این بازار موبایل، تهرانه؟نقل قول:
آدرس دقیقشو میتونی بزاری؟ (بگم برام بگیرند)
Printable View
این بازار موبایل، تهرانه؟نقل قول:
آدرس دقیقشو میتونی بزاری؟ (بگم برام بگیرند)
آره تهرانه
خ حافظ پایینتر از خ جمهوری بازار موبایل
دوستان اندروید 4برای این گوشی خیلی وقته اومده !!!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
خوب رام رسمی اندروید 4 برای ایران هم برای اپتیموس بلک اومد گوشی را آپدیت کنید و از اندروید 4 و رابط مهیج ال جی لذت ببرید
قابل توجه اونایی که دائما میگن ال جی در پشتیبانی ضعیفه و از شرکت های دیگه فقط تعریف میکنند شاید ال جی ضعیف و کند باشه اما اگر کاری انجام میده دقیق و مطمئن و بدون عیب انجام میده:n02:
همین دوستان میگفتند چون سامسونگ برای گالکسی اس آندروید 4 رسمی نداده چون گوشی کم میاره:n09: ال جی هم نمیتونه بده اما دیدیم که ال جی آپدیت را انجام داد و گوشی مشکل که نداره هیچ خیلی باگها هم رفع شده
زنده باد ال جی:n08:
اینم رام رسمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
1 سالي ميشه اين گوشي رو دارم.
اين اواخر خيلي اذيت ميكنه واقعا رو مخمه.
ازش راضي ام اما متاسفانه باگ زياد داره.
مثلا در هنگاه ظبط ويدئو وقفه ميافته وسطش! و مورد هاي ديگه.
حالا چند سوال. آيا الان نمايندگي ال جي كه تو بازار موبايله اندرويد 4 رو ارائه ميده؟ بعد چه تغيراتي در رابط كاربريش ايجاد ميشه؟ مثلا چرخش اتومات صفحه مثل ايفون ميشه؟
بعد مشكل اصليم كه اين پستو بخواطرش دادم اينه: عكسايي كه با دوربينم ميگيرم و از كامپيوتر ميريزم تو گوشي با سرعت بسيار بسيار پاييني نشون ميده و تعداد زيادي از عكس هارو هم كلا تار نشون ميده و Loading اش بعد 1 ساعتم تموم نميشه. خيلي اصابمو خورد كرده. بعد من از منوي تنظيمات / پريويسي ، ريست فكتوريش كردم شايد درست شه و حتي رم 8 گيگبيتيم رو هم كه رو به پر شدن بود رو با تمام محتوياتش :( فرمت كردم اما باز هم اين لعنتي درست نشد. تسك منيجر ريختم همش رمم بالاي 50% هست. ديگه نميدونم چيكارش كنم. همين روزاس كه بندازمش سطل زباله.
دوستان ترو خدا كمكم كنيد اين مشكل رو حل كنم و اين رو هم بگيد كه آيا با اپديت اندرويد 4 اين مشكل حل ميشه و در كل سرعت افتضاح اين گوشي بالاتر ميره؟
ويرايش: اينم بدبختي جديدم با اين گوشي كه همين الان فهميدم. گوشيمو ديشب ريست كارخونه كردم اما قبلش تمام كانتكت هامو ريختم تو سيم كارت، الان كه اومدم وارد كنم به گوشي از سيم كارت هيچ كدمش نيست. وااااااي لعنت به اين گوشي
اول اینکه منم 8 ماهی میشه این گوشی را دارم انصافا تو این 8 ماه نه باگ داشته نه تاحالا ریست فاکتوری کردم نه باطری درآوردم نه brick شده گوشی!
تمام مشکلات شما احتمالا برمیگرده به نوع رمی که داخل گوشی گذاشتید و کلاس پایین و نامرغوب بودن اون!
در مورد آندروید 4 بله نمایندگی اگر گارانتی دارید انجام میده اما کار بسیار راحتی هستش و اگر بخواهید من طریقه انجامشو در سایت قرار میدم
در مورد تغییرات که کلا رابط ال جی جدید و جذاب بسیار زیبا شده - مصرف باطری خیلی کمتر شده - فیلمبرداری HD شده - کیفیت عکسها کمی تغییرات مثبت داشته - و خیلی تغییرات دیگه که حتما پیشنهاد میکنم آپدیت را انجام بدین
در مورد مشکل عکس ها که با دوربین میگیرید احتمالا مثلا عکسهای 10 مگاپیکسل به بالا میگیرید که مشکل داره در لود شدن که طبیعی هم هستش!
در مورد کانتکتها هم دیگه مشکل از بی توجهی خودتون بوده و باید قبلش یه بک آپ در پی سی سوییت میگرفتید که این مشکل پیش نمیومد
بسيار ممنوننقل قول:
اما رم من كلاس 4 هست و انقدم پايين نيست :n13:
اگه زحمت قرار دادنشو بكشيد ممنون ميشم.
فيلمبرداري كه اچ دي هست.
عكس هم بله 10.1 مگا هست:n02: ولي دليل نميشه انقد طول بده.
30vil جان اموزش اندرويد 4 كردنش رو بزاري بسيار ممنون ميشم
کلاس 4 پایینه گفتم همه مشکلات شما از رم هستش کلاس 6 یا 10 بگیریدنقل قول:
چشم در پست بعدی آموزش را قرار میدهمنقل قول:
رام رسمی را از آدرس زیر دانلود کنید
برنامه اسمارت فلش تولز را از اینجا دانلود کنید
کانورتور فایل kdz را از اینجا بگیرید
بعد از دانلود فایل kdz آنرا داخل پوشه که کانورتور را دانلود کرده اید قرار دهید و کانورتور را اجرا کنید
1 را بزنید و enter کنید کانورتور شروع به ساخت فایل AP و CP میکنه بعد از ساخته شدن دو فایل
برنامه اسمارت فلش تولز را باز کنید به تگ rom copy / dl بروید فایل CP fls را در قسمت CP bin و فایل bin را داخل AP bin وارد کنید خیلی دقت کنید که اشتباه وارد نکنید
mode را normal انتخاب کنید
حالا باتری گوشی را خارج کنید و کلید ولوم را به سمت بالا نگه دارید و کابل را وصل کنید تا عبارت s/w upgrade pls wait... روی صفحه گوشی نمایان شود حالا روی کلید start در برنامه کلیک کنید تا رام نصب شود تا ریست شدن گوشی کابل را به هیچ وجه جدا نکنید
اکنون از آندروید 4 لذت ببرید:n02: