برای ووفر ها که بهتر بجای توری از میله هایی که روی سابها میزارن استفاده کنی مثلا 2 تا یا 3 تاش رو روی هر ووفر بزنی چون جابجایی هوای ووفر زیاده و ممکنه توری صدا ایجاد کنه...
Printable View
برای ووفر ها که بهتر بجای توری از میله هایی که روی سابها میزارن استفاده کنی مثلا 2 تا یا 3 تاش رو روی هر ووفر بزنی چون جابجایی هوای ووفر زیاده و ممکنه توری صدا ایجاد کنه...
آقای کلیپش ممکنه نقشه ساخت مربوط به باندهای آقای مرادپور رو دراختیارم قرار بدین؟ آخه میخوام دست بکار بشم؟ این باندها رو خودتون طراحی کردین؟راضی بودین از نتیجه؟
خیلی ممنون از نظر مفید و سازنده ی شما/ اگه ووفر هارو این کارو بکنم میدرنج و تیوتر رو چیکار کنم؟
میخوام زیبا باشه و به شکل ظاهری باندها لطمه ای وارد نکنه;)
دوستان دیگه نظری ندارند / کلیپش جان شما قبلا گفته بودید مشغول ساخت توری هستین چطوری ساختین و به کجا رسید؟ من توری پارچه ای رو محکم روی یک چاهارچوب کشیدم خیلی هم زیبا شد اما صدارو داغون میکرد/ ازش راضی نبودم / این تورهای فلزی یا پلاستیکی که جلو باندهای سخنرانی کار میکنند رو میشه جدا گیر آورد و با اون ساخت؟ یه چیز لونه زنبوری و دونه درشت.
ممنون میشم اگه کمک کنید تا من به نتیجه دلخواهم برسم.
نقل قول:
نقل قول:
سلام
خب برای جلوی بلندگو چندتا راه دارید:
ساخت Grill Fabric که باید از پارچه مناسب که بهش speaker fabric میگن استفاده کنید که کمترین تاثیر رو روی صدا میزاره. از پارچه های معمولی نمیتونید استفاده کنید چون تار و پود متراکمی دارند و جلوی صدا (به خصوص فرکانس های بالای 7-8 کیلوهرتز) رو میگرن. کمترین تاثیر روی صدای فرکانس پایینه چون نامیرا هستند. نحوه ساختش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده هست. فکر نکنم هیچ جای نت بهتر ازین توضیح داده باشه
استفاده از توری مثل همین عکسی که شما گذاشتید. یه کمی سخته و حوصله میخواد ساختنش. اگه تهران باشید میتونید توری مناسب رو خیابان پامنار پیدا کنید و بعد پرس کنید و یه قاب مناسب برای دورش بسازید. سخت نیست قبلا انجام دادم ولی کلاً از توری خوشم نمیاد
روش بعدی ساخت فرم بصورت ابتکاریه که خیلی هم زیبا میشه. مثلا از جنس برنج یا آلومنیوم یا آهن (رنگ شده) میتونید طرح مورد نظرتون رو بوسیله روتور لیزر یا CNC یا واترجت برش بزنید و جلوی بلندگو نصب کنید. یه چیزی شبیه این میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: توری آماده در اینچ های مختلف تو بازار هست اگه بگردید. ب
نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز نقشه قابل تغییره. حدود 25 سانتی متر عرض، ارتفاع حدود 1 متر و عمق حدود 35 سانتی متر مناسبه، ولی باید بخش داخلی رو برای هر یونیت جدا کنید. برای میدرنج سونی به نظر من بهترین حالت حالت sealed شده با حدود 5 لیتر فضای مفیده. تویتر که نیازی به فضا نداره (میتونه با میدرنج در یک بخش باشه)... وفرهای پیرلس VAS= 15l دارند، با توجه به این به نظر من حدود 15-16 لیتر در نظر بگیرید، و دوتا ووفر رو در بخش های مجزا تعبیه کنید، برای هر بخش ووفر یه پورت به دایره ای به قطر 6 سانتی متر و طول 12 الی 15 سانتی متر ترجیحا در پشت ووفر به مرکزیت خود وفر تعبیه کنید. کراس اور رو فرقی نداره در کدوم بخش نصب کنید.
چند نکته:
بخش دایره های بلندگوهارو سعی کنید با CNC برش بزنید
سعی کنید از تخته لایی یا ام دی اف خام استفاده کنید (از ام دی اف روکشدار استفاده نکنید چون شرایط خاصی داره استفاده ازش)
برای دمپینگ از الیاف مصنوعی استفاده کنید
حجم وارد دمپینگ رو از حجم کل جعبه کسر کنید.
از سیم با قطر 15AWG برای سیم کشی داخلی استفاده کنید.
اگه سوالی بود در خدمتم
خیلی خیلی ممنونم آقای کلیپش
راستی گفتین فروم یاد فرومی افتادم که تاسیس کرده بودین؟ممکنه آدرسش رو بفرمائین؟پیداش نکردم هر چی گشتم.
دوستان عزیز همونطور که گفتم فول رنج های فیلیپس دیگه در دسترس نیستند و دوستی که اونارو بهم میداد با گروهی از نوازنده ها و موسیقیدانان صحبت کرده گویا، قرار شده بلندگوها رو در جعبه مناسب قرار بده و یکجا بهشون بفروشه. تعداد کل این بلندگوها 54 عدد بود که مجموعا 14 از ایشون گرفتم که 2 جفت برای آقای علی و یک جفت برای آقای وکیلی، یک جفت برای دوست بسیار خوبم از گرگان، یک جفت برای یکی از دوستانم در فروم Klipsch به امریکا ارسال شد، یک جفت برای خودم کنار گذاشتم و یک جفت هم به دوستی داده بودم که قرار بود جعبه مناسب براش بسازه که گویا پشیمون شده... در حال حاضر همین یک جفت هست اگه از دوستان کسی نیاز داشت میتونم تقدیمش کنم :20:
نقل قول:
خواهش میکنم
فرومی که دایر شده بود تعطیل شد، بزودی یه فروم با آدرس جدید راه اندازی میشه که دومین بسیار معروفی هم داره DiyAudio.ir
همونطور که احتمالا میدانید، Asbestos یا "آزبست" به پشم کوهی گفته میشه که در صنایع نسوز و جاهایی که گرما و اصطکاک زیاد وجود داره، استفاده میشه. این ماده به دلیل داشتن الیاف با قطر کمتر از نیم میکرون، در صورت استشمام شدن و ورود به ریه، برای همیشه (فی الواقع تا آخر عمر) در ریه باقی میمونه. داستان به اینجا ختم نمیشه، این الیاف در ریه ایجاد التهاب می کنند که منجر به ایجاد سرطان ریه میشه :13:و نهایتا منجر به مرگ فرد میشه. آزبست سالهاست که در امریکا و اروپا قدغن شده و استفاده نداره ولی در سالهای دور بسیار پر استفاده بوده است. ازینرو من فکر کردم که در پایه (base) لامپ های خلاء که ما گاهی ازشون استفاده میکنیم، ممکنه به دلیل وجود حرارت زیاد آزبست هم وجود داشته باشه. پس تصمیم گرفتم چند عدد لامپ معیوب از مدلها و کدهای مختلف رو در اختیار یکی از دوستانم که متخصص میکروبیولوژی است قرار بدم تا بتونه یه بررسی کنه. در بررسی مشخص شد لامپ 5R4WGB که یه رکتیفایر هست از میان 6 لامپی که در اختیارشون قرار داده بودم، دارای آزبست مدفون در باکالت است. به همین دلیل خواستم این مطلب رو بنویسم تا به دوستان هشدار بدم. البته آزبست تنها در صورتی خطرناک میشه که سوراخش کنید، بشکنیدش، ببریدش، پرسش کنید و ... یعنی تا وقتی داخل سیمان یا باکالِت مدفون شده هیچ خطری نداره. یه تاپیک هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین مورد باز کردم که شاید مطالعه اون خالی از لطف نباشه. خطر آزبست بسیار جدی ست، پس به هیچ عنوان در محل تخریب ساختمان های قدیمی توقف نکنید، میلیون ها تن ازبست در ساختمان های قدیمی شهر ما وجود دارد که میتونن شدیدا باعث سرطان ریه بشن. در سپتامبر 2001 که برج های تجارت جهانی فرو ریخت، حدود 400 تن ازبست بکار رفته در تاسیسات حرارتی برج ها بهمراه مقادیر بسیار بسیار زیادی از انواع مواد سمی مثل جیوه، کادمیم، سرب، PCB و سیمان و تراشه های نانومتری شیشه روی گراند زیرو و منهتن پخش شد... حدود نیم میلیون نفر مستقیما این غبار سنگین رو تنفس کردند!!! طی 10 سال اخیر آمار قابل توجهی از سرطان ریه و هنجره و مرگ بر اثر بیماریهای مربوط گزارش شده که وحشتناکه. تازه ازبست دوره نقاهت داره و معمولا حدود 20 الی 30 سال بعد علایم خودش رو نشون میده. یعنی از الان 10-20 سال بعد تازه در نیویوک و نیوجرسی یه فاجعه انسانی رخ میده و ممکنه چند ده برابر قربانیانی که در 9/11 کشته بشن. پس یادتون باشه که لامپ خلاء که میتونه موسیقی رو برای شما به ارمغان بیاره، ممکنه حاوی فرشته مرگ باشه، پس هیچوقت یه لامپ خلاء رو با چکش نکوبید!! :13:
(ویرایش شد. بزودی مطلب کاملی نوشته خواهد شد)
تویتر Klipsch K-77:
تویتر CT125:
همین تغییرات کوچک تونست تغییرات بزرگی رو در صدا ایجاد کنه. ولی حالا کم کم دارم به مراحل بالاتر فکر میکنم و احتمالا باید یه آپگرید دیگه انجام بدم، توی پست های بعدی بیشتر توضیح میدم درباره اش.
قبلا گه این مطلب رو دنبال می گردم هنوز هدفون مناسبی نداشتم ولی الآن داشتن یک امپلیفایر لامپی می تونه تجربه لذت بخشی باشه برام.نقل قول:
لطفا نتایج نهایی امپی که ساختید رو برامون بنویسید و راهنمایی بفرمایید که بتونم زودتر یک نمونه بسازم...