اینکه شادی بعد از گل از فیفا 2009 هست دیگه عزیز جان! درست از زمانی فیفا بازی نکردی که فیفا مثل موشک اوج گرفت و بر عکس PES افتش رو شروع کرد البته دیگه امسال PES هم خوب عمل کردهنقل قول:
Printable View
اینکه شادی بعد از گل از فیفا 2009 هست دیگه عزیز جان! درست از زمانی فیفا بازی نکردی که فیفا مثل موشک اوج گرفت و بر عکس PES افتش رو شروع کرد البته دیگه امسال PES هم خوب عمل کردهنقل قول:
نمیدونستم این مسئله رو
فیفا رو هم بخاطر این بازی نکردم که سیستمم نمیکشید.وگرنه از فیفا 98 من فیفا بازی میکردم
ممنون میشم کمک کنید:
نقل قول:
دوستان میشه راهنماییم کنین که دکمه هام رو تنظیم کنم؟
میخوام اینطوری باشه:
W=پاس در عمق
D=شوت
S=پاس
A=تکل و سانتر
الان نمیدونم مثلا ضربدر چی میشه که تنظیمش کنم
سلام یکی منو راهنمایی کنه من از ویندوز xp3 استفاده می کنم اصلا این مسیر توی ریجیستری نیست
منظورم این کلیپ کوتاه نیست اما کلیپ هایی از دست که با یک بازیکن 20 نفر رو دریبل میکنن جنبه نمایشی دارهنقل قول:
اول کلیپ می نویسن که صد در صد واقعی هست اما در اصل واقعی نیست
نمونه هایی مثل Hjerpseth یا Fifaskiller100
کارشون زیبا هست اما در مقابل یک گیمر که در حد متوسط باشه نمیشه اینقدر راحت اینجوری بازی کرد
یعنی اینا ساختگی :13:نمیشه با تمرین اینا رو زد؟:19:نقل قول:
برای من هدف نهایی در سری pes این است که تجربه بازی در کنسول مشابه این که یک فرد به تماشای مسابقه فوتبال می رود و یا آن را از طریق تلویزیون تماشا می کند باشد
یکی از مسئولان کونامی گفته
توی 1پست گفتند واسه فیفا سی پی یو کامپیوتر نقش زیاد داره.منکه مادربردم گیگا m55plus هست سی پی یو من amd مدل am2 و 4200 هست جواب نگرفتم..کسی نمیدونه بالاترین سی پی یو که am2 امده چیه؟
سلامنقل قول:
گرچه اینجا جاش نیست ولی خب am2 دیگه قدیمی شده . اگه میخوای سیستم ببندید حتما سعی کنید am3 باشه.
موفق باشید :40:
بلد شدن این تکنیک ها آسون هستنقل قول:
اینکه بدونی از کدومشون کجا استفاده کنی که کارایی داشته باشه یکم زمان میبره و اینکه دستت راه بیفته و اون وسط قاطی نکنی
اما به این شکل که تو این کلیپ ها هست اگه دقت کنی میبینی که مدافع های حریف خیلی ساده دفاع میکنن وانگار که فقط راه میرن
گیمر های حرفه ای رو میشه یک یا 2 تا بازیکنشونو با تکنینک جا گذاشت اما چیزی که تو این کلیپ ها هست رو نمیشه سرشون پیاده کرد
اینارو رو تجربه خودم گفتم که کلی با این تکنینک ها سرو کله ردم و کلیپ زیاد دیدم و خودمم زیاد ازشون استفاده کردم
اگه این بابا تونست حتی 1 بار این کارارو در مقابل من انجام بده من دیگه گیم بازی نمی کنم :31:
قول میدم :31:
سلام یکی منو راهنمایی کنه من از ویندوز xp3 استفاده می کنم اصلا این مسیر توی ریجیستری نیست
چرا کسی جواب ما رو نمیده
چطوری دسته ها رو xp3 تعریف کنیم