با مساوی ایران مقابل نیجریه طلسم نتیجه نگرفتن تیم های آسیایی در جام جهانی 2014 شکسته شد:n05:
Printable View
با مساوی ایران مقابل نیجریه طلسم نتیجه نگرفتن تیم های آسیایی در جام جهانی 2014 شکسته شد:n05:
به نظر من این نتیجه بهترین نتیجه میتونست باشه.
باتوجه به اولین بازی هایی که ما از تیم های مختلف دیدیم ، نتیجه خوبی بود واسه تیم ما
نمیدونم مشکل اشکان چیه . اخیرا توی ویدئوهایی که از تیم ملی منتشر شده تو همشون اشکان قیافه اش یه جوری ناراحت بود . یکی از دوستان هم اشاره کرد . معلوم نیست چه مشکلی واسش پیش اومده که تمرکز نداره اصلا .نقل قول:
هیچیمون تو سطح این جام نبود جز دفاع عالی که کردیم که فراتر از انتظار من بود خیلی کم اشتباه کردن . نباید زور الکی برنیم و زیاد انتقاد کنیم سطحمون همینه دیگه اکثرا بازیکنامون تو فشار نمیتونن 10 متر پا به توپ حرکت کنن چه برسه بخوایم از روی برنامه گل بزنیم
آخر بازیم تماشاگرا هر 2تا تیمو هو کردن به خاطر دیدن ضعیفترین بازی جام و اولین بازی بدون گل
یک امتیاز گرفتیم
بهتر از باخت بود
به نظر شما می تونیم امیدوار باشیم ؟
خوابم گرفته بود...چقدر زیر توپ میزدن..ولی انصافا خوب دفاع کردن..نیمه اول هم معلوم بود اعتماد به نفس نداشتن و ترسیده بودن...از قدرت بدنی خوب نیجریه هم تشکر میکنیم
معلوم بود فقط واسه مساوی اومده بودیم . حتی تعویض اخر هم انجام ندادیم . منطقی هم بود . تیم داشت خوب دفاع میکرد و فقط توی حمله اشکان و خسرو مشکل داشتن که اونا هم تعویض شدن .
حذف شود تکراری
یه نکته جالب:
:n02:
به نظره من حتی اگرم میباخت و شرافتمندانه بازی میکرد ارزشش بیشتر بود از نظره حمله هیچ تاکتیکی نداشتن فقط همه دفاع کنن به نظرم ایران لایق این دوره جام جهانی با این کیفیتی که امسال شاهدشیم نیست