خوب یا شما شانست خوبه یا من شانسم بده !!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
خوب یا شما شانست خوبه یا من شانسم بده !!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید دوستان این pcsx2 v0.9.2 با تمام مخلفاتش رو دانلود کنم چه بازیهایی رو قشنگ اجرا میکنه؟
یه لیست تو برنامه بود ولی نمیشه بهش اعتماد کرد شما تا حالا با این برنامه بازی کردید؟
اسم بازی رو بی زحمت بگید.
دوست عزیز من با کمال اطمینان میگم هیییییییییییییییییییییچ بازی رو نمیتونید اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
امتحان کردی که میگی؟نقل قول:
دوست عزیز من با کمال اطمینان میگم هیییییییییییییییییییییچ بازی رو نمیتونید اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تایتان امتحان کرده، منم همینطور!نقل قول:
(تایتان ببخشید که از طرف شما نوشتم!:10:)
یعنی راهی نداره؟
هیشکی با این برنامه نتونسته بازی اجرا کنه؟
امین اسپای جان خواهش میشه شما صاحب اختیاری !! :5:نقل قول:
چرا بعضی دوستان از جمله خودم تونستن دموی اول !!! بعضی !!! بازی هارو ببینن !نقل قول:
واستا ورژن جدیدش بیاد !!:13:
همون دموش رو هم چجوری ببینم bios و همه کوفت و زهر مارهاش رو پیدا کردم ول صفحه اولش میاد بعد بسته میشهنقل قول:
چرا بعضی دوستان از جمله خودم تونستن دموی اول !!! بعضی !!! بازی هارو ببینن !
واستا ورژن جدیدش بیاد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما بیخیال این pcsx 2 شو ! فرض کن این جا حل مشکلات PS1 هست :13:نقل قول:
آخه واسه ps1 3 تا برنامه دارم 3 تاش مثل ساعت کار میکنن هیچ وقت نا امیدم نکردننقل قول:
دوست عزیز شما بیخیال این pcsx 2 شو ! فرض کن این جا حل مشکلات PS1 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این PCSX 2......