منم با کیبرد بازی می کنم(اصلا با چیز دیگه نمیتونم:31:)
مسابقات مشکلی نیست همیشه اول و دوم:31:
ولی دریفت سخته:2:
Printable View
منم با کیبرد بازی می کنم(اصلا با چیز دیگه نمیتونم:31:)
مسابقات مشکلی نیست همیشه اول و دوم:31:
ولی دریفت سخته:2:
بابا این چقدر سخته اه حالم بهم خورد :دی
یکی از بهترین قسمت هاش همون دریفت هست درسته سخته ولی اگه بتونی دریفت کنی خیلی حال میده .
البته من هنوز زیاد بازی نکردم واز روی تجربه نسخه های قبلی میگم .با گیم پد خیلی راحت تر میشه تا کیبورد آخه کیبورد گاز و ترمز چپ وراست همش یه جاست وبا یه دست باید همه این کارا رو بکنی .
هر کی با کیبورد مشکل داره بره یه گیم پد خوب بگیره چون فرمون ارزون بدرد نمی خوره و خوبشم گرونه ، خیلی تو کنترل ماشین تاثیر داره .
تو تنظیمات بازی درجه سختی رو روی چی گذاشتید ؟نقل قول:
اگه از این تنظیمات استفاده کنید نباید زیاد سخت باشه :
Steering Assist : Yes
Braking Assist : Yes
Anti Lock Brakes : Yes
Traction Control : High
Stability Control : Yes
راستی game pad چه مارکی خوبه و قیمتش از چند تومنه ؟نقل قول:
نقل قول:Minimum System Requirements
Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater
نقل قول:
آره .... مجبورم نکن این shift 2 رو بخرم ها:31: همون نسخه یک اون بسمونه :2:
من اگه اول نشم دوباره تکرارش میکنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:همونطور که تو چند صفحه پیش در موردش صحبت کرده بودم :نقل قول:
نتیجه میگیریم که ...نقل قول:
کلا بازی ریسینگ 100% با دسته باید انجام بشه !! با کیبورد رانندگی بسیار خشک و غیر واقعی میشه !! برای مثال با کیبورد سر یه پیچ نرم میخوای بپیچی باید چند بار جهت چپو تک تک فشار بدی تا خوب بپیچه !! اما با گیم پد کافیه یکم فقط انالوگ چپو لمس کنید به سمت چپ ببرید تا ماشین خیلی ترو تمیز بپیچه !! همچنین وقتی میخواید مثلا با سرعت 60 تا ثابت راه برید !! اگه با کیبورد هسستید باید هی گاز بدی ول کنی گاز بدی ول کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مثلا بشه تو یه سرعت ثابتی راه رفت !! اما با گیم پد ... (به طور ساده : با گیم پد میشه 20% یا 50% یا ... فرمون گرفت اما با کیبورد یا 0% یا هم 100% ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
!! خیلی سخت و خشک و همچنین مصنوعی میشه رانندگی !!
اصلا با کیبورد ریسینگ بازی کردن به نظرم خود ازاری محسوب میشه :31:
+
دوستانی هم که عادت کردن بهتره ترک کنن تا لذت بیشتری از بازی های ریسینگ ببرن :31:حتی گیم پد معمولی ... :20:
به نظر من یکی از مشکلات بازی نداشتن قابلیت Rewind هست مثلا اگه یه پیچ رو بد رفتی و از جاده خارج شدی مثل DIRT 2 و Forza 3 نمیشه ریوایند کرد و بازی رو به عقب برگردوند و دوباره رفت و یک اشتباه باعث میشه که مسابقه رو از دست بدی و باید دوباره شروع کنی که واقعا اعصاب خورد کن هست....
فکر میکنم logitech و farassoo مارک های خوبی باشن . در کل گیم پد از 5000 تومن هست تا 50000 تومن .نقل قول:
اونطوری که مسخرست که به عقب برگردی ،من میگم ریست هم نمی داشت طبیعی تر بود .اگه مجبور بودی تا آخر مسابقه بری یا کلا بیخیال اون مسابقه شی خیلی دیگه طبیعی میشد داد همه درمیومد .:31:نقل قول:
سلام من میخوام از این فرمون هاو اینا بخرم آیا باید مارک خاصی باشه و میشه توی این بازی ازش استفاده کرد؟