فرض كن اسم كامپيوتري كه ديتابيس توشه Abbas هست.نقل قول:
يك جايي از اين كامپيوتر يك فولدر درست ميكني و با FullAccess شير ميكنيش. بعدش بايد توي برنامت به جاي آدرس ديتابيس بنويسي :
به همين راحتي.کد:\\Abbas\Directoryname\Filename
موفق باشي.
Printable View
فرض كن اسم كامپيوتري كه ديتابيس توشه Abbas هست.نقل قول:
يك جايي از اين كامپيوتر يك فولدر درست ميكني و با FullAccess شير ميكنيش. بعدش بايد توي برنامت به جاي آدرس ديتابيس بنويسي :
به همين راحتي.کد:\\Abbas\Directoryname\Filename
موفق باشي.
سلام دوستان
چند سوال ساده و اساسی داشتم که می تونه در طراجی دیتابیس ها کمکمون کنه:
در طراحی جداول بانک که بیشتر با اکسس کار می کنم این سوالات را جواب دهید:
1- آیا بهتر است در یک فایل اکسس جداول زیادتری داشته باشیم یا در چند فایل اکسس آنها را پخش کنیم (اتصال برنامه همزمان به چند فایل بهتره یا یک منبع)
2- اگر بتونیم مثلا یک فیلد که کاملا جدا از موضوع دیگر جداول است رو در یکی از جداول فایل اکسس قرار بدیم بهتره یا اینکه اون رو در جدولی جدا قرار بدیم (پردازش کدوم بهتره)
3- اگر اندازه یک فیلد رو که مثلا از نوع استرینگ است با Length مثلاً 80 در نظر بگیریم بهتر است یا اینکه بیاییم دو فیلد 40 تاییش کنیم و اگر مثلا بیشتر از 40 کاراکتر زده شد ادامش بره فیلد کمکیش
4- شاید در جواب مورد چهار این مورد رو جواب داد باشید که آیا اگر طول را 80 گذاشتیم و بیست کاراکتر زده شد فضای باقی مانده جایی در دیتابیس اشغال خواهد نمود یا خیر
منتظر پاسختون هستم
موفق باشید
می خوام اندازه RowHeight های BDGrid به اندازه خطوط داخل هر فیلد باشه..
مثلا یک فیلد هست که اندازه یه خط هست اندازه اون باید بشه اندازه اون ولی فیلدی هست که اندازه یک صفحه هست که بشه اندازه یک صفحه
بصورت پیش فرض سایز همه اونا یکی هست .یعنی اونی که یک خط هست با اونی که 100 خط هست اندازش یکی است وا این خیلی کیفیت کارو پایین میاره.
مرد مباح جان سلام
این آموزش هایی که گذاشتی رو میتونی تو یه Pdf آپلود کنی؟
40 صفحه رو نمیتونم سیو کنم بخونم سخته! چون دیر دارم باهاتون همراه میشه میگم.
ممنون
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کنید.' خیلی ممنونم"
راههاي زيادي داره.
ولي اگه ميخواي توي ديتابيست هم ذخيره بشه ، از كدهاي زير استفاده كن.
اين كدها رو توي OnColExit ويا OnDrawDataCell ويا ... بسته به نيازت ميتوني بنويسي.کد:table1.edit;
table1.fieldvalue['ResultField'] := table1.fieldvalue['NumericField1']*table1.fieldvalue['NumericField2'];
ضمنا اين كدي كه من اينجا نوشتم فقط براي اينه كه يك نمونه دستت بياد و ممكنه توي خيلي شرايط خطا بده كه بايد اونا رو خودت ديباگ كني.
موفق باشي.
MehrdadBX عزيز. خيلي از اين پستهايي كه داده شده سوال و جواب هست و خيلياش هم تكراريه.
متاسفانه من هم نميتونم اين همه وقت بزارم و همه اين پستها رو چك كنم و يك PDF از روش بسازم.
ازت خیلی ممنونم جناب مرد مباح بابت کدها.:31:
سلام
دو تا سوال دارم لطفا راهنمایم کنید.
اول اینکه : اگه توی یک جدول بخوام به طور همزمان دو تا فیلد خاص را با هم search کنم به طوری که فقط تاپل هایی توی این جدول دیده بشن که مطعلق به هردو فیلد با شند .
دوم اینکه : اکه توی DBGrid بخوام یه سری از تاپل ها رو فاکتور بگیرم که دیده نشن و یه سری خاص دیده شن چیکار کنم .
سلام ممنون از مطالب خوبتون
يه سوال داشتم
من ميخوام شماره پرسنلي رو كه توي يه dbedit هست رو توي يه جدول ديگه ديگه جستجو كنم بعد اگه پيدا شد مقدار فيلد حقوق براي اون شماره پرسنلي رو بدست بيارم چيكار كنم؟
می تونید از فـیـلـتـر استفاده کنید ( جستجو کنید )نقل قول:
اول اینکه : اگه توی یک جدول بخوام به طور همزمان دو تا فیلد خاص را با هم search کنم به طوری که فقط تاپل هایی توی این جدول دیده بشن که مطعلق به هردو فیلد با شند .
دوم اینکه : اکه توی dbgrid بخوام یه سری از تاپل ها رو فاکتور بگیرم که دیده نشن و یه سری خاص دیده شن چیکار کنم .
سوالیت بیشتر حالت کلی بودن دارهنقل قول:
من ميخوام شماره پرسنلي رو كه توي يه dbedit هست رو توي يه جدول ديگه ديگه جستجو كنم بعد اگه پيدا شد مقدار فيلد حقوق براي اون شماره پرسنلي رو بدست بيارم چيكار كنم؟
ولی خوب شما می تونید اول در جدول مورد نظر رکورد خود را پیدا کنید ( با فـیـلـتـر کردن یا جستجوی خطی ) بعد اگر رکورد مورد نظر رو یافتید در جدول دیگه دنبال حقوق این رکورد بگردید .
سوالات کلی نپرسید که جواب کاملی نمی توانید بگیرید شما سوالات رو تجزیه کنید و به صورت بخش بخش بپرسید تا جوابی که می گیرید شما رو قانع کند