سلام
دوستان من دایرکت ایکس رو نصب کردم ولی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه ؟
Printable View
سلام
دوستان من دایرکت ایکس رو نصب کردم ولی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه ؟
سلام دوستان گلم...يه سوال دارم خدمتتون.من از امازون خريد زياد ميكنم.رفتم ديدم نوشته بتلفيلد ٤(انلاين كد) به قيمت ٤٩ دلار...چطوري ميشه خريد كرد بازيو؟عملي هست؟سي دي كي ميده به من؟بايد تو استيم حتما سي دي كي رو رديم كنم؟سپاس
اولا به اون انلاین کد نمیگن cd key میگن دوما از 2011 به بعد بازی های ea در استیم نیست باید در اوریجین بازی کنید سوما بازی درون استور اوریجین 20 دلار هست بهتره از خود اوریجین بخرید:n05:نقل قول:
سلام ميدونم ولي نوشته داخل پرانتز انلاين كدنقل قول:
مشکل قبلی حل شد حالا مشکل جدید اینه که بازی رو نمیشه تنظیمات گرافیمش رو تغییر داد و خیلی بایینه کیفیتش این طور که فهمیدم مال کرک هست کرک روی صفحه اول کار رو راه میندازه حجم ندارم اگر راه میندازه دانلود کنم
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست دوم استفاده کننقل قول:
کد انلاین بیشتر توسط کاربران ps3 استفاده میشه یه سر به فروم های فروش بازی دست دو ps3 بزنی میبینینقل قول:
بهر حال اگه میتونی bf4 رو از اوریجین بگیر
جواب نداد هنوزم بسته هست تنظیماتنقل قول:
یه تجربه شخصی بهت بگم.
من اولش با 9800 این بازیو انجلم میدادم و رم 4 گیگ.هیچ مشکلی نداشت.همه تنظیمات هم روی high بود که با توجه به قدرت این کارت معقوله.
بعد اومدم گرافیکم رو به 770 ارتقا دادم.در حین نا باوری وقتی نسخه 64 بیت رو باز میکردم فریم بازی 2 بود و غیر قابل بازی کردن.ولی وقتی 32 رو باز میکردم مثل شما تنظیمات رو نمیشد عوض کرد و کیفیت بافت ها هم پایین.برام سوال شده بود چرا اینجوریه؟احتمالاً به خاطر کارت جدید بود که از dx11 ساپورت میکرد.تا اینکه رمم رو به 8 ارتقا دادم همه چیز رفع شد.دست به کرکم نزدم.
اخه مشکل از رم هم نیست ۱۲ گیگ رم دارم من حتی روی ۳۲ هم مشکل داره ۶۴ اصلا باز نمیشه ولی با بازی های دیگه مشکلی نیست مثلا اسنایپر الایت ۳ رو حدود ۳۰ فریم روی اولترا دارم میگیرم که گرافیکش بدک هم نیست ولی اخرش هم کسی که کرایسیس بازی کرد اینا بهش نمیچسبه کرایسیس یه چیز دیگه بود من تنها بازی که بیشتر از کرایسیس دوست داشتم ولفنشتاین بود اونم بدلیل داستانش که خیلی قشنگ بود واچداگز رو متاسفانه نتونستم بازی کنم به دلیل گرافیک فوق العاده سنگین و بهینه سازی بسیار ضعیفش روی متوسط به زور حدود ۳۰ فریم بود سال دیگه که کنکور دادم حتما یه کارت گرافیک خوب میخرم سیستمم فقط گرافیکش میلنگه البته همین حالا هم بدنیست ولی ۵۶۰ دیگه مال ۳ سال پیشه برنامه روی ۸۷۰ و یا ۸۸۰ ریختمنقل قول: