نقل قول:
HP Recovery Media Creation رو باز کن 5 عدد DVD آماده کن دونه دونه خودش رایت میزنه و فقط یک بار اجازه تهیه DVD Recovery رو میده
درایورهای ویندوز 8 هم تو سایت HP هستش بعلاوه آپدیت بایوس برای استفاده بهتر از ویندوز 8
Printable View
نقل قول:
HP Recovery Media Creation رو باز کن 5 عدد DVD آماده کن دونه دونه خودش رایت میزنه و فقط یک بار اجازه تهیه DVD Recovery رو میده
درایورهای ویندوز 8 هم تو سایت HP هستش بعلاوه آپدیت بایوس برای استفاده بهتر از ویندوز 8
عزیز جان اینHP Recovery Media Creation که میگید کجاست..... 5 تا دی وی دی که ویزنه ویندوز 7 با درایورهاست دیگه
شما تو منوی استارت عینا بنویسش برات میارهنقل قول:
یا HP Recovery manager رو باز کن توی قسمت Recovery Media Creation هستش
ویندوز و برنامه و درایورهای موجود تو درایو ویندوز
این را زدم. حالا یه سوال دیگه شرمنده ام :n27:.. من سیستم را ریکاوری فاکتوری کردم .. می خوام بدونم میشه هارد را پارتیشن بندی کرد و اون پارتیشن ریکاوری را پاک نکنم و ویندوز اورجینال را بنصبم .:n13:. لطفا یه کوچو لو توضیح بدید که متوجه بشم:n02::n16: میشه با سی دی بوتیبل هاردش را پارتیشن بندی کنم بعد با ریکاوریش ویندوز اورجینال نصب کنم.شرمنده انقدر سوال میکنما:n06:
من خودم اول Recovery Disk رو تهیه کردم بعد 800 گیگ از درایو C جدا کردم و کردمش 2 تا درایو 400 گیگی درایوهام شد 4 تانقل قول:
حالا خواستی Recovery کنی چند تا گزینه میاد من دقیقا یادم نیست یکیش فقط درایو C رو برات برمیگردونه کاری به پارتیشن بندیت نداره
من که رفتم 8 بنصبم درایور هاشم گرفتم . خبرش را میدم... با تشکر:n06:
چشمتون روز بد نبینه زد حال شد برام.:n01: ویندوز 8 نصبیدم.
تاچ پدش خوب کار نمیکنه با اینکه آخرین ورژن درایورش را گرفته بودم.:n06:بلوتوس را هم که میخواهد نصب کنه میگه نت فریم ورک 2 بنصب:n01:
بچه ها میگم این اچ پی چرا اینطوریه اصلا انگار نه انگار که کلی قطعات توپ روشه ها من پی سی کر تو دو دارم زودتر ویندوز توش بالا میاد تا این اچ پیه . هر وقت اچ پی دیدم همینطوری بود سرعتش پایین اما تا دلتون بخواد جون سخت (آخه دست بدترین آدما دیدم جون سالم به در برده):n02:
برم ببینم این نت فریم ورک که میگه کجا میشه پیدا کرد:n13:
دوست عزیز خود HP تو سایتش نوشته قبل از نصب 8 باید بایوس رو آپدیت کنیدنقل قول:
من 800 گیگ از هاردم پره کلی هم اطلاعات و برنامه نصب شده رو C دارم به سرعت برق و باد لپتاپ میاد بالا!!!
من تمام آپدیت ها را گرفتم حتی بایوس :n05:که وقتی 8 نصب شد اون را نصب کردم وسیستم ریستارت شد و بایوس هم آپدیت شد.:n01:..1کجا مشه وژن آپدیت بایوس را دید ؟ :n13: 2 مال شما ورژن چند است؟ :n13: 3 ویندوز 8 شما تو چند ثانیه از وقتی که روشن میکنید تا وقتی که کاملا بیاد بالا طول میکشه؟ :n29:
جواب 1 را پیدا کردم ماله من F.22 ورژن بایوسمه..و 19 ثانیه طول میکشه تا توی دسکتاپ.منتظر جوابتون هستم
مال من آخرین ورژن بایوس هست دیگه از سایت اچ پی گرفتم