سلام من به تازگی گوشیم مشکل دار شده
دکمه پاورشو که میزنم بار اول دوم روشن نمیشه صفحه(البته اون 3تادکمه پایین فقط روشن میشه)
بعدم که چندبارمیزنی و روشن میشه صفحه مشکل داره یا رنگاش خراب میشه یا میپره توروخداکمک کنید.خواهش میکنم...
Printable View
سلام من به تازگی گوشیم مشکل دار شده
دکمه پاورشو که میزنم بار اول دوم روشن نمیشه صفحه(البته اون 3تادکمه پایین فقط روشن میشه)
بعدم که چندبارمیزنی و روشن میشه صفحه مشکل داره یا رنگاش خراب میشه یا میپره توروخداکمک کنید.خواهش میکنم...
یه بار سافت ریست کنید ببینید درست میشه...
اخیرن نرم افزاری بازی یا...رو گوشی نصب نکردین؟؟؟
اگر درست نشد از LCDگوشی هست که این مشگل هم تو وان ایکس شایع هست
نقل قول:
برای تست LCD گوشی گوشی رو روشن کنید روی صفحه اول گوشی انگشت خودتون رو روی صفحه کمی فشار بدین ببینید رنگ پخش میشه اگر پخش بشه مشکل داره...
گوشیو ریست کردم فایده نداشت...
انگشتمم فشار دادم رنگ پخش نشد اتفاقی نیفتاد...
توروخداهرکی میتونه کمک کنه...
کسی هست که این مشکلو داشته واگر هست چجوری حلش کرده؟
بار ها بار ها گفتیم.این هیچ ربطی نداره...خصلت lcd این هست.نقل قول:
نبوووووووووووود؟
توروخدا کمک...:sq_3:
ورژن رام گوشیت چنده تو قسمت About>software Information نگاه کن بگو...تمام اطلاعتشو
اگه اول Software number عدد 1.27 یا 1.28 بود باید گوشیتو آپدیت کنی...
فعلا اینارو انجام بده خبر بده ببینیم چه خبره....
رفتم گوشیو دادم گارانتی گفتن خبرم میکنن.
گارانتی کامتل.
فکرنکنم مشکل نرم افزاری باشه.تازه به اینترنت که وصل میشدم میزدم واسه آبدیت ولی میگفت آبدیتی وجود نداره
Salam
Doostan bara Farsi sazi one x bayad chikar konam?kollan Farsi nadare
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2