آره ممكنه! حالا يه نسخه ديگه از ويندوز رو نصب كن ببين چي ميشه!نقل قول:
ولي قبل از اون مطمئن شو كه اخرين نسخه درايور گرافيك رو نصب كردي يا نه!
Printable View
آره ممكنه! حالا يه نسخه ديگه از ويندوز رو نصب كن ببين چي ميشه!نقل قول:
ولي قبل از اون مطمئن شو كه اخرين نسخه درايور گرافيك رو نصب كردي يا نه!
آقا بالاخره حل شد مشکلم دمت گرم :n01:نقل قول:
ویندوز عوض کردن جواب نداد واسه همین رفتم سراغ آخرین راه . یه نسخه دیگه بازیو رفتم خریدم نصب کردم .. کرک و اینا هم نداشت. راحت اجرا شد :n06:
دوستان من وقتی توی بازی های دوستانه میرم (از توی منوی بازی) از بازی میاد بیرون و close the program می شه.میشه یه کمکی بکنید.
به احتمال فراوان بازی شما نسخه اسکیدرو می باشد .... این نسخه از بازی کمی مشکل داره .....نقل قول:
شما نسخه ی ریلوود بازی رو دانلود یا تهیه کنید .... یا از گوگل سرچ کنید و کرش فیکس نسخه اسکیدرو رو دانلود کنید .
قسمت نقل انتقال بازیکنpes2013 بازی می پره:n13:
دوستان گرامی برای بازی کردن در لیگ های گوناگون در pes2013 باید به کدوم بخش رفت؟ من می خوام مانند پیش تر ها برای نمونه سری آ رو بازی کنیم و بتونم در درازای این بازی ها بازیکن بخرم و ....
ولی چنین جایی رو پیدا نمی کنم!
با سپاس
master lig
شما تو این قسمت تیم و لیگتون رو مشخص می کنید و می تونید از همه جای دنیا بازیکن بخرید
سلام.
بازی را نصب کردم. دوبار نصب شو بود. یکبار از حالت زیپ خارج شد و یک بارم اتوران را اجرا کردم و بازی را نصب کردم. کرک هم داشت که شامل فایل pes2013.exe و buddha.dll بود. بازی به راحتی اجرا می شود. ورژن بازی 1.0 می باشد. ولی وقتی PESEdit 2013 Patch v3.0 را نصب میکنم بازی دیگر اجرا نمی شود. پیشنهاد شما چیست؟؟؟
پیشاپیش برای راهنماییتون ممون.
احتمالا پچ با نسخه بازیتون مشکل داره
کرک های جدید رو امتحان کنید شاید مشکل برطرف شه
سلام خدمت دوستان گل
بنده رو سیستم مغازه ام یه پی اس 2013 نصب کردم وارد بازی شدم و کار کرد ولی وقتی پچ pesedit 3 رو دانلود کردم و نصب کردم دیگه اجرا نشد
به ترتیب>>>
اول بازی رو حذف کردم پچ رو هم همینطور ریستارت و دوباره نصب کردم بازم همینطور
رو ایکون اصلی بازی کلیک کردم ارور مبتنی بر نصب نبودن بازی بود رو ایکون بازی که خود پچ نصب کردم کلیک کردم ارور فکر کنم اینطوری بود
the dynamic file rdl.dll initllize (e5)
فایل rdl.dll هم بود دو تا یکیش همین که گفتم یکی دیگه rdl103.dll فکر کنم همچین چیزی بود
خلاصه همه چیز درسته فقط این ارور rdl میده انتی ویروس هم کلا غیرفعال کردم
ولی ارور میده جالب اینجاست که فایل rdl هم هست!!
مشکل از کجاست؟
ضمنا من بازی رو از دوستم گرفتم که مال شرکت فکر کنم سریر گیم هست بعد از نصب مستقیم وارد بازی میشه کرک هم نمیخواد
تو یه جا دیدم میگفتن باید کرک نشده باشه بازی درست میگفت طرف ؟؟ اگه اینجوریه میشه فایل اصلی بازی رو اپلود کنید واسم
با سپاس