-
سلام
آقا کمک کمک. یه مشکل دیگه
اون مشکل kppp برای من هم هست من از فدورا 6 بهره میبرم ( 3 رو باز هم پاک کردم). مودم نصب است. و شماره گیری میکند. صداهم میدهد. اما ییگهو یک بوق ممتد وفرت!!!. و: NO CARRIER . و gnome network هم همینطور.مشکل ازISP هم نیست چون از ویندوز بی مشکل است.
-
سلام
احتمالا در تعریف authentication مشکل هست روی PAP/CHAP تنظیم کن در ضمن فایل log اینجا بذار
-
نصب لينوکس red hat linux 12 fedora core 3
---
سلام دوستان.
من تازه ميخوام از نصب لينوکس شروع کنم ولي طريقه نصبش رو بلد نيستم همين ورژن بالايي(red hat linux 12) که گفتم .آخه يه بار که نصبش کردم کل هاردمو با پسوند هاي خودش فرمت کرد و تمام اطلاعاتم پريد:sad: :sad: ولي الان ميخوام رو سيستمم هم ويندوز و هم لينوکس داشته باشم.ويندوز رو درايو c هستش و مي خوام لينوکس رو هم رو درايو d نصب کنم ولي بلد نيستم مي ترسم کل اطلاعاتم مثل دفعه پيش پاک بشه!!!! پس خواهش ميکنم طريقه نصب اين ورژن رو بطوريکه فقط تو درايو d نصب بشه به طور کامل(و اگه ممکنه با کمي عکس ) بهم ياد بدين
در ضمن اين پک 4 تا cd داره.
-
-
حالا میگم نصبشون خیلی با هم فرق می کنه؟؟؟؟
یعنی می تونم با همین ورژن 3 و با استفاده از اون توضیحات و شکلا اینو نصب کنم؟؟؟؟
-
والا شکل و شمایل و ظاهرش عوض شده ولی در اصل فرق زیادی نداره
اگر هم بر فرض کسی بخواد آموزش نصب درست کنه می ره برای ورژن ۶ فدورا رو درست می کنه
چرا برای ورژن قدیمی (۳) این کار رو انجام بده
به شما هم توصیه می کنم ورژن جدید نصب کنید
البته به زبان انگلیسی هستش
اگر جستجو کنید پیدا می کنید
-
سلام دوستان
می بخشید من خیلی خیلی تازه کارم و 2 تا سوال دارم و اولیش اگه بی ربط بود بهم نخندین!!!:rolleye:
1- آیا adobe acrobat تو لینوکس فدوراکور 3 نصب میشه و اصلا نسخه ای از این نرم افزار برای لینوکس هست؟
2- این خیلی مهمه ! میخوام از محتویات درایوهای ویندوزم تو لینوکس استفاده کنم آیا راهی وجود داره که بتونم پارتیشن های ویندوز رو تو لینوکس ببینم؟
و در ضمن من کتاب الکترونیکی لینوکس یه چند تا دارم ولی می خواستم ببینم شما برای من تازه کار که با redhat fedoracore3 کار میکنم چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟ لطفا اگه میشه لینکشم اینجا بذارید.
خیلی ممنون
-
سلام َ
اولا پیشنهاد میکنم برای شمای تازه کار این کارا زوده. اول یه نسخه لایو (cd بدون نیاز به نصب) بگیر. کار کن ببین میتونی. یا نه...
دیما : adobe reader لینوکسش هم هست. میتونی بدانلودی!
سیما: بحثش طولانیه میتونی سرچ کنی.... مثلا: fat32 in linux
چهارما: کتاب الکترونیکی فایده یوخه. شما بورو کتاب معمولی بگیر.
-
سلام
می گم هوشنگ جان من خیلی گشتم ولی در کل اکثر کتابها چه الکترونیکی چه کتابهای توی بازار در مورد shell script یا فکر کنم همون محیط برنامه نویسی و text لینوکس هستن. ولی من یه کتاب کامل در مورد آموزش محیط های گرافیکی لینوکس مثل گنو و kde مخوام تا اول اونا رو یاد بگیرم و بعد برم سراغ برنامه نویسی اگه یه کتاب الکترونیکی هم در این مورد بهم معرفی کنید ممنون میشم.
-
سلام!
اگه دنبال اینا هستی بهترین راهش رفتن به سایت اصلی اونها و استفاده از منابه! انگلیسیه. یا جستجوی فارسی.
اما cd آموزشیش است. اما مفت گرونه. بهترین چیز اینترنته اونم انگلیسی. در زمن! لینوکس بدون محیط متنی معنی نداره. بابلاخره مجبوری استفادش کنی. کتابی هم به فارسی الکترونیکی نیست که بگیم. اما انگلیسیش تا دلت بخاد! گوگل کن! مسلن! learning fedora.pdf و.......