نقل قول:
خیلی نگران نباشید دوست عزیز.. الان دیگه مثل زمان ما رقابت شدیدی برای ورود به دانشگاه ها وجود نداره.. بذارید یه مثال بزنم براتون.. امروز دو تا از دوستای من بدون شرکت در کنکور در دو رشته مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) و مهندسی پزشکی - بیومکانیک (کارشناسی پیوسته) دانشگاه آزاد تبریز ثبت نام کردن.. معدل بسیار داغونی هم داشتن.. 2 هفته پیش هم یکی از دوستانم توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد و البته یکی دیگه هم مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری در دانشگاه علمی کابردی مخابرات تبریز بدون کنکور ثبت نام کرد.. همه اینها صرفا گزینششون بر اساس معدل بوده و رفقای بنده هم تا جایی که میدونم معدل حول و حوش 12 دارن.. پس اینکه چون معدلتون داغونه نمیتونید وارد دانشگاه بشید حرف درستی نیست.. در شرایط بد شاید نتونید در رشته های تاپ وارد دانشگاه های تاپ دولتی ایران بشید.
این حرفتون یجوریِ -
حداقل من انتظار ندارم تو فضای مجازی از این صحبت ها بشنوم که زمان ما فلان بود ولی الان ... .
یعنی چه که ورود به دانشگاه ها دیگه سخت نیست؟
مثلا الان هر کی بیاد سرشو بندازه پایین میتونه بره دارو و دندون و پزشکی و پیرا پزشکی بشینه؟
اصلا این رشته ها رو بیخیال رشته ی مهندس کشاورزی و پرستاری هم باید زحمت بکشین الکی که نیست
من خودم هم اون زمانا کنکور دادم این زمان و به جرات میگم آزمون های سال های اخیر بسیار بسیار مفهمومی تر و جون دار تر از سال های گذشته ـبوده - که آزمون 93 که سختر هم میشه -
این پستتون به بچه هایی که برای کنکور زحمت میکشن و شب زنده داری میکنن و از کار و زندگی میزنن و تیکه میشنون فقط بخاطر قبول در رشته و دانشگاه مورد نظرشون یه توهین به حساب میاد.
نقل قول:
عزیز من ، گفته بصورت تدریجی و صعودی بعد از 5 سال 85% میشه ! نه الان امسال! راستش معدل خود منم خیلی کمه با این وجود به احتمال زیاد راهی واسه ما هم میزارن مطمئمنا کاری نمیکنن که نامردی بشه ... شما بیخیال این قانون و تبصره ها بشین و سعی کنین کنکورتون رو خوب بدین بقیش به امید خدا حل میشه ... از الان ذهنتون رو آشفته و پریشان نکنین...:n16:
پ.ن: تف به این روزگار ... تف ... من معدل سال اولم شد 19/40 ، سال دوم بدبختانه افت کردم شدم 14 ، سال سوم باز بدجور افت کردم شدم 10-11 ... بدبختی تا این حد....
======
کد:
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/745598
واسه ما معلوم نیست ؟!
منم اول دبیرستان معدلم 18 بود ولی به مرور زمان افت کرد که به ترک تحصیل هم کشیده شد.
یه معلم زبان فارسی داشتیم که یه روز کشیدم کنار و یه بیت گفت که الان میفهمم چی بوده و گوش میکردم وضعم این نبود
بیاموزمت کیمیای سعادت ............ ز هم صحبت بد جدایی جدایی!