آقا امين شما حداقل يه چيزي بگو
Printable View
آقا امين شما حداقل يه چيزي بگو
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak
من گشتم ولي ورژن 5.07 بود
من اورکس ٍE900 دارم خیلی خوبه فقط دوربینش تو اتاق فاجعه هستش که البته میشه رجیستری رو دستکاری کرد و به حدمطلوب رسوند در کل از ویندوز 2003 استفاده میکنه، CPU سامسونگ ، 64 مگ رم و 128 مگ روم داره صفحه نمایشش TFT_LCD و اندازه اش 240*320 هستشنقل قول:
نوشته شده توسط amir1364
من همه جور نرم افزار روش نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
به نظر من از آی میت خیلی بهتره
اگه گارانتی یاس سرویس باشه محشره چون من روز اول که گرفتمش تو جیبم بود که تو تاکسی نشستم LCD ش خم شد!!!!! بردم علا الدین گفتن قطعاتش تو بازار نیست برو خدمات یاس سرویس، وقتی رفتم اونجا کلی تحویلم گرفتن و یه گوشی نو بهم دادن و گارانتی رو از یک ماه بعد زدن!
چندبار دیگه هم گوشیم افتاد زمین (به طرز فجیع) باز هم بچه های خوب یاس سرویس مادربورد گوشی منو بدون گرفتن پول عوض کردن
(یاس سرویس نمایندگی اصلی شرکت Everex تو ایران هستش البته آدرسش رو کمتر کسی داره! ;) )
نقل قول:
نوشته شده توسط Dr.Adeli
سلام اورکس نمايندگيش سايت نداره ؟
:biggrin: ميشه كسي بگه چه جوري از رجيستري دوربينه موبايلمو بهتر كنم :biggrin: دمه همتون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ اين هم تم جديد قشنگه بد نيست اين هم ادرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :biggrin: :biggrin: :biggrin:
حداكثر تا پس فردا ميخواد بخره نظرش هم رو i mate kjam اما cpu خيلي پايين 195 هست چون خيلي باهاش كار داره شايد به مشكل بخوره و هي هنگ كنه. لطفاُ راهنمايي كنيد.
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط arash_zp
من PDA2K رو پيشنهاد ميكنم ...
براي خريد پاكت پي سي بايد به سرعت پردازش و كيفيت صفحه توجه كني ...
البته جمين هم خوبه در ضمن اندازش هم كوچيكه ... خانومي هم هست.
هنگ نميكنه خيالت راحت ...نقل قول:
نوشته شده توسط arash_zp
ولي اگه كارايه خيلي مهمتري باش داره جسجار و جاسجم و PDA2K خوب هستن ...
در مورد رجيستري پيشنهاد ميكنم خيلي باش كاري نداشته باش براي كيفيت دوربين هم شرمنده چيزي پيدا نكردم ...نقل قول:
نوشته شده توسط khashayar20