بهتره با قرار دادن مقاله یا رفرنسی به برسی این باتری ها پرداخته بشه
.....................
در مجموع تصور من اینه میشد تو باتری یپد از تنولوژی نانو یا شارژ خورشیدی استفاده بشه تا در بعضی موارد که دسترسی به برق نیست بشه با ابزار های دیگه اونو شارزش کرد
Printable View
بهتره با قرار دادن مقاله یا رفرنسی به برسی این باتری ها پرداخته بشه
.....................
در مجموع تصور من اینه میشد تو باتری یپد از تنولوژی نانو یا شارژ خورشیدی استفاده بشه تا در بعضی موارد که دسترسی به برق نیست بشه با ابزار های دیگه اونو شارزش کرد
درباره شارژ باتری: هیچ نیازی به شارژ اولیه و ثانویه و زیاد شارژ نکردن و ... در باتری های لیتیومی نیست. تنها موردی که وجود داره شارژ و دشارژ کردن مرتب و نامنظمه (مثلا پایین اومدن تا 30-50 درصد و بردن تا 60 و دوباره تا 30 اومدن و ...) که باعث میشه Calibration سیستم حدس میزان شارژ موجود در باتری به هم بخوره و نتونه به درستی حدس بزنه چقدر شارژ باقی مونده. در این صورت هم با یکبار خالی کردن کامل شارژ دوباره درست میشه. همونطور که گفته شد هم شارژ اولیه و هر نوع رفتار خاص در شارژ کردن محصول هیچ ضرری نداره.
شما اگه بخونید اپل خیلی واضح نوشته:نقل قول:4G LTE is supported only on AT&T and Verizon networks in the US; and on Bell, Rogers and Telus networks in Canada. See your carrier for details.این قضایا هم همیشه بوده، شما صبر کنید ببینید اپل محکوم میشه به همچین چیزی یا خیر. اونها میگن اپل باید به کل 4G LTE رو حذف کنه از اسم آیپد (مشکلشون با اسم iPad with WiFi + 4G است نه تبلیغات محصول) ، که می گن چون در این کشور پشتیبانی نمیشه باعث کج فهمی مشتری ها شده. :20:
این ایده سال ها بوده ولی مشکل اینه که مقدار انرژی ای که میشه از یه سری پنل نوری در اطراف آیپد گرفت بسیار بسیار ناچیزه و به هیچ وجه تغییر محسوسی ایجاد نمی کنه. به طور مثال یه کیت درجه یک خورشیدی که بتونه 10 وات انرژی در زیر نور خورشید (نه محیط) تولید کنه حدود 2 برابر آیپد اندازه داره، 200 دلار قیمت و 2-3 کیلو وزن. نانو هم هیچ راه حل عملی ای توی این زمینه نداره.نقل قول:
اتفاقی که در آینده می افته شارژ های ولیرلسه.. چیزی شبیه شبکه های WiFi فعلی در محل های عمومی برای شارژ کردن موبایل ها و ... که هزینه اش رو هم بر اساس مصرف انرژی می گیرن. تکنولوژی باتری ها فعلا تا چندین سال آینده قرار نیست تغییر خاصی کنه و پیشرفت ها همه جزئی خواهند بود.
دوستانی که هم با آیپد 2 و هم آیپد جدید کار کردن !
تاچ کدوم روونتره ؟؟؟
.....
مقایسه دو تا آیپدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم جاش اینجاس یا نه :
میدونید فلسفه اسم سیری چی بوده :
Dag Kittlaus, creator of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , recently gave a keynote at Technori Pitch and talked about how much Steve Jobs disliked the name Siri. Only after he couldn’t think of a better alternative did he finally succumb to using the name.
Dag insisted the name was great and continued to explain the meaning to Jobs. For those that don’t know, Siri actually translates in Norwegian to “beautiful woman who leads you to victory”. Kittlaus had previously worked with a woman named Siri when he first learned of the name and the origin. He was particularly fond of the name and even contemplated naming his first daughter Siri. When his first child ended up being a boy, the name didn’t quite work out the way he pictured. It did, however, find its way into a product we all know and love today.
.
.
.=کیتلاس سازنده سیری خیرا در ساخنرانی ها در پیچ technori صحبت کرد درباره ی اینکه استیو جابز از اسم سیری بدش میومده و بفکر یه جایگزین برای اون بوده ولی در نهایت اون تسلیم این اسم میشه و اسم بهتری نمیتونه براش پیدا کنه
ایشون پافشاری کردند که این اسم عالی هستش و اداه داد برای تشریح این اسم
سیری در واقع در زبان نروژی یعنی ز زیبایی که شما رو منجر به پیروزی میکنه
ایشون قبلا با خانومی که اسمشون سیری بود کار میکردند زمانس که اسم و منشا اونو آموخته بودند
خلاصه ایشون از این اسم خوشش میاد و حتی اسم اولین دخترشم سیری میزاره
در نهایت زمانی که بچش پسر میشه میبینه این اسم برای اون درست نیست و این اسم رو روی محصولی میزاره که ما الان عاشقش هستیم
Kittlaus had worked with Jobs for about a year before he became sick after Apple decided to purchase Siri
ایشون با اسی (استیو) کار میکنه تا قبل از مریض شدنش و بعد از اون اپل تصمیم میگیره همین اسم رو انتخاب کنه
و ....
--------------------------------------
ipad mini
.
.
.
شایعاتی در این باب موجوده ولی بهتره تا تبدیل به حقیقت نشده حرفی زده نشه...یه تبلت 8 اینچی هستش و گفته میشه اسم اون آیپد 3 هستش
و معمولا اونو جایگزینی برای ipod میدونن
-------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بخش اندکی از این موضوع اشره میکنم و اونم اینکه :
خب همه اشخاص ابزار ها و برنامه و موضاعات و چیز های مهمی توی دستگاه خودشون دارن و یخورده ترسناک که پلیس یا یه سارق بتونه به اطلاعات شما دسترسی داشته باشه
البته تصور من اینه که این موضوع تنها به آیفون ختم نمیشه و میتونه در مورد آیپد بیشتر خطرناک باشه
دوستان قصد خرید یک فقره New iPad داریم :دی
سوالی که واسم مطرحه اینه که آیا 16GB برای موجودی مثل من (توضیح خواهم داد درباره این موجود پلید :دی) کافیه یا نه...
الان روی آیپاد تاچ 9 گیگ موسیقی دارم و 15 گیگابایت اپلیکیشن هامه... البته اون 15 گیگ شامل ویدیو هام هم میشه که زیادن...
استفاده اصلی من فیلم دیدن و وبگردیه... احتمال زیاد جیلبرک هم نخواهم کرد و به همین خاطر اپلیکیشن هام هم از حالت فعلی که هر چی میاد دم دستم دانلود میکنم کمتره :دی
مشکل اصلیم اینه که پول 32 و 64 رو ندارم :( :دی
نظر شما چیه؟!
ببین موجود پلید ما اگه برنامه هات در حد 9 10 گیگ باشه خب خوبه و مشکلی وجود نداره لی اگه میخواید 16 گیگ بگیرید باید خیلی زود به زود اطاعات رو به کامپیوتر بریزید یعنی اینکه از حافظه آیپد برای انبار اطلاعات استفاده نکنید و مثلا فیلم و آهنگ بریزید و بعد 2 3 هفته که هه رو تمام کردید و همه آهنگ ها رو گوش دادید و فیلم هارو دیدید اونارو سریع به کامپیوتر منتقل کنید و سری جدید آهنگ و فیلم هارو روش بریزیدنقل قول:
دوستان قصد خرید یک فقره New iPad داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی که واسم مطرحه اینه که آیا 16GB برای موجودی مثل من (توضیح خواهم داد درباره این موجود پلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کافیه یا نه...
الان روی آیپاد تاچ 9 گیگ موسیقی دارم و 15 گیگابایت اپلیکیشن هامه... البته اون 15 گیگ شامل ویدیو هام هم میشه که زیادن...
استفاده اصلی من فیلم دیدن و وبگردیه... احتمال زیاد جیلبرک هم نخواهم کرد و به همین خاطر اپلیکیشن هام هم از حالت فعلی که هر چی میاد دم دستم دانلود میکنم کمتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اصلیم اینه که پول 32 و 64 رو ندارم :( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیه؟!
در این صورت 16 گیگ میتونه برای شما مفید باشه
تبلت 8 اینچی که جایگزینی برای آیپاد نیست... صحبت از آیپاد تاچ 5 اینچی بود که باز هم به نظر من اتفاق نمی افته و آیپاد تاچ کماکان هم سایز و اندازه و کاملا مشابه آیفون می مونه.نقل قول:
درباره امنیت اطلاعات هم این ریسک همیشه وقتی اطلاعات در یه دستگاه موبایله وجود داره و واقعا کاری نمیشه کرد. الان بهترین کار همین iCloud و Find my iPhone اپله که میشه در صورت گم شدن بطور ریموت اطلاعات رو از دستگاه پاک کرد.
دقیقا مثل هم هستن ولی وقتی iOS 6 عرضه بشه اون موقع تفاوت محسوس خواهد بود مثل همه آیفون/آیپد ها که همیشه جدیدترین دستگاه در جدیدترین نسخه iOS بطور محسوس بهتر از دستگاه های قدیمی تره.نقل قول:
من با وضع فعلی 16 گیگ رو توصیه نمی کنم.. اکثر اپ ها حجمشون بیشتر شده، فیلم هایی که می ریزیم هم اکثرا با کیفیت تر میشن (فیلم های 720p و 1080p روی آیپد جدید تفاوت بسیار بسیار محسوسی در کیفیت دارن، برای همین هم خود به خود آدم ترغیب میشه حتما 1080p نگاه کنه). حتی عکس ها و فیلم هایی هم که می گیریم (اگه بگیریم) باز هم حجیم تر هستن.نقل قول:
من شخصا هیچ فیلمی روی آیپد نمی ریزم (همه فیلم ها رو با iTunes Home Sharing یا AirVideo وایرلس استریم می کنم و می بینم)، و فقط اپ و موسیقی دارم و همین الان 16 گیگ رو رد کردم. من چند نفر رو می شناسم که 16 گیگ گرفتن و حالا پشیمونن که چرا بیشتر نگرفتن یا اینکه پس دادن و 32/64 گرفتن.
اصلا به یاد استریم نبودم !نقل قول:
من با وضع فعلی 16 گیگ رو توصیه نمی کنم.. اکثر اپ ها حجمشون بیشتر شده، فیلم هایی که می ریزیم هم اکثرا با کیفیت تر میشن (فیلم های 720p و 1080p روی آیپد جدید تفاوت بسیار بسیار محسوسی در کیفیت دارن، برای همین هم خود به خود آدم ترغیب میشه حتما 1080p نگاه کنه). حتی عکس ها و فیلم هایی هم که می گیریم (اگه بگیریم) باز هم حجیم تر هستن.
من شخصا هیچ فیلمی روی آیپد نمی ریزم (همه فیلم ها رو با iTunes Home Sharing یا AirVideo وایرلس استریم می کنم و می بینم)، و فقط اپ و موسیقی دارم و همین الان 16 گیگ رو رد کردم. من چند نفر رو می شناسم که 16 گیگ گرفتن و حالا پشیمونن که چرا بیشتر نگرفتن یا اینکه پس دادن و 32/64 گرفتن.
با این تفاسیر بیشتر رو 16 گیگ مصمم شدم : ))
موسیقی اصلا فکر نمیکنم با توجه به سایز آیپد چیزی سینک کنم...
میمونه فقط اپ... در اون رابطه هم با وجود محدودیت های مالی وحشتناک من و همچنین اینترنت محدود ، فکر نمیکنم قادر به خرید تعدادی اپلیکیشن باشم که فضا کم بیاد :دی :دی :دی فقط میمونه مساله اینکه یه وقتی بشه دانلود کنم و جیلبرک کنم / ترایال ها رو بگیرم :دی
اما مشکل اصلی من همون اختلاف 100$ ـیه ، مقدار زیادی پوله واسه من :|
سلام به تمام دوستان گلم
منم قصد خرید یک فروند آیپد جدید دارم ! :دی آخر مارم راضی کردید از آندروئیدمون دست بکشیم ! :دی
اما در مورد خرید میخوام بسپرم یکی از دوستان که میره مکه از اونجا برام بیاره ! میخوام بپرسم که باید به چه نکاتی توجه کنه ؟! قیمتش اونجا چطوری هست و چقدر فرق میکنه ؟! اصلا منطقی هست این کار ؟
ممنون
سلام دوستان
من سپردم یکی از فامیلامون از کانادا برام آیپد جدید رو بخره ... بفرمایید مالیات خرید چن درصده؟ ... و میشه این مالیات رو هنگام خروج از کشور کانادا ( توی فرودگاه) پس گرفت یا خیر ؟؟؟
این توضیح رو هم بدم ایشون کانادا درس میخونه و مقیم اونجاس. ... یا خودشون یا یکی از دوستانشون که ایشون هم مقیم کاناداس تا چن وقت دیگه میان ایران و برام میارنش
ممنون