میدونی اروچی جان. تو این بازی بعضی وقتا باید یه مسیر دیگه رو بری تا مسیر اصلی باز شه و دوباره برگردی. همونطور که دوستمون گفت برو سمت راست ببین چی میشه...
Printable View
میدونی اروچی جان. تو این بازی بعضی وقتا باید یه مسیر دیگه رو بری تا مسیر اصلی باز شه و دوباره برگردی. همونطور که دوستمون گفت برو سمت راست ببین چی میشه...
ولی من در سمت راست هرکاری که باید انجام میدادم دادم و تموم شده.نقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید.
درزم اسم من حسین هست.
دوستان کسی نمیدونه دو تا توانایی!(ability )دیگه چیا هستن؟
کلید z رو بگیر ببین کلاغه کدوم طرف میره توهم همون جا برونقل قول:
نمیشه که حتما یه کاری مونده
ببین کلا هر جا گیر میکنی و به در بسته میخوری نقشه رو یه نگاه بنداز . کلا هر جایی که در سبز داره یعنی باز و در قرمز یعنی بسته . پس اگه جایی درش سبزه و تا حالا ورد نشدی (یعنی توی نقشه مکان سیاهه) باید بری اونجا تا شاید چیزی داشته که باید انجام بدی .نقل قول:
منظورت چیه . این Ability اصلا چی هست . منظورت اسکیل هست یا نه .نقل قول:
[QUOTE=Gregar;7186205]ببین کلا هر جا گیر میکنی و به در بسته میخوری نقشه رو یه نگاه بنداز . کلا هر جایی که در سبز داره یعنی باز و در قرمز یعنی بسته . پس اگه جایی درش سبزه و تا حالا ورد نشدی (یعنی توی نقشه مکان سیاهه) باید بری اونجا تا شاید چیزی داشته که باید انجام بدی .
خیلی ممنون دوست عزیز وی تمام در های سبز رو رفتم داخلش الان به گفتهی دوستمون سینا عمل میکنم ببینم چی مشه.
ولی من فکر میکنم باید کلا برگردم عقب و چند تا کار هایی رو انجام بدم.
یه چند تا عکسی هم هست که بعدا میزارم شاید بتونید راهنمای کنید.
انشاالله.
سلام
دوستان من امروز این بازی رو گرفتم
حتما باید دکمه Q رو بزنی تا بتونی زاویه دوربین رو با موس عوض کنی؟؟؟
موس رو خودش خود به خود میتونی استفاده کنی.نقل قول:
اگه Q رو هم بگیری بازم چرخ میخوره.
خیر حسین جاننقل قول:
ولی من در سمت راست هرکاری که باید انجام میدادم دادم و تموم شده.
میشه یه راهنمایی کنید.
درزم اسم من حسین هست.
انجام ندادین وارد درب سمت راست بشوید و به آخرین محل همون جایی که یک گوی آبی رنگ را داخل یک محل رو زمین میگذارید اونجا فکر کنم باشه برو اونجا بعد لبه دیوار رو گرفتی سمت راست دیوار رو بگیر (یک لبه خیلی باریکی داره که بعد میتونی بری به اون طرف و درب سمت چپ را باز کنی)
البته اگر اشتباه نکنم ولی به احتمال 90 درصد همینطوره
خیلی ممنون دوست عزیز ولی فکر نمیکنم اینطور باشه .نقل قول:
ولی میرم بعدا یه امتحان مکنم.
بازم ممنون.