سلامنقل قول:
تبلت های اپل هیچکدوم قابلیت مکالمه ندارند و سیمکارت فقط برای استفاده از اینترنت هست
بسته به مدل ایپد هم قیمت ها از 1 تومن شروع میشه تا حدود 2.5 میلیون بسته به مدل و سلولار بودن
Printable View
سلامنقل قول:
تبلت های اپل هیچکدوم قابلیت مکالمه ندارند و سیمکارت فقط برای استفاده از اینترنت هست
بسته به مدل ایپد هم قیمت ها از 1 تومن شروع میشه تا حدود 2.5 میلیون بسته به مدل و سلولار بودن
سلام دوستان
قصد خرید Ipad دارم.
با توجه به بودجه بین دو مدل Apple iPad 4 Retina Display 32Gb Wi-Fi+4G و Apple iPad Mini 2 Retina Display 32GB Wifi موندم.
از طرفی دلم نمیاد قید سیم کارت را بزنم از طرفی هم آپید مینی جدیدتر هست.
از طرفِ دیگه آپید 4 10" و آیپد مینی 8" هست.
حالا سوالم این هست اولاً آیپد 4 در جیلبریک کردن و کلیه موارد موردی نداره؟
و همچنین این دو تبلت از نظرِ قدرتِ سخت افزاری چقدر فرق دارن؟ اونقدری هست که به خاطر سخت افزار قید سیم کارت را بزنم و آپید مینی بگیرم؟
و اینکه نسبت اندازه تصویر در آیپد مینی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
کلاً گیر کردم این وسط
هر دو تا مزایا و معایب خودشون را دارن.
میترسم به خاطرِ سیم نخوردن در آینده مجبور به تعویض بشم که واقعاً دیگه بودجه اش را ندارم.
ممنون:n16:
شرمنده یکم زیادی توضیح دادم.
سلام ... آیپد 4 و مینی 2 در جیلبریک شرایط یکسانی دارند یعنی در صورتی که جیلبریک ارائه بشه هر دو با هم جیلبریک میشن .نقل قول:
قدرت سخت افزاری مینی 2 به لطف پردازنده A7 64BIT تقریبا 2 برابر قوی تر از آیپد 4 هست . ( نظر من روی مینی 2 هست )
رزولوشن آیپد 3 و 4 و مینی 2 و ایر یکی هست ( نسبت صفحه هم 4:3 هست )
نظر من اینه که کلا بودجه رو افزایش بدید و iPad mini 2 32GB 4G بگیرید . ( 2100 حدودا ) قابلیت های cellular ارزش هزینه اضافی رو داره ( gps , hotspot , internet و. ... )
معایب آیپد 4 : وزن بسیار سنگین ... ضخامت زیاد ... مدت طولانی شارژ شدن ( 5 ساعت ) ... داغ شدن هنگام بازی و پخش فایل های ویدیوی حجیم ...
نقل قول:نکته دیگه ای که شاید برای بعضیها مثل طراحان و گرافیست ها مهم باشه اینه که کیفیت و درست نشون دادن رنگها در ایپد 4 خیلی بهتر و واقعی تر نسبت به ایپد مینی هست درواقع ایپد مینی تو این زمینه خیلی پایین تر از ایپد4 و ایر و گوگل نکسوس 7 قرار میگیرهنقل قول:
مورد بعدی در مورد سلولار بودن هست اختلاف قیمت بین مدل های wifi و سلولار در تبلت های سازنده های مختلف بین 300 تا 450 تومن هست که این مورد در مورد اپل بیشترین مقدار هست. در قابل این مقدار هزینه ای که برای سلولار بودن پرداخت می کنید تنها چیزی که بدست می اورید
امکان استفاده از اینترنت و GPS هست و حتی امکان تماس و SMS هم نخواهید داشت. که اصلا بصرفه نیست. با این هزینه شما می تونید یه گوشی با هزینه متوسط و امکانات خوب (3G, Wifi) بخرید. بنظر من بهترین کار خرید مدل wifi بهمراه یه گوشی خوب است. با استفاده از بلوتوث و هات اسپات
گوشی براحتی می تونید رو تبلت تون از اینترنت استفاده کنید.
سلام
واقعاً توان افزایش بودجه را ندارم.
پس در نتیجه به همین نتیجه که دوستم رسیدن رسیدم.
خرید مدلی که میخوام و در آینده اگه واقعا نیاز شد یک گوشی معمولی بگیرم و از HotSpot استفاده کنم.
حالا یک سوالی ذهنم را به خودش مشغول کرده مدلی که گفتم ipad mini 2 32 wifi الان دارم تو سایت های مختلف قیمتش را بینِ 1.550 تا 1.800 می بینم.
آیا با هم تفاوتی دارند که اینقدر قیمتشون تفاوت داره؟(کلاً در این مورد گیجِ گیج شدم.)
هنگامِ خرید به چه نکته ای دقت کنم؟
در مورد اصل بودن و غیر اصل بودن چی؟
بعد هم اگه امکانِ خرید خارج از ایران را داشته باشم بهتر نیست از بیرون تهیه کنم؟
قيمت ها فعلا به روز نيست بعد از عيد خريد كنيد ... سريال رو از لينك زير قبل از باز كردن چك كنيد ...نقل قول:
از جاي معتبر خريد كنيد ... اصل و غير اصل محصولات اپل راحت قابل تشخيصه ... از ايران به صرفه تر و كم دردسرتره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پلمپ تي شكل هم دقت كن ... صفحات قبل رو بخون همه چيز دستت مياد .
Sent from my iPad using Tapatalk
ممنون از شما دوستِ عزیز که وقت میگذارید و کاربرا را راهنمایی میکنید. :n16: (امیدوارم قبول کنید تنها چیزیِ که میشه باهاش قدردانی کرد.:n02:)
الان واقعاً راجع بع سلولار بودن یا نبودن دچار تردید شدم که 32 wifi بگیرم یا 16 4G؟
برا همین که ببینم می تونم با 16 گیگ سر کنم چندتا سوال دارم.
با مطالعۀ 10 صفحۀ آخر متوجه شدم در نسخه 16 حدود 12 گیگ در دسترس هست.
1-حالا سوالم اینکه آیا برنامه های کاربردی هم نصب هست روی آپید یا بدون احتساب اونها 12 گیگ در دسترس هست و یا باید این برنامه ها از اپ استور دریافت بشند؟
برنامه هایی مثلِ iwork ، ibook یا برنامه های کاربردی ای که مثلاً در آندروید کمپانی ها دیفالت روی تبلت می ریزند.
2- آیا جیلبریک و نصب سیدیا هم حجمی از حافظه را میگیره؟(اگه آره چه میزان)
3- برنامه های اصلی ای که هر تبلت باید داشته باشه که اپل نمیریزه این روزها مثلاً یک مرورگر ، پلیر خوب ، واتس آپ ، وایبر ، ماشین حساب خوب چقدر حجم میگیرن؟
4- کلاً 16 گیگ خریدن اشتباه نیست؟
استفاده هم : بازی ، نرم افزار های خوب و کاربردی که هیچ جا جز ios گیر نمیاد (که برا همین میخوام آیپد بخرم) مطالعه و فیلم دیدن
کلاً خیلی رابطه ام با پی سی خوبِ میتونم مورد فیلم دیدن را هر روز فایل ها را عوض کنم ولی از بازی میترسم
مطمئنم برا نرم افزارهای معمولی و کاربردی هم کم نمیاد ولی اگه بخوام بازی هم نصب کنم مطمئنم نمی تونم همزمان همه را داشته باشم.
امان از بی پولی :n28:
--------------------------------
چند تا سوال راجع به جیلبریک و مواردِ دیگه
5-اگه جیلبریک اینقدر خوبِ و میتونی تمام برنامه های گرون گرون را کرکش را بریزی چرا اغلب جیل نمی کنند و آیا خودتون جیل کردید؟
6-وقتی با آیتونز بکاپ میگیری اگه جیل کرده باشی و بخوای ریستور کنی ، میتونی با همون بکاپ آیپد را با همۀ نرم افزار هاش به حالت قبل برگردونی دیگه؟
7- وقتی ریستور میکنی به کدوم ورژن os بر میگردی؟
8-اگه اپدیت کنی به ورژنی که جیلبریک براش نیومده دیگه نمیتونی با ریستور به ورژن قبل برگردی و دوباره جیل کنی درسته؟
9-این shsh چی هست چند جا راجع بهش دیدم؟
10- یک جا روشی برای انتقال فایل بین آیپد و کامپیوتر دیدم که نوشته بود با استفاده از یک نرم افزار روی آیپد و گرفتن یک آی پی و وارد کردن اون توی مرورگر میشه روی آپید فایل دانلود و آپلود کرد ، درسته و آیا اون نرم افزار نیاز به جیل داره؟
ممنون از شما:n06::n12:
بازم سوال هست ولی همینا هم خیلی شد.
کلاً شما فکر کن یک بچه اصفهان بخواهد یک چیزی بخره . . . :n02::n10:
باید اطلاعاتش کامل باشه دیگه یک وقت پولش حروم نشه.:n26:
سلام خلاصه توضیح میدمنقل قول:
1- حجم اولیه اشغال شده فقط برای ios هست و برنامه پیش فرض هم چیز خاصی نیست
2- خیر حجمی کم نمی کنه در حد کیلو بایت
3- این برنامه ها معمولا حجمی ندارند و می تونی اصلا حساب شون نکنی (مرورگر، ماشین حساب، .....)
4- ایپاد من 32 گیگ هست که تقریبا فقط 8 گیگ اش خالیه با این حال ایپدی که خریدم 16 گیگ هست و دلیلش هم کمبود بودجه بود. 16 گیگ کم هست ولی بستگی بخودتون داره که چطور بخواید مدیریتش کنید. نظر خود من روی حداقل 32 گیگ هست
ایپاد خودم رو مثال میزنم روش حدود 5 گیگ دیکشنری هست که بهشون نیاز دارم حدود 2 گیگ برنامه های مذهبی مثل قران هست که قسمت صوتی شون حجم زیادی اشغال می کنه. 1 گیگ کتاب و pdf هست و حدود 7 گیگ هم فیلم و عکس های شخصی و 2 گیگ هم نقشه.
تازه اهل موسیقی نیستم وگرنه باید یه حجم چند گیگی رو هم از اون حساب کنی و باهاش فیلم هم نگاه نمی کنم. قسمت زیادی از حجم رو هم می تونه بازی اشغال کنه چون بازی های خوب و بروز معمولا بالای 2 گیگ فضا می خوان. بادت باشه که فیلم برداری ایپد هم FHD هست
که 5-10 دقیق اش راحت 1 گیگ رو نوش جان می کنه
اگه بتونی فضا رو مدیریت کنی و مدام عکس ها و فیلم هایی رو که گرفتی بریزی رو PC و زیاد هم اهل بازی و فیلم دیدن نباشی با 16 مشکلی نداری.
5- بعضی ها می تونن خرج کنن و هر برنامه ای رو بخرن. از طرف دیگه خوبیش اینه که برنامه های خریداری شده برای لایف تایم هستند و همیشه می تونید نسخه جدیدتر رو دانلود و نصب یا اپدیت کنید ولی وقتی نسخه کرک شده استفاده کنید هر بار باید منتظر کرک ورژن جدیدش باشید
از طرف دیگه براحتی می تونید به اخرین ورژن IOS اپدیت کنید و نگران جیلبریک نباشید. کلا خرجش بیشته ولی ذهنت ارومتره
6- بکاپ می گیره ولی از برنامه های سیدیا بکاپ نمی گیره که برای اون هم برنامه مخصوص خودش هست
7- به اخرین ورژن
8- نمیشه مگر اینکه قبلا از اون ورژن Shsh تهیه کرده باشید
با سلام
دوستان میخوام ایپد ایر بگیرم.
نمیدونم 64 بگیرم و یا 128؟
گوشیم sonyericsson xperia arc s هست و ازش راضیم بنظرتون ایپد ایر 4g بگبرم یا wifi?
با تشکر
سلامنقل قول:
بستگی به کاربردی که شما دارید و تعداد و حجم ترم افزار های و فایل های صوتی و تصویری می تونه متفاوت باشه. ولی مقدار معمولش که اکثرا استفاده م یکنن 32 گیگ هست
پست 394 همین صفحه رو هم مطالعه کنید بد نیست