رفتن ماموریت های فرعی کمک زیادی به پیشرفتت در بازی میکنه، ولی اون ماموریت های فرعی که با رنگ زرد هستن رو باید بری و این ضروریه.نقل قول:
به نوار کاست ها گوش بده حتما تا ماموریت های اصلی برات باز بشه.
Printable View
رفتن ماموریت های فرعی کمک زیادی به پیشرفتت در بازی میکنه، ولی اون ماموریت های فرعی که با رنگ زرد هستن رو باید بری و این ضروریه.نقل قول:
به نوار کاست ها گوش بده حتما تا ماموریت های اصلی برات باز بشه.
عجب بازی ایی شده...اصلا نمیشه ولش کرد...جدی میگم...!!!
این همه بازی کردم تازه رسیدم 6% خیلی نمیتونم نظر بدم ولی تا الان که فقط دارم حال میکنم با همه چیه بازی (تازه من که اولاشم..جلوتر معلوم نیس چه سورپرایزهایی داشته باشه)
ولی چقدر خوب تونسته این همه پیچیدگی و امکانات رو تا اونجایی که میشده ساده طبقه بندی کنه ... اولش یکم ترسیدم ولی خیلی سریع فهمیدم چی به چیه و عادت کردم بهش.
فقط نحوه روایت داستان فرق کرده و کلا big boss هم یکم کم حرف و مظلوم شده انگار (البته تا به اینجای کار) ... من خودم مشکلی ندارم باهاش...اینقدر جذب گیم پلی و بقیه چیزا شدم که مجنون شدم بقیه اشکالاتو نمی بینم...بهترین تجربه Stealthم خواهد بود... im gonna die with it
امیدوارم جلوتر میرم اون حس عاطفی...لحظه های درام و... رو هم داشته باشه... (البته به پای mgs 3 که نمیرسه این چیزاش :n28: boss...)
حیفه بخدا.. برو ماموریت فرعی هارو...دیگه گیرت نمیاد همچین گیم پلی و بازی ایی ها :n02: جدا از اینکه خیلی کمکت میکنه...نقل قول:
سلام. من دوست ندارم ماموریت های فرعی رو برم میخوام ماموریت های اصلی و داستانی بازی برم اما رو هشت درصد گیر کردم الان تو مادربیس هستم کلی آپدیتش کردم چجوری خط داستانی بازی پیش بگیرم و از کجا ماموریت بعدی شروع کنم؟ لطفا یه راهنمایی کلی بکنین
قبلا در مورد کوایت صحبت کردیم ...
حالا مسله ای که پیش اومده اینه :
محتوای مخفی: اسپویل کوایت
- - - Updated - - -
قبلا در مورد کوایت صحبت کردیم ...
حالا مسله ای که پیش اومده اینه :
محتوای مخفی: اسپویل کوایت
از جمله موارد نادر محسوب میشه :دینقل قول:
باید مورد بررسی قرار بگیره :n02:
خودمم شاخ در اوردم:n35:نقل قول:
اگر روی پی سی داریش حتما دانلودش کن ...:n38:
دوستانی که در درک داستان بازی شک و شبهه دارن این مقاله رو مطالعه کنند ....
واقعا عالیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان رو کلا اسپویل میکنه ...
از من گفتن
در رابطه با کوایت و بر گشتنش :
Its highly unlikely that Konami Japan had this planned but more likely caved into console players complaints about the PC side having the ability to mod Quiet back in game after her departure in game. In the latest patch if you replay “Cloaked in Silence” mission 7 times Quiet will be reactivated for use in game.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهنمایی لطفا. من بازی و که اجرا می کنم پیغام کرک میاد ولی بعد اجرا نمیشه. توی تسک منجر نشون میده فایل بازی و میبینم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. ساعت سیستم هم روی +8 هستش و قبلا هم این مشکل و نداشتم. کسی راه حل داره؟
سلام
فرق این دو تا نسخه چیه که همزمان تو اینترنت اومده برای فروش ؟؟
Metal Gear Solid V Phantom Pain
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
ممنون میشم توضیح بدین :n40:
- - - Updated - - -
سلام
فرق این دو تا نسخه چیه که همزمان تو اینترنت اومده برای فروش ؟؟
Metal Gear Solid V Phantom Pain
Metal Gear Solid V Ground Zeroes
ممنون میشم توضیح بدین :n40:
نقل قول:
گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه
فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....
- - - Updated - - -
نقل قول:
گرند زیرو در سال 2014 امده و یک پیش زمینه ای برای فانتوم پین هست . کل بازیش شاید 45 دقیقه تا 1 ساعت باشه
فانتوم پین هم که اخرین نسخه 2015 هست که بعد از گرند زیرو باید بازی بشه و ....