها نشده باشه در طول سال، تو خود کنکور خیلی بهتر از آزمایشی ها میزنه
در مورد معدل هم بگم حتی نمره های 17 18 هم تراز های خوبی میگیرن وضع تصحیح برگه ها و نمره دهی نهایی خیلی داغونِ و میانگین نمره هر درس دانش آموزها خیلی پایین تر از این حرفاس پس نباید در این مورد هم نگرانی به خودت راه بدی
+
پ.ن: در پایان هم اعلام میکنم شما عجیب ترین کنکوری هستی که به عمرم دیدم:دی تو سال کنکور اینهمه فعالیت های مجازی و سریال و اینچیزا و همچین سطحی علمی واقعا نمونه ـس.
امیدوارم کنکور رو به خوبی پشت سر بذاری:n01:
آقایون یه سوال می بخشید این یعنی چی:
توجه داشته باشيد که کارت شرکت در آزمون بدون عکس و مهر فاقد اعتبار است.
مهرو کجا بزنیم یا تو پرینت خودشون زدن. شرمده حس و حال زدن کد ملیو اینا نداشتم به شما زحمت دادم.ممنون:n01:
سلامنقل قول:
بله کارتتون هم عکس داره هم مهر داره نیازی نیست کاری بکنین
شما هم میتونی پرینت رنگی بگیری هم سیاه و سفید، فرقی نداره
+
تو کارت ورود به جلسه یه قسمت هست که باید امضا و اثر انگشت بزنید، اینکار رو هم تو خونه میتونید انجام بدین هم تو جلسه، اونجا خودشون استامپ میارن برای انگشت زدن ولی توصیه میشه اینکارا رو تو خونه انجام بدین تا توی جلسه وقتتون گرفته نشه
سر جلسه هم حواستون باشه بعضی موقع ها نخاله هایی پیدا میشن که مزه پرانی میکنن مواظب باشن تمکزتون به هم نخوره ف قبل از اینکه امتحان شروع بشه آدرس دقیق توالت هم از افراد بپرسین که اگه وسط کنکور چیزی شد سریع برین کارتون رو انجام بدین
یه نکته ی دیگه هم که هست اینه مثل اینکه تو سال های اخیر این آقایون اجازه خروج قبل از تمام شدن کنکور رو به داوطلب ها میدن! بازم مواظب باشید تمرکزتون به هم نخوره.