سلامنقل قول:
مدل3201G هم ريست نميخواد؟
تشكر
Printable View
سلامنقل قول:
مدل3201G هم ريست نميخواد؟
تشكر
سلام دوست عزیز من یک 4300 دارم ریست شده بعد چند وقت حالا اسکنر ارور میده دوباره هم ریست کردم و لی بی فایده بود قاب اسکنر رو هم برداشتم برای تنظیم نشد میشه کمکم کنید ممنون میشم
سلام این مدل رو دقیقاً اطلاع ندارمنقل قول:
ولی هر مدل سامسونگ 3200 که آخرش 1 باشه نیاز به ریست نداره
3201
اگر مشکل نرم افزاری باشد قابل تعمیر است . این مشکل به خاطر ریست با ورژن اشتباه پیش می آید . ورژن اصلی پرینتر و ورژن بعد از ریست را بگویید .نقل قول:
اگر کارتریج دارای چیپ است روی آن چسب نواری بزنید یا چیپ را خارج کنید. به احتمال خیلی زیاد (99 درصد) مشکل حل می شود.نقل قول:
سلامنقل قول:
با تشكر از شما بخاطر راهنماييتون
از دوستان كسي اين مدل (3201G)رو نداره راهنماييم كنه؟
يعني چيپ رو خارج كنم ديگه چيزي نميخواد؟ جاش خالي بمونه؟نقل قول:
اگر کارتریج دارای چیپ است روی آن چسب نواری بزنید یا چیپ را خارج کنید. به احتمال خیلی زیاد (99 درصد) مشکل حل می شود.
مدل كارتريج MLT-D1043S
تشكر
ساده ترین راه اینه که روی چیپ رو با چسب نواری بپوشونید تا دیگر با پرینتر در تماس نباشد. تست کنید و نتیجه را اطلاع دهیدنقل قول:
لطفا یکی کمک کنه .پرینترم اینه مشخصاتش samsung 4623F v2.01.00.98
با درود به همه دوستان
من تقریبا تمام پستها رو خوندم ولی جواب قطعی پیدا نکردم . و اما مشکل من : من پرینتر ML 1640 دارم قبلا با توجه به چیزهائی که دوستان نوشته بودن هم پایه شماره 1 و 4 رو بهم لحیم کردم اما فقط پرینت تست میگرفت بعد مجبور شدم پایه ها رو بازکنم و با استفاده از نرم افزارهائی که دوستان گذاشته بودن ریست کردم ولی بازم ریست نشد و الان بطور کامل دیگه پرینت نمیگیره . لطفا اگر کسی میدونه راهنمائی کنه خیلی کارم گیره . شاد باشید
سلام. دوستانی که در مورد پرینترهای با ریست سریالی مثل SCX4600 - SCX4623 سوال دارن براشون یک آموزش کامل در تاپیک زیر ایجاد کردم. امیدوارم استفاده لازم رو ببرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]