بعضا بعضی نمایندگی ها خودشون خرید می کنن و با قیمت بالاتر می تونید ازشون ماشین رو بخرید.نقل قول:
Printable View
بعضا بعضی نمایندگی ها خودشون خرید می کنن و با قیمت بالاتر می تونید ازشون ماشین رو بخرید.نقل قول:
آیا واریز پیش از موعد امتیاز محسوب میشه؟
خیر تا اوجا که اطلاع دارم.نقل قول:
ما که اینقدر پول نداریم باید چیکار کنیم؟
فقط سود مشارکت بیشتری واستون محاسبه میشهنقل قول:
دوستان لطفا جملات زیر برای من توضیح میدین:
مبلغ مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه محاسبه واعلام مي گردد سود انصراف 24% به ثبت نام هاي با ماندگاري حداقل9ماه پرداخت خواهدشدو با ماندگاري کمتر از9 ماه، سود انصراف23.5%محاسبه ميشود. *** سود مشارکت 26% *** سود انصراف 24% ***
ضمنا قیمت 206 تیپ پنج کارخونه ای توی این طرح چند در میاد؟
این یعنی اینکه قیمت ماشین معلوم نیست. هر وقت ماشین آماده شد خواستن بهتون تحویل بدن میان نگاه می کنن قیمت چقده؟ شما چقدر پرداخت کردید؟ چقدر سود داده پولتون؟ بعدش باید باقی موندشو بهشون بدید تا ماشین رو تحویلتون بدن.نقل قول:
سود 26 در صد یعنی پولی که میریزید به حساب سالانه 26 درصد بهش اضافه می شه. اگه بعد 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با 24 درصد سود سالیانه بهتون بر می گردونن. اگه قبل 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با سود سالانه 23.5 درصد بهتون بر می گردونن. تو این سود ها دقت کنید سود سالیانس نه ماهانه .
سلام به دوستان
به نظر من ادم صبر کنه نقد بخره خیی بهتر هستش هم اقساط بلند مدت هم اینکه دو برار ماشین باید پول بدیم
من واسه 206 ثبت نام کرده ام. آیا میشه بعداً خودرو درخواستیم رو تغییر بدم؟ مثلاً بجای 206 ، رانا بردارم؟
نه نمیشه مگراین که خود شرکت 206نداشته باشه بگه بیاین تبدیل کنین که اونم الان ممکن نیست چون 206داره تولیدمیشه دعوت نامه هاشم به موقع داره میاد....نقل قول: