مدل و سریال نامبر لپ تاپ شما چیه؟ تاریخ ساختش؟نقل قول:
Printable View
مدل و سریال نامبر لپ تاپ شما چیه؟ تاریخ ساختش؟نقل قول:
سلام دوستان
من با راهنمایی شما این لپ تاپ رو خریدم.
چون با پارتیشن بندیشن مشکل داشتن و ویندوزش Home بود . کل پارتیشنها رو پاک کردم و پارتیشن Extended ساختم و ویندوز 7 Ultimate نسب کردم.همه درایورها رو از سایت Hp دانلود و نصب کدم.حالا مشکلات زیر ایجاد شده.ممنون میشم اساتید راهنمایی فرمایند :
1.با اینکه همه درایورها نسب شده یک مورد unknown device در device manager هست که نمیدونم چی هست! چه کار کنم؟
2.متاسفانه درایور shourtcut های mouse , keyboard دز سایت نیست واسه همین :
- mouse رو نمی تونم غیر فعال کنم
- scroll mouse کار نمی کنه
- یا fn+b نمی تونم beats رو غیر فعال کنم
ممنون میشم کمکم کنید و اگه لازم هست درایور ها رو برام email کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم
شاد باشید.
لپ تاپ من xps l502 هست...از کجا فهمیدید از مدل B2 هست؟نقل قول:
چون مدل CPU با اچ پی یکی بود اینجا مطرح کردم.
مدل chipset HM67 بهتره یا chipset HM65?
کسی نمی دونه؟نقل قول:
توی سایت اینتل مشخصات این چیپست ها رو نگاه کردم...چیپست HM67 جدیدتر و قویتره ازHM65 ..
HM67 مدیریت انرژی داره و از داده های کاربر محافظت میکنه
خوب معلومه دیگه مال بلوتوث هست چون مارک بلوتوث Motorla هست.نقل قول:
[/COLOR]اين مدل هم 67 هستش ولي بايد ويندوزشو عوض كنيم تا 67 رو تو ديوايس منيجر ميبيني....در ضمن اگه هم 65 بود بازهم من اين لپتاپ رو به دل 502 ترجيح ميدادم آخه دل 502 حتي تو فيفا 2011 هم مشكل داره چه برسه به كارهاي گرافيكي خفن!!:5:نقل قول:
یه سوال ببخشید میپرسم میدونم اینجا جاش نیست کسی میدونه HP Envy 17 کجا میفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
میشه معرفی کنید بهم یا آدرس سایت بدید
.
.
میگن جدیدش همزمان با 6090 امده تو بازار
دانشمند!!! chipset HM67 با HM65 فرق داره و توی 2 خانواده مختلف هستن بعد شما میگی با آپ دیت اسمش عوض میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
فیفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م یشه بگین کجاش مشکل داره؟؟
من پست های قبل رو خوندم و دیدم چطور در مورد طرز فکرتون جوابتون رو دادن...الکی شلوغش نکنین..یه چیزی بگین آدم باور کنه...آخه فیفا؟؟؟ بیخیال
انشالله برند بعدی که میخواین بخرین چیه که ما بدونیم میخواین روی چی تبلیغ کنین!!!
نقل قول:
واقعا واست متاسفم پروفسور!! البته خالي فسوري بيش نيستي!! اگه جوابتو بدم بزرگ ميشي!! ولي محض اطلاعت بهت بگم اگه تونستي فيفا 2011 رو با ديتيل بالا ران كن اگه تونستي سلام منو بهش برسون!! همچين فيفا ميگي كه انگار تا حالا فيفا نشنيدي:27:بهت حق ميدم وقتي كه هيچي نميفهمي و اين جوري و با اين لحن صحبت ميكني شخصيت خودتو نشون دادي:13: برند بعدي هم ايشالا وقتي دل 502 خراب از اب در اومد همين برند رو تو روز روشن شمع دستت ميگيري تا يدونه ازش بخري:5: