میشه دلیلتونو بگین؟نقل قول:
Printable View
میشه دلیلتونو بگین؟نقل قول:
دلیل اول تموم خواسته های شما رو او لپ تاپ با این رنج قیمت داره
ایسوس گزینه مناسب داره که جز backlight رو بر اورده میکنه درضمن کیفیت لنوو هم خیلی خوبه من باهاش کار کردم لپ تاپ های خوبیه گارانتی معتبری هم داره
البته اینم بگم که این گزینه لنوو به نظر من طراحی قشنگی داره راستش با این که من n55 دارم و از این برند اشتفاده میکنم و خیلی هم ازش راضیم(جز نداشتن backlight) وسوسه شدم برم z580 بخرم
درضمن سی پی یوش هم اخرین سری هست که اومده
داداش میشه لینک و قیمت این مدل رو یزاریننقل قول:
z580 چندین مذل داره
شما کدوم رو میگین؟
دوست عزیز جای خالی بنویس:
h o s t.d o n y a k a l a
این لینک فقط برای معرفی دادم گارانتی معتبر هم دارنش
مرسی اما این لینک که Core i5 هسنقل قول:
شما گفتین Core i7
من مگفتم 7 همون اولم گفتم5 ،بعدشم دوست عزیز برای کارایی ک شما نوشتی 5 هم زیاده من 7 دارم ولی باور کن فکر میکنی قدرتش نیازت میشه منم اول مه بهم گفتن به حرف نکردم پامو کردم تو یه کفش که حتما باید 7 باشه ولی باور کن تموم نیاز های یه کار بر ادی رو بر اورده میکنه
سلام دوستان عزیز
یه مشاوره از کسایی که N55SL با این کانفیگی که دارم میگم میخوام...
Core i7(2670) 2.2 GHz-4GB RAM-750+ HDD-Blu-Ray Re-Writer-15.6" inches LED Backlight-2GB Geforce GT635 Upto 5.8 GB-Win7 HP Inc-HDMI-USB 3.0
نازل ترین قیمتیم که دارم 2.120.000 تومنه...
میخواستم ببینم این سری asus دارای مشکل خاصی نیست که؟؟؟
یه جا شنیدم بک لایت کیبرد رو نداره!!!میخواستم بدونم راسته؟!
کلا نظرتون و راجع به این مدل بگین...فقط زود چون دارم سریع میگیرمش...
والا ما که 2 هفته ست بازار و زیر و رو کردیم قوی ترین لپ تاپی که تو این رنج قیمت پیدا کردم همین بود...
نظر شمام مهمه...D:
من ٨ ماهي ميشه كه sf اي مدل رو دارم كه هم سريعه هم خوش فيسه و تا حدود زيادي با كيفيت ولي اينم از معايبشنقل قول:
١- تاچ پدش بعد از ١٠ روز كار كردن رنگش براق ميشه كه خيلي تو ذوق ميزنه و خود شركتهاي گارانتي به اين ابراد اذعان كردند
٢-شنيدن صداي وييز در بعضي مواقع از اسپيكر
٣- سوكت ورودي ساب براحتي خراب ميشه
٤- شارژ كم نسبت به مدلهاي مشابه كانفيگي
٥- كولينگ نسبتا ضعيف در گيم كه البته طبيعي چون در رده بندي لبتاپهاي مالتي مديا قرار داره
٦- شخصا از نوع كيبردش راضي نيستم مثلا همه دكمه ها يك سطح نيستن انگار بعضياشون كمي پايين تر يا بالاترند يا تراز نيستند كلا بايد بهش عادت كني
و هيچ كدام از مدلهاي n55 بك لايت كيبرد نداره
انتخاب خوبي در مجموع ولي نيم نگاهي به y 580 لنوو هم بكن كه cpu و گرافيك بهتري داره
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
سلام دوستان
اگه میشه لظفا من راهنمایی کنید بین این دو لپتاپ کدوم رو بگیرم
DELL XPSL502x
ASUS N55SL
لطفا از دماهاشون هنگام بازی هم بگید
متشکرم
l502 ها مشکل چیپ گرافیکی داشتند و بی خیال شوید،بین این دو همان ایسوز توصیه می شودنقل قول: