سلام.
من وقتی این تبلت رو با usb به کامپیوتر وصل میکنم ازم cd نصب مخواد که cdش ندارم من!
میشه بگین درایور usb این از کجا دانلود کنم؟
باسپاس....
سلام.
من وقتی این تبلت رو با usb به کامپیوتر وصل میکنم ازم cd نصب مخواد که cdش ندارم من!
میشه بگین درایور usb این از کجا دانلود کنم؟
باسپاس....
سلام دوست عزیز!شما که این تبلت رو داری میتونی کمکم کنی!نقل قول:
پس همین کیت رو می گیرم که خود سامسونگ معرفی کرده!حالا با این کیت می تونم فلش و مموری و هارد اکسترنال به تبلتم وصل کنم و استفاده کنم؟
من خط ایرانسل که گزاشتم رو تبلتم متاسفانه نمیتونم شارژش کنم یا مانده حسابمو چک کنم!راهی هست؟
داداش شما که لینکشو دادی بگو من الان دقیقا باید چی کار کنم؟نمیدونم چی میگه این سایت!
جواب کدوم سوالام تو این لینک هست؟
جواب این سوالامم بده لطفا!
حالا با این کیت خود سامسونگ می تونم به راحتی فلش و مموری و هارد اکسترنال به تبلتم وصل کنم و استفاده کنم یا باز یه سری نرم افزار و برنامه اول باید بریزم روش؟
سایت تبلت شاپ این کیت را میفروشه و هر سوالی در موردش داری در بخش نظرات جواب میدهنقل قول:
برای ایرانسل هم اینترنتی شارژ کن
سلام شما كيت كارت خوان وتبديل يواس پى را كه بگيريدهم هاردوهم فلش وهم رم SDوغير...ساپورت مى كندمن خودم اين كيت رادارمنقل قول:
وبيشتربرنامه ها وبازيها وموزيك وموزيك ويديوهايم را روى رم ١٦گيگ كه داخل اين كيت گذاشتم مى ريزم ورم داخلى تبلت زياداستفاده
نمى كنم براى شارژ سيم كارت من هم نتوانستم به ناچارسيم داخل گوشى شارژكردم
مرسی از جوابت!نقل قول:
شما این کیت رو از کجا تهیه کردی؟
چند خریدی؟
دوستان بهترین کار برای برقراری ارتباط با تبلت نرم افزار AirDroid هست فوق العاده هست البته باید شبکه وایرلس داشته باشید
.من هم اون کیت رابط رو دارم که 23 خریدم ولی چند روزه با این نرم افزار اشنا شدم اصلا دیگه از ا ون کیت استفاده نمیکنم.عالی هست امتحان کنید.هرچی خواستید میتونید بین سیستم و تبلت جابه جا کنید از طریق شبکه یا وایرلس.وقتی از طریق ایپی و پسوردی که نرم افزار در تبلت میده اون رو در مرور گرتون بزنید و وارد نرم افزار در سیستم بشید ویک شبیه ساز قشنگ در روی مانیتور کامپیوتر ایجاد میشه که خیلی کارا میکنه بدون اینکه سیم یا رابطی به سیستم وصل باشه...دیدن عکسها و لیست پیغامها و....................
عالی عالی...حتما امتحان کنید
دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!نقل قول:
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟
دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟