نقل قول:عجب بساطی داریم ما این داداشمونا واسه خودش سر خود اومده با اکانت من اینجا نظر داد :13:نقل قول:
شرمنده بچه ها :11::11:
Printable View
نقل قول:عجب بساطی داریم ما این داداشمونا واسه خودش سر خود اومده با اکانت من اینجا نظر داد :13:نقل قول:
شرمنده بچه ها :11::11:
یکم داداش رو نصیحت کن خوب:دی....این آیفونی ها نیاز به هدایت دارن:دی
xperia s
1 تومن شد
از مقابل که خیل خوشگله:5:.برم یکی بخرم.->1 میلیون تومن.:19:
منم میخوامش.....
ولی من که پولشا ندارم...
استدلال استقرایی: نمیخرم
من خیلی ازش خوشم میاد ولی یه چی ذهنما درگیر کرده:
انصافا آدم دویست تومن بزاره روش یه آیفون 4 بخره بهتر نیست؟
من از طرفدارای پروپاقرص سونی هستم..واقعا دوسش دارم و ازش تعریف میکنم..ولی اینم هست
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
چقدر اینجا سوت و کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه روزه که هیشکی هیچی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم iPhone 4S از نظر نرم افزاری و کلاس کار از Xperia S برتر یاشهنقل قول:
اما از نظر سطح کارایی و عملکرد در سطح کلی Xperia S حتما برتر هست.
از نظر سخت افزاری بازم سونی برتری رو نشون داده
من خودم واقعا لذت بردم از این حرکت سونی.
تازه مدل ion هم که در راهه و خودش چالشی خواهد بود بر سایر برندها
اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
سه دلیل دارم
iphone4 کلا برای پخش فرمتهای غیر از mp4 مشکل داره من تمام پلیرهای موجود رو تست کردم هیچ کدوم نتونستن فرمتهای غیره با رزولوشن 1280*720 رو درست نشون بدن به طور قطعی و کامل
صفحه کوچک اون به شدت چشم شما رو آزار میده کافیه به مدت 15 دقیقه کار مداوم باهاش بکنید مثلا بازی بعد چشم از روی صفحه بردارید میبینید که همه چیز تا چند ثانیه تاره که من با گوشیهای قبلیم این مشکل رو نداشتم (x10 و arc s)
به هیچ وجح نمیتونید بدون استفاده از pc فایل روی گوشی بریزید مگر اینکه از طریق بلوتوث و اتصال به مودم
گوشی هیچ گونه نرم افزار رایگان یا پولی برای تبدیل کردن گوشی به سرور رو نداره و شما فقط و فقط میتونید اینترنت گوشی رو به اشتراک بگذارید
نقل قول:
بله درسته منم یکی از دوستام همین مشکل رو داشته
Sony-Xperia-2012-Android-phone-launch-schedue-price
سلام. منتظر گوشی های قدرتمندتر نسبت به xperia s باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که از عکس مشخصه به احتمال زیاد سونی یه گوشی فوقالعاده قدرتمند با نام Mint I در ماه sep(شهریور) معرفی میکنه.
همچنین hayabusa که اطلاعاتش تو gsmarena.com اومده و از نظر پردازنده CPU و GPU و اندازه صفحه نمایش، دوربین یه سرو گردن بالاتر از xperia s هست. همچنین این گوشی با آندروید 4 وارد بازار میشه.