شما صفحه اول رو خوندید !!!نقل قول:
Printable View
شما صفحه اول رو خوندید !!!نقل قول:
برادر مطمئنی bbc sport تو ترکست هست؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت بازی های المپیک رو به صورت آنلاین نشون میده کسانی که سرعت اینترنتشون بالاست میتونن از این سایت استفاده کنن دیگه مشکل قطع شدن مسابقات و رفتن سراغ یه مسابقه دیگه وجود نداره!
سلام
یه شبکه سراغ ندارین این والیبال برزیل آمریکا رو ببینیم ؟ دبی اسپورت ها هیچکدوم پخش نمیکنه :(
حذف شود''!!!'''!!!!
برادر ببخشید اصلا حواسم نبود کارتی هستنقل قول:
من الان چک کردم فقط جم اسپورت داره میزاره
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
يك نكته پخش مسابقات از شبكه ورزش سانسور كمتر بازيهاست.
بخضوض بازي امروز تنيس امروز فدرر.البته بدون سانسور نبود و سانسور بهضي اوقا روي اعصاب بود ولي خب پخش در همين حد هم قابل قبوله
مقدار سانسورها نرمال بود اما به نظر من سانسورشون ناشیانه بود. مثلا خیلی وقت ها وسط امتیاز میرفت رو سانسور که هممون میدونیم بین امتیازها هیچی نشون نمیده یا مثلا به جای سانسورها از صحنه های چند امتیاز قبلی استفاده می کرد که خیلی بهتر بود همون امتیاز رو تکرار می کرد.نقل قول:
ولی چیزی که خیلی خوبه اینه که پخش زنده تنیس شروع شده و هنوز شبکه ورزش، شبکه نوپایی هست و تو همین چند روزه هم خیلی تو پخش زنده پیشرفت داشته.
نه خیر دوست عزیزنقل قول:
واترپلو طرافداراش اونجوری که شما فکر میکنید کم نیست
این شبکه ها هم مجبورن این کارو بکنه تا از هر مسابقه ای بکمی پخش کنه تا تمام مخاطب ها رو راضی نگه داره که نشان از منظم بودنشون رو داره !
trt پخش sd نداره. من نمی تونم HD بگیرم. یه زبانی می خوام که بفهمم. انگلیسی یا ترکی. dubai sports خیلی عالیه با چند تا شبکه تقریبا همه رو پوشش میده اما هیچی نمی فهمم از حرفاشون. ممنون