دوستانی که از سرعت بالای بازی ناراضی هستن، امسال برخلاف سال گذشته کونامی تو قمسمت game speed سرعت منفی رو هم قرار داده. من خودم همیشه بازی رو با سرعت 1- بازی می کنم بد نیست شما هم یه امتحانی بکنید.
Printable View
دوستانی که از سرعت بالای بازی ناراضی هستن، امسال برخلاف سال گذشته کونامی تو قمسمت game speed سرعت منفی رو هم قرار داده. من خودم همیشه بازی رو با سرعت 1- بازی می کنم بد نیست شما هم یه امتحانی بکنید.
این چیه؟ چه ربطی داره؟نقل قول:
خیر چنین کاری فعلا امکان پذیر نیست مگه اینکه برنامه ای باشه که بشه فایل های xex رو ویرایش کنه که واقعا انقلابی میشه توی ایکس باکس360نقل قول:
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
فیفا اصلا حال نمیده . من طرفدار هیچ کدوم نیستم :31: ( فقط تیم ملی :27: ) اما تا اونجایی که یادمه و فیفا بازی میکردم از هر جای زمین شوت بزنی توپ میره تو دروازه :27: , واقعا خندم میگیره از فیفا , یادمه تو فیفا ( نسخشو نمیدونم ) موقع زدن ضربه ی ایستگاهی یه توپ میامد که باید گوشه ی دروازه تنظیم میکردی و میزدی که خیلی خنده دار بود .نقل قول:
آخ دلم مردم از خنده :27::31:
من خودم هم فیفا بازی کردم هم پس....ولی از پس بیشتر خوشم اومد...و از فیفا حالم بهم خورد..حالا ما کودک پسند ...راضی شدی؟نقل قول:
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
این تاپیک برای دنبال کردن پس 2012 هست نه مقایسه؟هنوز هم که هیچکدوم عرضه نشدن که مقایسه بشن...حرفی درباره پس 2011 داری تو تاپیک خودش...
دموی دوم آخر این هفته میاد؟
دوستان یکم منصفانه نقد کنید , این نسخه یه چیزی شبیه ایده اولیه و بیس بازی , به طور حتم بازی بهتر از این نسخه دمو خواهد بود .
بچه ها یه پیشنهاد دوباره pes 2011 رو بازی کنید ببینید چقدر با این نسخه ی دمو فرق میکنه کیفیتش
بله، 100% مشکل دروازه بان حل خواهد شد. مثلا در دموی پارسال (2011)، بازیکنا بهم میخوردند خطا میگرفت، (مثه این شماره) اما در نسخه اصلی، تعداد خطاهایی که با برخورد تن به تن اعلام میشد کمتر شد.نقل قول: