چه موقعی نجاتم داد اوزیل.
اگر گل نزده بود بازی هد تو هد رو باخته بودم :دی
ولی حیف که المان حذف شد.
چه موقعی نجاتم داد اوزیل.
اگر گل نزده بود بازی هد تو هد رو باخته بودم :دی
ولی حیف که المان حذف شد.
عجب پنالتي مفتي گرفت!!
تو فوتبال فانتزي هم بايد از دست داوري بكشيم!
ولي اشكال نداره به به برد ايتاليا ميچسبيد. حاضرم تيمم امتياز نگيره ولي ايتاليا قهرمان شه:31:
آقا پدر من امشب در اومد!
اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.
اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه :31:نقل قول:
ها ها ! :31: آره فقط میتونم همچین چیزی بگم.نقل قول:
مگه وقتی من اشتباه میکنم سایت چیزی میگه؟ ... راستش میگه ها! اون اسیستنت منیجره هم یه قسمت از سایته دیگه :31: ولی حیف شد.
روزی که داشتم ترکیب انتخاب میکردم نزدیک 1 ساعت به مانیتور خیره شده بودم و داشتم در مورد نانی و یا بالوتلی فکر میکردم. اشتباه اصلی انتخاب نانی بود.
ببین من فکر کنم شـــــــــــــــــــاید یه اشتباهی کردی که من خودم چند روز اول زیاد سرم میومد:دی
شما وقتی میخوای امتیازات رو نیگاه کنی حتما برو تو قسمت لست پوینت چون صفحه اولی که برات میاد موقع لاگ این ترکیبت واسه هتفه اینده هست
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان دور پنجم
اتفاق مهم این بود که امیر تونست از صدرنشینی خودش دفاع کنه مجددا تبریک میگم
اما واقعا باید منتظر بازی فینال بود تا قهرمان نهایی لیگ پی سی ورلد مشخص بشه
جناب راستین هم آهسته و پیوسته به مکان دوم رسید و با فاصله کمی از امیر قرار گرفت البته بیشترین امتیاز(54) توی این دور رو هم به دست اورد که جای تبریک داره
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
نتایج نیمه نهایی جام هد تو هد پی سی ورلد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم
به تیمای بازنده هم خسته نباشید میگم در هر صورت یه سمت فوتبال باخته
تیم لاماسیا هم داره پیشاپیش خودش رو برای ucl فصل پیش رو آماده میکنه:31: اونجا دیگه از این ریسکای خانمان برانداز نمیکنه:31:
من که قهرمانی رو از دست دادم
بیشتر روی پرتغال و المان سرمایه گذاری کرده بودم که هر دو حذف شدن :41:. حالا باید امتیاز بدم تا تعویضشون کنم .
قابلیت wildcard رو چطور باید فعال کنیم؟
علیرضا دعا کن من قهرمان بشم بعد میتونی ادعا کنی که تیم قهرمان رو توی دور اول بردی؟!!!:31:نقل قول:
Perspolis و iran & 5+1 با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم