نقل قول:با یکی از دوستام تو باشگاه که حرف میزدم، حرف خوبی زد. گفت یه شیر خشک بخر، پیمانش دقیقا استاندارد هست! شیر خشک هم که عالیه:دی با یه تیر 2 نشون میزنینقل قول:
Printable View
نقل قول:با یکی از دوستام تو باشگاه که حرف میزدم، حرف خوبی زد. گفت یه شیر خشک بخر، پیمانش دقیقا استاندارد هست! شیر خشک هم که عالیه:دی با یه تیر 2 نشون میزنینقل قول:
سلام من یک کم چاق هستم :31:
به نظر شما با این اندک وسیلی که در منزل دارم میتوانم اندامی متانسب داشته باشم؟
در ضمن علاوه بر لاغری هدف من اندامی ورزیده است
خودمانی تر بگم:
بازو های گنده :31: سینم بره جلو شکمم بره تو :31:بدنی ورزیده و پر زور داشته باشم؟
خلاصه هیکلی خوب هم بزنم؟
فرصت باشگاه رفتن نیز ندارم | قد 175 وزن 85
وسایلی که در منزل دارم:نیمکت پرس سینه هفت کاره (بالا سینه،زیر سینه ،جلو پا، پشت پا ...)
دمبل ها و هارتر ها
مسگری
چگونه و با چه برنامه ای میتوانم با این وسایلی که دارم به اهداف بالا برسم؟این امر در چند ماه امکان پذیر است؟
آیا با چنین وسایلی نیز میتوان به این اهداف رسید؟
با تشکر لطفا پاسخ دهید
ماشالا اهدافی که شما دارین، بعضی ها سال هاست میرن باشگاه و زحمت میکشن، هنوز بهش نرسیدن!نقل قول:
من همیشه گفتم، ورزش مال باشگاه هست. نه خونه! هرچند بعضی دوستان با این حرف مخالفن، چون همیشه استثنائی هم هست!
شما حدود 10 کیلو اضافه وزن دارین. اگه برنامه ی درستی برین، میتونین راحت تو 3 ماه وزنتون رو کم کنین.
برای کم کردن وزن، الزامی به هالتر و نیمکت نیست، با یه رژیم درست و یه تریدمیل، میشه تو همون خونه این کار رو تا حدودی کرد.
اما اگه نه، میخواین هیکلتون هم بسازین، یه حمت دیگه ای میخود. هروقت تصمیمتون رو گرفتید، برین نزدیک ترین باشگاه به منزل خودتون ثبت نام کنید، از مربی باشگاه برای شروع یه برنامه بگیرید، بعد ما هم کمکتون میکنیم و مشکلاتتون رو حل میکنیم:11:
تشکر میشه کسری خان
یعنی یه برنامه نمیشه به من بدید که با همین اندک وسایلی که دارم یه کمی بدنم ورزیده کنم؟
فقط یه کوچولو :31:
لاغری هم به درک :31: مهم ورزیده شدنمه :31:
اول عضویتت رو تبریک میگم . :11:نقل قول:
در ضمن ! شما به این وسایلی که داری میگی اندک ؟!!؟؟!؟ :31: البته خب تعاریف تو فرهنگ لغت هر شخصی متفاوته دیگه ! :46:
با همین وسایل میتونی یه تمرین 80% کامل داشته باشی . صبر میکنیم کسری خان بیاد بهت بگه .
...
پس نوشت :
هیچی مث باشگاه نمیشه ! حتی اگه زیرزمین خونه ت یه باشگاه مجهز باشه .
---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:03 AM ----------
:19: عیبه !نقل قول:
شیرفرهاد :
نظرتون راجع به مصرف ناندرولون چیه؟
...
پیشنهاد میکنم به هیچ وجه استروئید ها رو امتحان نکنی.
یه چیزو فقط و فقط از روی تجربه شخصی بهت میگم : با اینکه پاورلیفتینگ رشته منه و رکورد و قدرت حرف اول رو میزنه مث خیلی از دوستام راضی نشدم بخوام استروئید مصرف کنم . نتیجه ش به مرور بهم ثابت شد :
1- اینکه یه وزنه فیکس داری . یعنی وقتی به یه حد نصابی تو حرکاتت رسیدی اگه یه مدت دور از تمرین باشی و یا تو اوج نباشی و ... خیلی خیلی سریع برگشت میکنی به اون وزنه فیکست .
2- در مورد حجم و آمادگی بدنی هم این صدق میکنه .
از ضررهای استروئید ها بیشتر و بیشتر میشه گفت تا از فوایدش !
قربانت . موفق باشی
سلام به همه.
اساتید محترم ما هم نظرمون رو بدیم.6 سالی میشه که تو این ورزشیم.
اولا هیچ موادی که ترکیبات شیمیایی اوش بکار رفته توصیه نمیکنم.مثل پروتیین ها و کراتین ها و حتی استروییدها.
روش طبعی بهترین روشه.
دوما کسی که میخواد پیشرفتو تو خودش ببینه باید با مربی کار کنه که هر چند وقت یه بار زیر نظر داشته باشتش.
اگه سوالی بود بازم در خدمتیم
تشکر از شمانقل قول:
اول عضویتت رو تبریک میگم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ! شما به این وسایلی که داری میگی اندک ؟!!؟؟!؟ :دی البته خب تعاریف تو فرهنگ لغت هر شخصی متفاوته دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین وسایل میتونی یه تمرین 80% کامل داشته باشی . صبر میکنیم کسری خان بیاد بهت بگه .
...
پس نوشت :
هیچی مث باشگاه نمیشه ! حتی اگه زیرزمین خونه ت یه باشگاه مجهز باشه .
بذارید راستش بگم
من حالا کنکور دارم و نمیتوانم برم باشگاه
از یه طرف هم دوست ندارم مهر سال آینده که میرم دانشگاه هیکلم بدریخت و چاق باشه
میخوام یک کم شکمم بره داخل و این چربی ها رو اب کنم!!! و تناسب اندام پیدا یه کم بدنم عضله ای بشه!منظورم این نیست که هیکلم درشت بشه!منظورم اینه که کمی لاغر بشم و یک کمی بازوانم کلفت!!!بشه..همین
با این وسایلی که دارم امکانش هست تا مهر سال آینده به این سطح برسم؟
اگه میشه یک برنامه بدین که بتونم
منتظرم
البته این نظر منه...ولی تا مهر سال دیگه اگه میخوای حداقل شکمتو کمی آب کنی باید خیلی پشتکار داشته باشی...درمورد برنامه هم استاتید بگن بهتره...ولی ازهمین حالا اگه میخوای شروع کنی باید خیلی تلاش کنی...چون میخوای تو زمان کوتاه نتیجه بگیری...
:46:
روش طبیعی که درست بهترین روشه...ولی خوردن مکملهائی مثل پروتئین یا کراتین و...من از هیچ استاد این رشته ای نشنیدم که بگه ضرر داشته باشه...بله...مصرف هورمونها و...دردراز مدت باعث صدمه دیدن بدن به خصوص کبدها میشه...ولی مکملهای غذائی کاملا بی ضرر وخیلی هم برای ورزشکارا لازمه...نقل قول:
اولا هیچ موادی که ترکیبات شیمیایی اوش بکار رفته توصیه نمیکنم.مثل پروتیین ها و کراتین ها و حتی استروییدها.
روش طبعی بهترین روشه.
خواهش میشه .نقل قول:
نذار به حساب تبلی و کلاس گذاشتن و ... دوست دارم دوستان دیگه هم بیان و نظرشونو بگن .
برنامه رو میتونی از بین پست های متعددی که به سولات شبیه سوال توه پیدا کنی . قسمت پرسش و پاسخ وب خودمه که چند وقتی هست دیگه نمینویسم .
کد:http://www.lahijweb.blogsky.com/category/cat-13/
ممنون وب کاملی داریدنقل قول:
عالیه
من هر چی گشتم مورد مشابه خودم ندیدم...میشه شما آدرس اون قسمت مورد مشابه من بدید اگه هست؟
گشتم نبود:31: