نه عزیز من کنار دوربین باز شده چیه ، سمت چپ بالا دستگاه لیفت شده ، یعنی شیشه اومده بالاتر سمت راست بالا رفته پایین تر و دیگه تراز نیست !
البته خود طرف نوشته که بعد از 2 ماه انواع تست گوشی اینطوری شده
Printable View
نه عزیز من کنار دوربین باز شده چیه ، سمت چپ بالا دستگاه لیفت شده ، یعنی شیشه اومده بالاتر سمت راست بالا رفته پایین تر و دیگه تراز نیست !
البته خود طرف نوشته که بعد از 2 ماه انواع تست گوشی اینطوری شده
اها! پس یعنی کلا مشکلی نداره از لحاظ بدنه و اینا؟ :n13:
و اینکه موقع خرید نمیشه فهمید که صفحش چه نوعی هست؟
من نمیدونم بعضی ها چه عادت بدی دارن
وقتی شرکتی میگه این گوشی ضد آب و ضد خش هستش
میان عمدی و از روی بیکاری گوشی را میکنن زیرآب یا گوشی را میزنن زمین رو آسفالت یا با ماشین از روش رد میشن
وقتی شرکت سونی میگه گوشی XPERIA Z مشکی ضد آب و ضد خش هستش منظورش اینه که اگه بطور تصادفی و حواس پرتی گوشی افتاد تو آب یا از دستت خورد زمین چیزیش نمیشه و خودتو سرزنش نکنن
نه اینکه هر روز و دم به دقیقه بخوای بخاطر سادیسم گوشی گرون قیمت را بزنی زمین یا بکنی تو آب شکنجش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
خیر قربان اینطور که میفرمائید نیست.وقتی میگن ضد آب یعنی ضد آب نه اینکه از دستت بیفته توی آب.همونطور که شما اگه بری بازار موبایل این گوشی رو روشن انداختن توی آکواریوم برای تبلیغ.اما در مورد ضد خش بودنش با شما موافقم که زیاد نباید سخت ّبگیریم.:11:
نقل قول:
یعنی مردم وقتی با این گوشی کاری ندارند میذارنش شب ها تو آکواریوم یا پاچ آب مثل دندون مصنوعی و صبح که میشه از تو پارچ آب بیرون میارن؟ :n08:
سلام.نقل قول:
البته نه به این سبکی که شما میفرمائید که هر وقت بیکار بودن بزارنش توی پارچ آب،ولی گوشی وقتی ضد آب شد باید بشه گذاشتش توی آب و باید همونطور که شرکت اعلام کرده نیم ساعت بشه در عمق 1متری نگهش داشت و هیچ مشکلی براش بوجود نیاد.واضح تر بخوام عرض کنم منظور اینه که این ضد آب بودن به اون معنی که شما فرمودید برای زمانی که گوشی بیفته توی آب نیست.ضمن اینکه من خیلی واضح توضیح عرض کردم خدمتتون که توی بازار موبایل برای تبلیغ گوشی رو میزارن توی اکواریوم و نمیدونم شما چه جوری نتیجه گرفتید مثل دندون مصنوعی شبها میزارنش توی پارچ آب و صبحا درش میارن.:n02::11:
:n18: اینا ربطی به گذاشتن داخل اکواریوم یا نذاشتن داخل اکواریوم نداره! با این گوشی میتونین وقتی رفتین شنا ، جکوزی و ... با خودتون بیارین داخل آب ! و راحت میتونین باهاش کار کنین! برای این زمان هم صدق می کنه! شما برین سامسونگ بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ...نقل قول:
بله میزارنش داخل اکواریوم ماهی ها شب ها NFS 2012 بازی می کنین...
جکوزی به خاطر دمای بالا مشکل ساز میشه.
احتمال دارهنقل قول:
ولی اون تبلیغ سونی دیدید که تو شکلات مایع میزارن بعد تو فیریز هم قرار میدن واسه تست و...
دقیقا به همین موضوع ربط دارهنقل قول:
دقیقا چطوری باهاش زیر آب کار میکنید وقتی سنسیویتی تاچ زد زیر آب عملا در حد 0 هست؟
صوت هم زیر آب اونقدر سرعتش زیاده که قابل شنوایی برای انسان نیست.
نه مکالمه نه تاچ، قبل از ورود به آب فیلم برداری رو بزنید و بعد برید تو استخر