متشکرنقل قول:
یکی از دوستان یک 206 تیپ 3 سفارشی داره مدل 88 که سیزده تومان میده بهم با کارکرد 60 هزار تا
به نظرتون مناسبه؟
از امکانات داخل تیپ 3 جدای از قدرت پایین موتورش خوشم میاد.
Printable View
متشکرنقل قول:
یکی از دوستان یک 206 تیپ 3 سفارشی داره مدل 88 که سیزده تومان میده بهم با کارکرد 60 هزار تا
به نظرتون مناسبه؟
از امکانات داخل تیپ 3 جدای از قدرت پایین موتورش خوشم میاد.
امکانات تیپ 3 مثل تیپ 5 هست و در حد خودش مناسبهنقل قول:
پژو 206 تیپ 3 مدل 88 قیمت ش مناسب هست.
سلام .
من برای اولین بارمیخوام ماشین بخرم یه چندتا سئوال از اساتید داشتم اول زمان درستی واسه خرید خودرو هست؟
فکر میکنید قیمت خودرو تا آخر امسال تغییر بکنه ؟
با 12الی 13تومن چی پیشنهاد میکنید خودم اعتقاد به این دارم که صفر نخرم حالا عاقلانه ترین کار چیه به نظر شما؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این که الان وقت مناسبی برای خرید خودرو هست یا نه و یا قیمت ها در اینده چگونه میشوند اصلا مشخص نیست
همون طور که خودتون گفتید خودروی کارکرده خیلی بهتره تا صفر برای کسی که اولین ماشینش رو می خواد بخره.
من به شما 405 پیشنهاد میکنم که اگه از ظاهر 405 های جدید (SLX با موتور کم مصرف TU5) خوشتون میاد که بخرید اما اگه خوشتون نمیاد می تونید 405 های معمولی رو بخرید که خودرو ی خیلی خوب و با دوامیه.
سلام دوستان
با توجه به معیارهای من که خودرو را تو جاده و سفر زیاد استفاده میککنم و در شهرستانم که شاید قطعات یدکی ام وی ام زیاد خوب نباشه هر چند نمایندگی داره
خرید کدوم mvm 530----و----یا- 206 وی 8 رو پیشنهاد میکنید
206 هم در حال حاظر وضعیت بسیار بدی پیدا کرده و ام وی ام به مراتب بهتر از 206 هست ، حداقل چین ایران رو ساپورت میکنه و فراموش نشه که ام وی ام 530 واقعا ماشین خوبی هست .
افت شدید کیفیت قطعات 206 رو هم مد نظر داشته باشید .
نقل قول:
برای جاده و سفر هر دو خودرو مناسبن اما به مراتب MVM530 الان دیگه جا افتاده و از امکانات و آپشن ها همچنین موتور گیربکس خوبی هم برخوردار هست
روز به روز هم داره شرایط خدمات پس از فروشش در کشور بهتر میشه
206 SD V8 هم یکی از بهترین خودروهای داخلی هست اما خوب MVM از نظر فضای سرنشین و راحتی سرنشین برای کار شما مناسب تره.
سلام
دوستان 207 اتومات مدل 90 به نظرتون چقدر قیمتش هست؟
من ماتيزو بيخيال شدم! يه دونه 206 مدل 83 پيدا كردم9800 تومن خوبه؟ 100 هزار تا رفته!
پژو 207 اتوماتیک مدل 90 قیمت 23 میلیون توماننقل قول: