نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
کم کم داره ازت خوشم میاد مهران جان هرچند که بعضی موقع ها دلم میخواد کله ات رو بکنم!!!
(نظر اصلیم رو درمورد مدیریت یک بار بهت توی یاهو گفتم یادته؟)
بهروز خان حالا نگی بیربط بود
سوال من:
فکر میکنی شناختت از اعضا پی سی ورلد تونسته باشه روی عملکردت درمورد حذف پست هاشون یا بن شدنشون تاثیر بگذاره؟
آدم خیلی خوشبینی بنظرم نمیرسی(نظر شخصیه خودمه با عرض معذرت ........فقط به خودم مربوطه) درست........غلط.........چرا ش هم به خودت مربوطه(لازم نیست دلیلشو بگی)
از اینکه روی این صندلی نشستی ازت متشکرم
نقل قول:
آدم خیلی خوشبینی بنظرم نمیرسی(نظر شخصیه خودمه با عرض معذرت ........فقط به خودم مربوطه)
اطرافيانم هم بعضي مواقع همين فكر رو مي كنند كلا جنبه هاي بد يه موضوع رو هم هميشه مرور مي كنم
نقل قول:
فکر میکنی شناختت از اعضا پی سی ورلد تونسته باشه روی عملکردت درمورد حذف پست هاشون یا بن شدنشون تاثیر بگذاره؟
100%
يكي از موضوعاتي كه اصلا مي تونه رو مديريت رو انجمن تاثير مستقيم داشته باشه شناخت فرد هست اين شناخت تا حدي ميره كه خيلي چيز ها اصلا قابل حدس ميشه
مثلا يوزر ثبت نام مي كنه
بعد تاپيك مي زنه تو موبايل و يه چيزي معرفي مي كنه
از همون پست دوم و سوم مطمئن ميشم الان پي ام مي ده مي گه مثلا من ميشه همكار شم
و خيلي از موضوعات ديگه كه جاش اينجا نيست
=-=-=-=
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
مهران جون چند سالته ؟
مهران عزیز از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟
5.5.59
خيلي سعي مي كنم خونسر باشم و تمركزم رو از دست ندم تا بتونم تو زندگي دوام بيارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=
نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
سلام حاج مهران.ميبينم كه رو صندلي داغ نشستي(بچه ها دست و پاشو ببندي تا يه حال اساسي بهش بديم!!!!!!)(منم كه بن شدم رفت).يه سوال دارم ...ميخوان ببينم چي كاره اي.
يا حق ;)
نقل قول:
اگه بهت بگن ديگه تو اين سايت هيچ كاره اي و رامبد يا من يا ساويس(مخصوصا‘‘ رامبد) مدير ارشد هستيم ....
چه عكس العملي نشون ميدي؟(صحبت زير آبزني هم نيست).چه قدر فحش ميدي؟!!!!!
دليل رو سوال مي كنم كه چرا نيستم و دليل رو سوال مي كنم براي انتخاب افراد انتخابي و معيار انتخاب
نقل قول:
اگه من يا رامبد يا ساويس...يه سايت خف بزنيم...تو سايت ما مياي
ميام نگاه مي كنم ببينم چه خبر هست چه مي كنيد و كلا فضولي و به نحوي براي بررسي و حمايت از سايت خودمون
نقل قول:
اگه رات نديم چه ميكني؟
من جوري نميام كه شما متوجه شيد و راه بديد يا نه كه
نقل قول:
ديگه هم حال نميكنم از دست من شاكي باشيا...باشه؟اگه چيزي گفتم جلو همين بچه ها ازت معذرت ميخوام.
من كي از دستت شاكي بودم Man Hunter جان؟
نكنه تو ايدز هستي
=-=-=
نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
جناب آقای مافیا سلام
خوشحالم که قبول زحمت کردین و این جایین :)
یه چیز بگم بعد س.الم رو بپرسم اونم اینکه ممنون از این که انقدر صادقانه به سوال ها جواب می دین :)
آدم حال می کنه وقتی جواباتونو می خونه جدی می گم :rolleye:
(به خدا قصد پاچه خواری نداشتماااااااااااااا :blush: )
حالا سوال
خواهش مي كنم شما لطف داريد خيلي سعي كردم صادقانه باشه هميشه خوشحالم كه اين سعي ناديده گرفته نشد و ديده شد تو سوالات
نقل قول:
فکر کنم این سایت ماله آقای میثمه؟بله؟شما چه طور با این سایت آشنا شدین؟
خير براي آقايان: سينا و علي و ميثم اين 3 عزيز هست و صد البته صاحبان بزرگ تر اون مديران و همه كاربران عزيز هست
سرچ گوگل حالا چي سرچ كردم اصلا يادم نيست اما شايد سريال برنامه رادمين
نقل قول:
اصلا چی شد که مدیر ارشد شدین؟
انتخاب ادمين هاي عزيز بود قرار شد كه 2 نفر به عنوان مدير ارشد بعد از تغيراتي كه در فروم ايجاد شد انتخاب شن كه فقط نظارت كلي داشته باشند تا بتونند به مديران كمكي بيشتر كنند كه من و ساقي عزيز انتخاب شديم و البته در كنارش به انجمن خودشون هم برسن
نقل قول:
در قبال زحمتی که واسه مدیریت این سایت می کشین چیزی هم دریافت می کنین؟
هيچ مدير و همكار و كاربر فعالي در اين انجمن و شايد در هيچ انجمني چيزي دريافت نمي كنه و تنها انگيز شخصي فرد هست كه معيارش براي اين هدف و كمك هست
نقل قول:
امیدوارم سواهام فضولی نبوده باشه
به هيچ عنوان و صد البته اين ولرم بودن صندلي رو كمي گرم تر كرد كه هدف اصلي اين تاپيك هم همين بيد