میگم
چند ساعت موزیک با هندزفری میشه گوش کرد باهاش ؟؟ ؟؟
به نظر شما desier s بگیرم یا i9001 سامسونگ
کدومشون باگ نداره هنگ نمیکنه ( چه موقع بازی چه فیلم و ... ]
سخت منتظر نظرات حرفه ای بچه های باحال هستم که فوری برم الان بخرم ، لازم دارم
میگم
چند ساعت موزیک با هندزفری میشه گوش کرد باهاش ؟؟ ؟؟
به نظر شما desier s بگیرم یا i9001 سامسونگ
کدومشون باگ نداره هنگ نمیکنه ( چه موقع بازی چه فیلم و ... ]
سخت منتظر نظرات حرفه ای بچه های باحال هستم که فوری برم الان بخرم ، لازم دارم
اهل آهنگ گوش دادن با موبایل نیستم، واسه همین در مورد اینکه چقدر باتریش دووم میاره موقع استفاده از هندزفری و آهنگ گوش کردن نظر خاصی ندارم، اما کلا باتری خیلی قوی ای نداره اما بدم نیست، فقط موقع استفاده از وایرلس زود خالی میشه، وگرنه با استفاده معمولی زنگ و مسیج و یکم بازی و این چیزا، دو روز رو دووم میارهنقل قول:
اما در مورد هنگ کردن، برای من که سه ماه و چند روزه که دارمش، شاید کلا 3 بار هنگ کرده که اونم بعد آپدیت دیگه یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه
در مورد اجرای بازی و اجرای برنامه ها و این چیزا من خیلی راضی هستم و به نظرم خیلی راحت و روون کار میکنه
من که از دیزایر اس خیلی راضی هستم، تا نظر دوستان دیگه چی باشه
البته نظر من در مورد اچ تی سی ساخت تایوان بود، در مورد چینیش نمیدونم چطوره
نقل قول:اولا اینا هم قیمت نیسند که با هم مقایسه کنیم...نقل قول:
ولی کیفیت موسیقی desire s کاملا عالی و قابل قبول است...از لحاظ چند ساعت پخش موسیقی چون روش مانور ندادند معلوم نیست...ولی فکر کنم i9001 بیشتر پخش کنه ولی نه خیلی زیاد...
گفته های ermia عزیز کاملا تایید میشه.:46:
بچه ها من پنجشنبه رفتم علاءالدین ولی کلی قیمتها متفاوت بود!
کسی میدونه قیمت حقیقی این گوشی الان چنده؟
تو همون علاءالدین با گارانتی کامتل یکی گفت 430! طبقه بالاش گفتن 530!!! هیچ دو نفری قیمت مشابه نداد! همه کلی اختلاف قیمت داشتن
گارانتی یاس هم همینطور بود
نمایندگی های فروش یاس رو از کجا میشه فهمید کجان که مطمئن باشن؟ تو سایتش من چیزی ندیدم
نمایندگی فروش یاس تو بازار موبایل دم دره...نقل قول:
اون یارو که بهت گفته 430 احتمالا قیمت desire رو داده...desire s بدون گارانتی حدود 500 و با گارانتی کامتل 550 یا 560 و با یاس هم حدود 600...
سلام دوستان
گفتم تا چراغ این تاپیک روشنه یه سوال بپرسم ...
اگه این گوشی عربی داشته باشه یعنی بشه باهاش sms رو با فونت عربی تایپ کرد، حتما ورژن خاور میانه ست؟؟؟
بعد اگه اینطوره واسه حروف " گ چ پ ژ " باید فارسی ساز نصب کرد یا با آپدیت درست میشه؟
آخه میخوام اگه بشه بگم از عربستان یا عراق واسم بیارن (البته اگه بصرفه باشه!)
(سوال اولم مهمتره)
مرسی
سلام.ایشالا چراغش همیشه روشنه...نقل قول:
اره اگه عربی داشته باشه مال خاور میانه است دیگه...با آپدیت فارسی نمیشه.فقط حروف رو درست نشون میده و یه کیبورد عربی بهش اضافه که گچپژ هم داره...ولی همچین کیبورد خوبی نیست...من از smart keyboard pro استفاده میکنم...عالیه...
به نظر من از اونجا بیاری فرقی با اینجا نداره...اینجا قیمت ها هم با ثبات شده...اگه از اینجا بگیری خودت هم خیالت راحته...
sent from my htc Desire S
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_s_gets_gingerbread_235_and_sense_30-news-3212.php
سلام.
یه موقیتی برام پیش اومده که یه گالکسی اس رسیده دستم...
به نظرتون دیزایر اس رو رد کنم گلکسی رو ور دارم یا نگهش دارم؟
فقط به خاطر gpu و cpu قوی تر میخوام گلکسی رو ور دارم.
شما بودید چی کار میکردید؟؟؟
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
عمرا همچین اشتباهی نمیکردم
من الان دارم گلکسیمو رد میکنم بره مشتری حسابی براش پیدا نکردم و الا تا حالا ردش کرده بودم رفته بود
قدر رامی که htc رو گوشیاش میزاره رو بدون. البته قدرشو وقتی میفهمی که دو روز یه بار رو گوشیت رام نصب کنی به دنبال یه رام حسابی که مشکل نداشته باشه رام نصب کردنش هم انقد دردسر داره که خدا میدونه بعدش نصب میکنی مشکل داره سوال میکنی میگن بد نصب کردی(آخه مگه یه رامو به چند حالت ممکن میشه نصب کرد) کلا اگه دنبال رام نصب کردنو این جنگولک بازیا هستی و وقتو ترافیکه اضافی داری با گلکسی عوضش کن
درضمن اینم بهت بگم که از نظر من و با تست هایی خودم انجام دادم گلکسی تو قدرت CPU & GPU هیچی بیشتر نداره همه ی اینا حرفایه رویه کاغذه دوست من
شما چه مشکلی با قدرت این گوشی داری یعنی چه برنامه و بازیی ای تو گوشیت ریختی که به دلیل ضعیف بودنه گوشی مشکل ایجاد کرده...؟؟؟ً!!!
البته اگه گلکسی رو بگیری اینارو داری دوربین بهتر مخصوصا فیلم برداری بهتر باتری کمی قویتر صفحه بزرگتر و رابط کاربری بسیار جذاب تاچویز وبدنه ی ساخته شده از بهترین پلاستیک های موجود و زیبایی منحصر به فردی که در ساختش بکار رفته واقعا وقتی این گوشیرو میگیری دستت احساس غرور بهت دست میده:27:
ببخشید یکم جو زده شدم آخه من حالم دیگه از این گوشی داره بهم میخوره بیشتر از دوماه دنبال یه مشتری میگردم براش هیچکی پسند نمیکنه این وسط دیزایر اس خودم شوهر رفت...یه هفته پیش خر شدم فروختمش به هوای اینکه اینو هم دو روز دیگه میفروشم Sen EX میگیرم ولی اینکه بیخ ریشه ما چسبیده الان دارم حسرت دیزار اس جیگرمو میخورم :37:
راستی اگه هنوز نظرت عوض نشده با دیزایر است عوض میکنم ولی فکر نمیکنم با این حرفایی که زدم طرف گلکسی بری:31:
کاشکی میگفتم خوبه:31: