يه 40" CX52 گرفتم اما فرمت MKV پلی نميکنه ، مشکل از کجاست ؟
توی منو زده برای فعال کردن Divx بايد TV رو register کنيد !!
Printable View
يه 40" CX52 گرفتم اما فرمت MKV پلی نميکنه ، مشکل از کجاست ؟
توی منو زده برای فعال کردن Divx بايد TV رو register کنيد !!
مبارک باشه
فرممت های ساپورت شده یو اس بی
برای دایویکس هم لینک دوم امضا خودم آموزش گام به گام و تصویریکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498533&postcount=265
البته شاید یه دو سه روز دیگه چون الان سایت دایویکس مشکل داره
دمت گرم ، هر موقع اين سايتش درست شد لطفاً اينجا اعلام کن ، مرسی . بعد حتماً اين MKV ساپورت ميکنه ؟ چون وقتی ديدم روی فلش mkv رو نميآره بد جوری اعصابم به هم ريخت.
چند سؤال ديگه هم داشتم ؟
1.اين tv زيرنويس پلی ميکنه يا نه ؟
2.قابليت آپديت شدن نرم افزار رو داره ؟
3.بهترين تنظيماتش چی ميتونه باشه ؟
4.برای گيرنده ديجيتال نياز به آنتن داره ؟ چون بدون آنتن نميگيره و درضمن هر چند ثانيه يکبار تصوير شطرنجی ميشه
سلام دوستان عزيز
من بين دوتا مدل ال اي دي موندم فقط و فقط هم كيفيت تصوير برام مهمه نه قيمت و امكانات جانبي از بين
سامسونگ مدل d6960 46inch
و سوني مدل Ex520 46inch
كدوم رو انتخاب كنم
در ضمن نظرتون در مورد سه بعدي مدل ex720 چيه
نقل قول:
درود
سامی سری 6 که مفد هم نمی ارزه رنگهای غیر طبیعی ومسخره ایی پخش میکنه؟
در مورد سونی EX520 اولا که دو بعدی واخرش هم اینکه 100 هرتزی تصویرش بد نیست ولی قیمت نسبت به کارایش نمیارزه؟
مدل EX720 بخرید به دو علت مهم
پنلهای سه بعدی از هر برندی که باشند از دو بعدیهای ان برند بهترن؟
اولا پنل EX720 دویست 200 هرتزه؟وقابل مقایسه با پنل 100 هرتزی EX520 نیست؟
ودوما بک لایت سری EX720 داینامیک وکنترل نور بهتری نسبت به سری EX520 داره یعنی رنگ مشگی با سفید اون قاط نمیزنه ودر نتیجه کنتراست بهتری داره؟
در بقیه موارد کاملا شبیه هم هستن از لحاظ اپشن$
--------------
اگر پول کمتری دارید HX-800هم با توجه به اینکه محصول 2010 هستش واقعا از نظر قیمت وکیفیت یک برگ برنده اساسی برای انهایی است که میخواهند بهترین تصویر را با کمترین قیمت داشته باشند چهل اینج اون بانه 1200 هستش؟240 هرتز هم هست!!! سه بعدی اون هم حرف نداره$
--------------------
از برند ال جی 65100 هم واقعا حرف نداره هم تصویری خوبی داره هم از نظر امکانات کامل هستش؟
V 240 Hz, LED Backlight technology, Edge Light with local dimming
همه نوع فورمت تصویری رو از طریق فلش پخش میکنه بی وجدا ن؟ولی سونی پاشنه اشیلش همین عدم پشتیبانی از پخش فورمتهای ویدئویی هست
42 اینچش نزدیک 1600 باید باشه$
1-فعلا نه به هیچ عنوان 56 که مربوط به عربی میشه رو ساپورت نمیکنه البته فعلانقل قول:
2-فریمور تی وی قابل ارتقا هست برو داخل سونی آسیا مدل تی وی رو انتخاب کن برو به تب دانلود ویندوز رو انتخاب کن بعد بهت لینک میده دانلود کن اکسترکت هیر کن بعد بریز روی فلش فت 32 بزن به تی وی تمومه آبدیت میشه
3-کالیبره کردن تصویر کاملا شخصیه البته بعضی چیزهاش عمومی که خوب دستت میاد کلا باهاش باید تا ماه اول ور بری
5- حتما نیاز به آنتن با تقویت کننده داری الان باید 16 تا کانال تی وی و 11 تا رادیو بگیری البته بسته به محل سوکنت داره
سامی که عمرانقل قول:
من پیشنهادم hx 800 چون سری hبهترین سری ساخت سونی هستند
درسته 2010 ولی هیچی کم نداره یعنی تاپ تاپ
اگه یکم بیشتر هزینه کنی بهتره nx720 بخری تا 2011 باشه و یه سری امکانات بهتر
یادت باشه سونی هیچ وقت به آسیا امکانات نداده و حالا شما فقط برای تصویر و کیفیت رنگ و وضوح داری سونی میخری
خبری زا زیر نویس نیست نیست نیست
به شارپ 4 رنگ هم فکر کن
الان فريمور خودش 2 هست ، من رفتم 3 رو دانلود کردم ، بعد از آپديت تغيرات يا آپشن خاصی هم اضافه ميشه يا نه ؟نقل قول:
در مورد آنتن بايد آنتن مخصوص ديجيتال بگيرم ؟ کواليتی ديجيتالش همونه که توی system info زده ؟ الان جفتش واسه من 10 هست
کیفیت پخش بیشتر میشه و کوکی یا گجت های اینتر نت باید بیشتر بشهنقل قول:
البته یه چند صدم ثانیه سرعت عوض کردن کانالها
در مورد آنتن آنتنت افتضاحه
توضیح مفصل
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6510984&postcount=291
این سری های nx مثل hx ویرایش اروپایی دارن یا نه ؟ (hx929 , hx925)
اگه داره چطوری باید بفهمیم که ویرایش اروپاییه یا نه ؟