من دوتا سول داشتم:
1-یه عابر بانک ملت دارم چجوری میتونم رمز دومش رو بگیرم
2-ارزش داره یه ملک 40 میلونی رو بفروشم و پولشو بلند مدت تو بانک بذارم؟
Printable View
من دوتا سول داشتم:
1-یه عابر بانک ملت دارم چجوری میتونم رمز دومش رو بگیرم
1. اول باید بری بانک مربوطه اون رو فعال کنی، راهنمایی می کنه خودش....
2. 40 میلیون اگه مطمئن باشی لازمت نمیشه، بزار سپرده گذاری های چند ساله که دو برابر می کنن، کمتر ارزش نداره!
چون با پولت میتونی کار کنی...
در بانک پاسارگاد میشه استفاده کرد و خالی کرد ولی خب دیگه فکر نکنم انتظار سود و.... داشته باشیدنقل قول:
اگه حساب کوته مدت یابلند مدت باز کنم نمیتونم از پولم استفاده کنم؟؟
نه خیر وقتی اونجا باز کردید دیگه باز شده حساب.نقل قول:
براي اينكه اون حسابه تاييد بشه يه بار ديگه هم بايد برم بانك؟
اگه درخواست دفترچه دادید برای حساب فقط میرید شعبه مربوطه و دفترچه رو میگیرید. البته نیازی فکر نکنم باشه
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
به نظر من سرمایه گذاری کنید. بانک بازدهیش پایینه. بزنید توی کاری یا با کسی شریک بشید.نقل قول:
بازار سهام در صورت داشتن اطلاعات حرفه ای هم میشه رووش حساب باز کرد.
ولی اول و آخر پیشنهاد من : اجاره دادن منزل یا سرمایه گذاری در کار یا بورس هست
اگه 40ملیونو بزاری بانک ریسکش0%اگه بری بازار سرمایه گذاری کنید ریسکش بالاست.
سلام
میدونید کدوم بانک صندوق امانات رو بدون دردسر اجاره میده؟؟؟؟
من تو بانک صادرات حدود 4 ساله حساب دارم
چند روز پیش رفتم شعبه مرکزی اش گفت جا نداربم 200نفر جلوی شما هستند
اگه خالی شد خبر میدیم...
درسته ولی بانک گذاشتن یه جور نابود کردن سرمایه است به نظر من. 5 سال دیگه ارزش 2 برابر همین پول یعنی 80 میلیون رو در نظر بگیرید.نقل قول:
اگه 40ملیونو بزاری بانک ریسکش0%اگه بری بازار سرمایه گذاری کنید ریسکش بالاست.
خوب یعنی 5 سال دیگه ملک مورد نظر قیمتش 2 برابر میشه بعدش حداقل بانک گذاشتن دیگه آدم مالیات نمیدهنقل قول:
درسته ولی بانک گذاشتن یه جور نابود کردن سرمایه است به نظر من. 5 سال دیگه ارزش 2 برابر همین پول یعنی 80 میلیون رو در نظر بگیرید.
العان یه روز شهرداری میاد یه روز دارایی میاد یه روز بازرگانی میاد یه روز مالیات بر ارزش افزوده میخوان یه روز مالیات جواز کسب به نظرتون ارزش داره؟حداقل پولو بذاریم بانک دیگه این چیزا رو معافیم
بحث شما دو قسمت داره :نقل قول:
1 ایا سرمایه گذاری در بانک خوب هست ؟
2: ایا داشتن ملک به عنوان سرمایه گذاری مناسب است ؟
1 : نرخ سود بانکی همواره خیلی پایین تر از تورم هست ، مثلا الان حداقل 10% پایین تر هست پس شما با سرمایه گذاری در بانک فقط ریسک مالی که کارهای دیگه ممکنه داشته باشه رو ندارید ولی در کل ضرر می دهید (اما واضح هست که بهتر از نگه داشتن پول نقد هست ) این کار برای کسی خوبه که صد ها میلیارد تومن پول داره و حوصله سرمایه گذاری نداره و نیازی به افزایش پولش نداره و فقط می خواد بقیه عمرش رو با این پول بگذرونه پس من به شخصه می گم سرمایه گذاری توی بانک کاملا اشتباه هست
2: سرمایه گذاری در ملک بستگی به موقعیت ملک شما داره ، از طری می تونه یک سرمایه گذاری عالی باشه و از طرفی می تونه یه سرمایه گذاری نه چندان خوب باشه
اما همواره سرمایه گذاری در ملک نوعی سرمایه گذاری بلند مدت حساب میشه و در بلند مدت شما سود خوبی نسیبتون میشه که اگه ه قیمت ملک تو رنج 5 ساله نگاه کنید می بینید تقریبا معادل نرخ تورم بالا رفته (حتی یه بازه هایی بیشتر)
به جز بالا رفتن قیمت ملک شما می تونید از اجاره ملک یا فعالیتی که اونجا انجام میدید هم سود ببرید (مثلا اگه ملک شما مسکونی باشه با این قیمت اجاره اش حدود 250-300 تومن در ماه هست) که می بینید این پول اجاره مسایلی مثل عوارض و مالیات و .. رو پوشش میدهد
در کل الان که بعد از چند سال بازار ملک رونق گرفته حداقل تا 6-7 ماه اینده اصلا توصیه نمیشه ملکتون رو بفروشید (مگر برای خرید ملکی بهتر)
یه سوال آیا برای افتتاح حساب تو یه بانک باید پوال اضلفی بدهم وآیا برای در خواست کارت سپهر (عضو شتاب)باید پول اضافی بدهم یا نه؟
سلام !
من یه سوال دارم
چرا تو بانکا یه دستگاه تشخیص اثر انگشت نمی ذارن که ما راحت دستمونو بذاریم روش و خودش مارو بشناسه !
اه!
بدم میاد از امضا کردن ! از هر 10 تا امضام هیچ کدوم شبیه هم نمی شه !!!
و یه سوال دیگه اینکه، چرا ما مث خارجیا برای امضا فقط اسمو فامیلمونو نمی نویسیم؟! حتما باید یه طرح پیچیده داشته باشه؟!!