ایزو فرمت فیلم نیست و یک ایمیج از دیسک نوری مثل DVD یا بلو-ری هست. بنابراین هیچ تلویزیونی نمی تونه iso رو بازکنه.نقل قول:
Printable View
ایزو فرمت فیلم نیست و یک ایمیج از دیسک نوری مثل DVD یا بلو-ری هست. بنابراین هیچ تلویزیونی نمی تونه iso رو بازکنه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
اما اگه میشد چی میشد
پس باید سراغ HD پلیر های مثل EGREAT بریم
درسته؟؟
آره تو مشخصاتش دیدم باید بتونه. احتمالا باید ایمیج از DVD-Video یا BD باشه وگرنه ایمیج های متفرقه رو بعید می دونم بتونه بخونه. اگر قیمتشو تو ایران داری بگی خوبه.نقل قول:
با سلام
دیروز جمهوری رفته بودم و خواستم یکی از تلویزیون های 47 اینچ سری LM رو بگیرم که یکی از مغازه دارها مدل LM 76100 رو پیشنهاد داد و پیش یکی دیگه که رفتم گفت مدل LM 86000 بهتر هست و میگفت کنتراست تصاویرش بیشتره
آیا به نظر شما چنین چیزی درست هست؟
تفاوت این دو مدل در چیست؟
با تشکر فراوان
در مورد تصویر مثل هم هستند فقط 8600 دو هسته ای هست همین
بهت قول می دم 7600 با توجه به قیمت از 8600 بهتر هست
دو هسته ای در مورد smart بدرد می خوره
سعی کن 7600 بخری
در ضمن سینمای خانوادگیش رو هم بر تدار تا 350 کمتر بشه برات
قیمت هاش از 280 تا 550 هستنقل قول:
آخرین مدلش egreat 300 هست که 550 هست
نقل قول:
در مورد تصویر مثل هم هستند?! :39:
واقعا چقد خوب مردم رو راهنمایی میکنن lm86000 تلویزیون full led با کنتراست 1 بر9000000 رو با lm76100 مقایسه میکنن
چیزی نمیدونین چرا الکی ملت رو گمراه میکنید!
بله دوست عزیر من خودم دوتا EGreat Rs200 دارم که البته فقط با یکیش کارم می کنم ایمیج دی وی دی . بلوری 3D رو به راحتی اجرا میکنم قیمت عم فکر می کنم الان باید 550 باشه البته من 500 گرفتمنقل قول:
دوستمون درست گفتند مقایسه 7600، 8600 و 9600 در سایت آمازون آمریکا اینجوریه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8600 LED+ هست و اونی هم تو سایت ایرانیش نوشته 8600 فول LED هست نمی تونه درست باشه.
خیلی جالبه ایشالا یه وقت بشه روی تلویزیون ها هم این قابلیت قرار بگیره.نقل قول:
[QUOTE=smhsh121;7106343]دوستمون درست گفتند مقایسه 7600، 8600 و 9600 در سایت آمازون آمریکا اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8600 LED+ هست و اونی هم تو سایت ایرانیش نوشته 8600 فول LED هست نمی تونه درست باشه.
فک کنم این صدمین باری باشه که اینو میگم:9: به محصولاتی که واسه اروپا و امریکا تولید میشه کاری نداشته باشین اونایی که واسه خاورمیانه تولید میکنه ال جی مشخصاتشون فرق میکنه